1168

Skotostrious

Περιορισμένες επιλογές…

Καλημέρα σε όλες και όλους! Δύσκολο ιπποδρομιακά το σαββατοκύριακο καθώς η κακοκαιρία έχει σαν αποτέλεσμα να αναβληθούν διάφορες ημερίδες και κυρίως εκείνη στο Newbury όπου ήταν προγραμματισμένες κάποιες κούρσες κορυφαίου επιπέδου εν’όψει μάλιστα και του επερχόμενου μεγάλου φεστιβάλ το Μάρτιο. Ας όψεται όμως και αναγκαστικά πορευόμαστε με ότι έχουμε, οπότε χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση ας δούμε τι επιλογές έχουμε για σήμερα.

Πρώτη στάση στο ιπποδρόμιο του Naas στην Ιρλανδία όπου στην πέμπτη κούρσα του προγράμματος, μια ιπποδρομία για αρχάριους τετραετείς ίππους σε χαμηλά εμπόδια, θεωρώ ότι αξίζει να στηρίξουμε τον DRUID’S ALTAR. Εχει μια αξιοσημείωτη σταθερότητα στην καριέρα του και στον επίπεδο στίβο άλλα και στα χαμηλά εμπόδια. Στην τελευταία του έξοδο σε παρόμοιας δυναμικής κούρσα αντιμετώπισε κάποιους απ τους σημερινούς αντιπάλους του καταφέρνοντας να τερματίσει μπροστα τους.

Εχει το ίδιο rating σήμερα αναμένεται και πάλι να πρωταγωνιστήσει. Εκπροσωπεί έναν κορυφαίο στάβλο στην Ιρλανδία, το γιο του σπουδαίου Aidan O’ Brien , Joseph ο οποίος έχει ξεκινήσει την καριέρα του ως εκπαιδευτής με πολύ μεγάλες επιτυχίες.

Δεύτερη και τελευταία επιλογή για σήμερα με επιστροφή στον επίπεδο συνθετικό στίβο του Wolverhampton και θα ρισκάρουμε με ένα συνδυαστικό forecast* καθώς δε βλέπω πολύ μεγάλες διαφορές ανάμεσα στους TONE THE BARONE και VENTUROUS.

Και οι δύο βρίσκονται στην κορύφωση της φετινής τους φόρμας με συνεχόμενες νίκες. Φέρουν μια μικρή ποινή στα βάρη λόγω των συνεχόμενων νικών άλλα το επίπεδο της κούρσας και η φόρμα τους είναι τέτοια που μας “υποχρεώνει” να τα στηρίξουμε σήμερα.

* Το συνδυαστικό forecast παίζεται ως εξής : πάμε στην κάρτα της κούρσας και επιλέγουμε Forecast.

Μετά επιλέγουμε τη σειρά των αλόγων όπως θα δοθεί στην πρόταση.

Συνοπτικά

Σάββατο 13/02 16:50 Naas Rated Novice Hurdle : DRUID’S ALTAR (2,75)

Σάββατο 13/02 21:15 Wolverhampton Betway Handicap : forecast TONE THE BARONE 1o – VENTUROUS 2o (6,14)

VENTUROUS 1o – TONE THE BARONE 2o (8,56)

Οι ώρες είναι ώρα Ελλάδος

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed.

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious