192

Germanos

Πιο χαλαρά δεν γίνεται…

Καλημέρα φίλτατοι! Πέρασε το ευρωπαϊκό τριήμερο, χάσαμε και τα τρία παιχνίδια στο γκολ, 1-2 δίκαια η Λειψία (για 1-7 ήταν το ματς), η Μπάγερν δύσκολα 2-1 της Γαλατά, ενώ η Λεβερκούζεν ακόμα πιο δύσκολα 0-1 την Κάραμπαγκ, που εδώ σίγουρα αξίζαμε καλύτερης τύχης. Όπως είπα, ρίσκαρα εν γνώσει μου, έριξα τις πέντε παραπάνω μονάδες που θα έπαιζα το Σ/Κ, αφού το πρόγραμμα είναι κακό.

Πριν πάμε ασφαλώς στο Σ/Κ, όπου θα δείτε στήλη κανονικά αύριο το πρωί, πρώτα θα δούμε τα ματς της Παρασκευής. Λίγα πράγματα, θα αναφέρω όλες μου τις σκέψεις και από εκεί και πέρα, πράξτε όπως νιώθετε.

Εστιάζοντας στα γκολ

Το σημερινό παιχνίδι της Bundesliga που ανοίγει την αυλαία αυτής της αγωνιστικής είναι το Γκλάντμπαχ – Βόλφσμπουργκ.

Και οι δύο ομάδες έρχονται από πολύ γεμάτα παιχνίδια, παιχνίδια με γκολ. Η Γκλάντμπαχ δεν έχει καταφέρει φέτος να κρατήσει το μηδέν, σε κανένα παιχνίδι της, έχει στρώσει πάντως επιθετικά. Η Βόλφσμπουργκ έχει θέματα αμυντικά, της λείπει και ο Λακρουά, που αντίκρισε κόκκινη στο ματς με την Βρέμη. Για να μην μακρηγορώ, η Γκλάντμπαχ έρχεται από 2 σερί γκολ/γκολ ημιχρόνων, ενώ η Βόλφσμπουργκ επίσης από δύο σερί.

Δύσκολο να δούμε κλειστό ματς, με την ποιότητα των ομάδων να γέρνει προς την επιθετική γραμμή. Στο 3,50 πάντως το γκολ/γκολ πρώτου ημιχρόνου είναι υποψιασμένο.

Στη δεύτερη κατηγορία και τα δύο παιχνίδια μπορεί να έχουν γκολ. Εκεί που διακρίνω μεγαλύτερη αξία είναι στο παιχνίδι της Πάουλι. Πριν αναλύσω το μπετ για τα γκολ, να πω πως σκέφτηκα αρκετά το διπλό του Ανόβερου (4,75), αφού η απόδοση είναι too much για τον τρίτο της βαθμολογίας, ενώ παράλληλα το Ανόβερο έχει σούπερ παράδοση με την Πάουλι.

Τι με φρενάρει; Μα φυσικά η εξαιρετική ομάδα της Πάουλι, που δείχνει πιο ώριμη από ποτέ. Θεωρώ πάντως ότι οι δύο ομάδες θα παίξουν χωρίς φόβο και αρκετά επιθετικά. Θα σκοράρει το Ανόβερο, δύσκολο να μην σκοράρει και η Πάουλι, το γκολ/γκολ πρώτου ημιχρόνου βρίσκεται στο 4,33 και μου αρέσει πάρα πολύ.

Κατηφορίζω κατευθείαν στην Αυστρία, αφήνοντας την Dritte Liga, όπου δεν μου αρέσει κάτι.

Αντίθετα στους κάτοικους των Άλπεων εστίασα σε δύο παιχνίδια. Το πρώτο ήταν το Χορν – Άμστετεν. Το διπλό στο 4,00 το θεωρώ μεγάλο. Ο απλούστατος λόγος είναι ότι και οι δύο ομάδες είναι ντεφορμέ, κατά τα λεγόμενα «μπάζα». Σίγουρα η Χορν έρχεται από μεγάλη νίκη, όμως ας κρατήσουμε το διπλό με τη ΦΑΚ στις σημειώσεις μας. Η Άμστετεν αυτό το παιχνίδι πρέπει να το χτυπήσει με όλες της τις δυνάμεις, αλλιώς ο υποβιβασμός (αν και νωρίς) κοντοζυγώνει.

Το έτερο ματς είναι το Στρίπφιγνκ – Στουρμ ΙΙ. Είδαμε την Στρίπφινγκ την Κυριακή, είχε φάσεις, δέχτηκε όμως την κόκκινη και κατέρρευσε. Προφανώς θέλει να δώσει απαντήσεις απέναντι στην Στουρμ ΙΙ, που παίζει κλασσικά το εντελώς επιθετικό ποδόσφαιρο της. Στο 3,75 βρίσκουμε το να σκοράρουν οι δύο ομάδες στο πρώτο μισό.

Αυτά από μένα για σήμερα.

Θα πάω μονάχα με το γκολ/γκολ πρώτου ημιχρόνου στο 4,33 της Πάουλι. Να τονίσω πως Πάουλι – Ανόβερο, δεν έχει υπάρχει ποτέ εκατέρωθεν σκοράρισμα στο πρώτο ημίχρονο εδώ και 30 χρόνια, επομένως ας κυνηγήσω την στατιστική απόκλιση. Εμείς θα τα πούμε στο τσατ το βράδυ και φυσικά αύριο με στήλη!

Παλαιότερα άρθρα του GERMANOS