1145

Editorials

Περσινές “αναμνήσεις”, Ρέξαμ και…Deadpool!

Τι πάω και θυμάμαι ώρες-ώρες…

Πέρυσι τέτοιες μέρες, κλείσαμε χρόνο, άρχισε ο εγκλεισμός μας. Η πρώτη καραντίνα. Ναι, κλείσαμε χρόνο με αυτόν τον διάολο να μας τυραννάει, αλλά ας μην μαυρίσουμε σήμερα, μέρα που είναι. Εγραψα ένα Editorial γιά το καλό του μήνα, πρώτη του Μάρτη έχουμε! Οχι γιά να μελαγχολήσουμε. Οπότε, ας το πάρουμε…χαλαρά.

Τέτοιες μέρες λοιπόν, το Betsellers άρχισε να θυμίζει…κρυφό σχολειό! Ναι, κάναμε αν θυμάστε “ανοιχτές τηλεοπτικές” εκπομπές στη σελίδα μας στο Facebook, αλλά γιά τους συνδρομητές ήταν κανονικό…κρυφό σχολειό. Μπάλα γιοκ. Πρωτοφανές! Κανένα άθλημα. Οπότε, τι να κάναμε όλοι εμείς σε ένα συνδρομητικό στοιχηματικό site; Η λύση ήρθε από μακριά, πολύ μακριά! Από κάπου που…κλώτσαγαν τόπι.

Γιατί -ας το πούμε κομψά- βρέθηκε μιά “καλή άκρη” απ’ την άλλη μεριά του Ατλαντικού, από τις μακρινές Ονδούρες και την Νικαράγουα. Και δώστου κάτι Πλατένσε, κάτι Μάραθον, χαμούλης! Εκεί έπαιζαν, κλώτσαγαν. Και εμείς…παίζαμε στοίχημα. Και μέσα στη μαυρίλα και τον εγκλεισμό μας, στα…μουλωχτά εντελώς (ούτε στα πινακάκια προτάσεων δεν τα βάζαμε), στο chat που θύμιζε κρυφό σχολειό γιά έναμισι μήνα τσιμπάγαμε “μυρωδάτα” σημεία απανωτά, back to back, επτά συνολικά! Τώρα, ένα χρόνο μετά, τα θυμάμαι και γελάω, τελικά ήταν καλός ή κακός εκείνος ο περσινός Μάρτης; Γιατί στοιχηματικά, την ώρα που το σύμπαν είχε παγώσει, ήταν…λουκουμάκι.

Και φτάσαμε στο σήμερα. Η σαιζόν 2020-2021 στοιχηματικά εξελίσσεται…εξαιρετικά. Παράξενο ακούγεται, αλλά δεν είναι. Το είχαμε αναλύσει σε προηγούμενο editorial. Οι έδρες έχουν πάει περίπατο, κόσμος δεν υπάρχει, οι ομάδες μοιάζουν όλες σαν τα roller coasters που πάνε απότομα επάνω-απότομα κάτω, οπότε γιά εμάς που παίζουμε με value bets και αποδόσεις και εκπλήξεις, είναι το…ψωμάκι μας.

Οσοί είναι εντός Betsellers, οι συνδρομητές μας, απολαμβάνουν τα “πράσινα πινακάκια” και τα κέρδη στην τσέπη τους. All and all, ναι, ένα χρόνο τώρα τραβάμε κουπί και ο καθένας το σταυρό του, αλλά στοιχηματικά (αναφερόμενος αποκλειστικά στο Betsellers) όλα πάνε πρίμα και αν μη τι άλλο σε καιρό πανδημίας να έχεις κέρδη από το στοίχημα είναι βάλσαμο.

Και γιά να κλείσουμε το σημερινό Editorial, ας φύγουμε από το στοίχημα, ας μείνουμε όμως στο ποδόσφαιρο. Με μιά ιστοριούλα πρόσφατη, ένα γεγονός πρόσφατο, που όμως πέρασε εντελώς στα “ψιλά”, τουλάχιστον στην Ελλάδα. Λογικό, αφού αφορά στην Ουαλλία…

Την Ρέξαμ λοιπόν, την γνωρίζουμε εμείς οι στοιχηματζήδες. Ουαλλική ομάδα, την έχει πάρει η κάτω βόλτα και παίζει στην Νάσιοναλ Λιγκ, την ώρα που οι άλλες ουαλλικές ομάδες (Κάρντιφ, Σουόνσι, Νιούπορτ) είναι στο Φουτμπολ Λιγκ και μάλιστα πάνε και καλά.

Κι όμως, η Ρέξαμ δεν είναι καμιά τυχαία. Ενα θα σας πω, είναι η πιό παλιά ομάδα της Ουαλλίας και η τρίτη μακροβιότερη επαγγελματική ομάδα στον ποδοσφαιρικό πλανήτη, έτος “γέννησης” το 1864! Το γηπεδάκι της, το Ρέιςκορς Γκράουντ θεωρείται το αρχαιότερο γήπεδο διεθνών διοργανώσεων στον κόσμο!

Κι αν την Ρέξαμ την γνωρίζουν λίγοι και μόνο ποδοσφαιρόφιλοι, τον γνωστό ήρωα κόμικ της Marvel, τον Deadpool, τον γνωρίζει…όλος ο ντουνιάς! Μεγάλη επιτυχία απ΄το 2016, έσπασε ταμεία που λέμε η ταινία, βγήκε και δεύτερη μετά.

Και τον πρωταγωνιστή της, τον Ράιαν Ρέινολτς, τον γνωρίζουμε επίσης όλοι. Καναδός με ιρλανδικές ρίζες. Και μάλιστα τον…λίγουρευεται και ο μισός γυναικείος πληθυσμός του πλανήτη, καθότι έχει ψηφιστεί ως ο πιό σέξι άντρας του κόσμου δύο φορές, το 1998 και το 2009..

Επίσης, οι σινεφίλ (ή μάλλον οι λάτρεις των σειρών) είναι βέβαιο ότι γνωρίζουν τον Ρομπ Μακέλενι, αμερικάνος ηθοποιός, σκηνοθέτης, παραγωγός, το Always Sunny in Philadelphia είναι μιά σειρά που έγραψε ιστορία, 14 σαιζόν έπαιξε, ολοκληρώθηκε το 2019.

Και πάμε στο παρασύνθημα…

Που κολλάει η Ρέξαμ με τον Deadpool Ρέινολτς και τον Sunny Μακέλενι; Κι όμως κολλάει. Ηταν Σεπτέμβρης του 2020, πριν έξι μήνες, όταν κυκλοφόρησε η είδηση πως κάποιοι εξ Αμερικής ενδιαφέρονται να επενδύσουν στη Ρέξαμ! Τα ονόματα μαθαίνονται, ήταν οι δύο δημοφιλείς σταρ του Χόλιγουντ! Φάνηκε αστείο, φάνηκε τρολιά στην αρχή.

Η Ρέξαμ, άνηκε στον κόσμο της απ΄το 2012. Το ενδιαφερον επισημοποιήθηκε, έγιναν και εκλογές και ψήφισαν οι “μέτοχοι-οπαδοί”, με συντριπτική πλειοψηφία φυσικά έδωσαν την Ρέξαμ στον…Deadpoll και το δίδυμο άμεσα (αφού την πήρε και τσάμπα), έβαλε λεφτά και συνολικά υποσχέθηκε γιά αρχή να βάλει 2 εκατ. λίρες στην ομάδα! Η οριστική μεταβίβαση έγινε πριν 20 μέρες, στις 9 Φλεβάρη.

Το χολιγουντιανό δίδυμο ξόφλησε τους πάντες και μάλιστα απο πρόχθες ανακοίνωσε και πριμ ύψους 250.000 λιρών. Με κάθε νίκη κάθε παίκτης θα παίρνει 200 λίρες, με κάθε ισοπαλία 50 λίρες. Στόχος φυσικά η άνοδος. Και μάλιστα-κατά τα λεγόμενα του Ραιαν Ρέινολτς, στόχος είναι να γίνει η Ρέξαμ…global force! Παγκόσμια δύναμη!

Κανείς δεν ξέρει πως προέκυψε αυτός ο γάμος. Αλλά τι σημασία έχει πιά, σημασία έχει ότι η Ρέξαμ ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία και πως στο διαδίκτυο οι εικόνες-μοντάζ του Deadpool κάνουν θραύση και βλέπετε κι εσείς μερικές!

Καλό μήνα, εντός site αύριο θα γίνει ο (θετικότατος, φέρτε σκόρδα) απολογισμός του Φλεβάρη! Tα λέμε “μέσα” και φυσικά πάντα περιμένουμε κι άλλους φίλους στην ήδη μεγάλη μας στοιχηματική παρέα!

***Μερικές βασικές υπενθυμίσεις/οδηγίες: Τα ήδη μέλη στα οποία έχει λήξει/λήγει σύντομα η συνδρομή τους, τώρα πλέον να πατάνε το κουμπί «ανανέωση».

Τα στοιχεία τους υπάρχουν ήδη. Τυχόν νέα μέλη, πατάνε «εγγραφή». Από εκεί και πέρα, η διαδικασία είναι η ίδια για όλους: Οσοι πληρώνετε με κάρτα χρεωστική/πιστωτική απλώς κινείστε και πληρώνετε μέσω του περιβάλλοντος της Viva Wallet χωρίς καμιά χρέωση εξτρά και άμεσα ενεργοποιείται η συνδρομή χωρίς δική μας παρέμβαση. Οσοι όμως πληρώνετε με τραπεζική κατάθεση (σε κατάστημα ή με e-banking), παρακαλούμε ΑΜΕΣΑ να μας στέλνετε το καταθετήριο-απόδειξη με μια φωτό (ακόμα και print screen αν είναι μέσω e-banking) στο [email protected]. ΒΑΣΙΚΟ αυτό, για να γίνεται άμεσα η ενεργοποίηση λογαριασμού από εμάς πριν καν δούμε την κατάθεσή σας.

Παλαιότερα Editorials