176

Germanos

Πηγαίνοντας με την αξία-UPDATE-

Καλημέρα φίλτατοι! Τζίφος χτες, με την ατυχία να μας χαμογελάει ειρωνικά μέσα στη… μούρη. Οι μεγάλες ευκαιρίες της Πόλτεν από τη μία, από την άλλη η Φερλ που μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο όπως την περιμέναμε στο πρώτο, έφεραν χασούρα, μικρή μεν, χασούρα δε. Παρόλα αυτά παραμένει σωστό το διάβασμα, μένει μόνο η ανταμοιβή.

Για σήμερα σκέφτηκα πάρα πολύ ώρα για το τι θα παίξω και τι θα κόψω.

Πραγματικά μου πήρε πολύ ώρα, αφού ζύγισα την κάθε λεπτομέρεια, κάτι που θα δείτε παρακάτω. Πάω σε ένα απλό patent σήμερα, έκοψα πολλά, άφησα πολλά, μένει να φανεί αν έπραξα το σωστό.

Με ρίσκο στη Γερμανία, έχοντας αξία

Από την πρώτη κατηγορία έσβησα το διπλό της Γκλάντμπαχ. Στο 5,00 πλέον, μακάρι να κερδίσει η ομάδα μου μετά από 9 χρόνια στην έδρα της Ντόρτμουντ, καλά είναι, φόρμα έχει, όλοι είναι υγιείς.

Να θυμίσω πως τελευταίο διπλό της Γκλάντμπαχ το 2014, ήταν πάλι στον πάγκο ένας Ελβετός προπονητής. Σημαδιακό; Μπορεί! Το αφήνω πάνω σας, αν το παίξει ο Βασίλης ακόμα καλύτερα.

Κατά τα άλλα έσβησα το γκολ/γκολ ημιχρόνου της Φράιμπουργκ και την ανατροπή της Χάιντενχαϊμ. Στη δεύτερη κατηγορία αφήνω στην άκρη το πολιτικό ντέρμπι, παρότι η απόδοση του άσου τσιγκλάει.

Σούπερ ομάδα η Πάουλι, δεν πάει εύκολα το χέρι να την κοντράρω. Αφήνω επίσης και το γκολ/γκολ ημιχρόνου της Φορτούνα με τη Σάλκε.

Κρατάω από τη Β κατηγορία το διπλό της Βέεν Βίσμπαντεν μέσα στο Φιρτ. Δύο ομάδες ισόβαθμες, δύο ομάδες με παρόμοιο στυλ. Στο 4,75 επομένως έχω μεγάλη αξία, σημείο που καθαρά με βάση τα μαθηματικά έπρεπε να δίνει 3,20-3,30.

Γνωστό ότι η Φιρτ εντός έδρας είναι δυνατή, όμως απέναντι σε ομάδα που παίζει ολική άμυνα (ευελπιστώ) θα δυσκολευτεί.

Στην 3η κατηγορία τώρα είχα το 4,20 της Ντούισμπουργκ και το 4,20 της Ρέγκενσμπουργκ. Κοιτάξτε τώρα, ίδια απόδοση, εντελώς άλλη δυναμική τα παιχνίδια. Στο 4,20 βρίσκω την τελευταία Ντούισμπουργκ που παίζει μέσα στο Σαντχάουζεν, μια Σαντχάουζεν που έχει ποιότητα στις τάξεις της (παίζει ο Χένινγκς εκεί για να καταλάβετε).

Η παράδοση μιλάει για την Ντούισμπουργκ, όλα τα άλλα όχι. Από την άλλη έχω το 4,20 της Ρέγκεσνμπουργκ, ομάδα που είναι ισόβαθμη με την πρωτοπόρο Δρέσδη. Εδώ το μειονέκτημα είναι η έδρα της Δρέσδης, που παραμένει χωρίς ήττα και χωρίς ισοπαλία (μόνο νίκες). Στο ζύγι λοιπόν προκρίνεται η Ρέγκενσμπουργκ, που ξέρω ότι είναι καλή ομάδα και ότι η Δρέσδη παίρνει εντελώς οριακές νίκες, που πολλές δεν άξιζε.

Μονάχα ένα από Αυστρία

Στην Αυστρία τα πράγματα έγιναν πολύ απλά. Το διπλό της Βάττενς (8,50) το έκοψα, αφού η Λίντσερ για μένα είναι ομάδα καλή, που δύσκολα κοντράρεις. Μένω στο διπλό της Χάρτμπεργκ, που για κακή μου τύχη από το 7,50 έπεσε στο 5,25. Αυτό οφείλεται και στις απουσίες που έχει η Σάλτσμπουργκ και στο ότι παίζει το ευρωπαϊκό της μέλλον σε λίγες μέρες.

Μου αρέσει η Χάρτμπεργκ, μας πλήρωσε και διπλό με την Ραπίντ πριν 2 μήνες, ενώ θα χαρώ αν το ποντάρισμα μου συμπίπτει με την πρώτη νίκη της ιστορίας της απέναντι στη Σάλτσμπουργκ.

Αυτά για σήμερα. Απλοϊκά, χωρίς πολλές σάλτσες, απλό το παιχνίδι μου, ήδη κοιτάω και τα μεσοβδόμαδα, για αυτό και δεν πονταρίστηκαν επιπλέον σημεία ή γκολ/γκολ ημιχρόνων.

Το μεσημέρι θα είμαι τσατ μέχρι τα πρώτα ημίχρονα της Μπουντεσλίγκα, μετά δυστυχώς πρέπει να φύγω. Τα λέμε λοιπόν σε λίγο!

-UPDATE- 27.11.2023

Αυτά είναι τα ωραία, να κάνεις update και παράλληλα να βλέπεις την Σλασκ να περνάει, δίνοντας ατόφιο trixie στον Billy. Γυρνούσε καιρό, του τα έδωσε τώρα. Σε όλους μας “γυρνάει” τον τελευταίο καιρό, όπως και στον Θασσούλη και σε μένα, λίγο τόσο δα λείπει.

Η Ρέγκενσμπουργκ έσπασε την έδρα της Ντινάμο και αυτό ήταν ένα καλό σημάδι για τη συνέχεια.

Δεν έχω πολλά για τα μεσοβδόμαδα, αλλά αυτά που έχω μου αρέσουν αρκετά. Η Ντόρτμουντ μπορεί να μην γεμίζει το μάτι, όμως πήρε νίκη το Σάββατο, ενώ θα έχει πολλά περισσότερα όπλα στη διάθεση της σε σχέση με τη Μίλαν. Μπορεί να παίξει λίγο πιο πίσω, αφήνοντας τη Μίλαν να κάνει το παιχνίδι και να κυνηγήσει η ίδια αντεπιθέσεις.

Ο Γκίτενς βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ο Ρόις επίσης, αν όλοι οι υπόλοιποι που κάνουν μέτρια χρονιά πιάσουν ένα στάνταρ απόδοσης, τότε η Ντόρτμουντ μπορεί να φύγει νικήτρια. Στο 3,60 το διπλό παίζεται.

Από τα παιχνίδια της Τετάρτης, προσοχή μεγάλη στο Μπάγερν – Κοπενγχάγη. Ο Τούχελ θα κάνει ροτέισον. Την Παρασκευή έπαιξαν έντεκα παίκτες 90 λεπτά, χωρίς καμία αλλαγή.

Περασμένη είναι, αν ξεκουράσει παίκτες, τώρα θα το κάνει και στο Μάνσεστερ. Διπλό δεν θα παίξω, όμως ας έχουμε το νου μας.

Στο Europa και το Conference τώρα, θα πάω με τον Ολυμπιακό. Θαρρώ πως θα πάρει αποτέλεσμα στο Φράιμπουργκ. Η Φράιμπουργκ στα τελευταία έξι παιχνίδια της μετράει μόνο μια νίκη και αυτή με την άγνωστη Τοπολά.

Στα άλλα είτε ηττήθηκε είτε με τα χίλια ζόρια έμεινε στο Χ. Το ότι οι Γερμανοί πάνε για δύο αποτέλεσμα συνήθως κάνει κακό στο μυαλό και η αμυντική ανασφάλεια που παρουσιάζουν φέτος (μόλις τρεις φορές κράτησαν το μηδέν) είναι πράγματα που μπορεί να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός. Το 4άρι θα το επιλέξω.

Αυτά για το τριήμερο, δεν είχα πολλά για αυτό προτίμησα update.

Στα του youth league επίσης δεν έχω κάτι, λίγα τα γκολ κοίταξα στο Μίλαν – Ντόρτμουντ αλλά μέχρι εκεί (υψηλό το 3,30 στο διπλό). Επομένως εμείς θα τα πούμε ή Τετάρτη ή Πέμπτη ή Παρασκευή, ανάλογα την μελέτη και το πόσο μεγάλη θα μου βγει η διαλογή!

Παλαιότερα άρθρα του GERMANOS