4469

Billaras

Πιό επιθετικό παιχνίδι!

Δεν μου βγήκε σε καλό το ζέσταμα με την Φούλαμ, αλλά το…λέει και η λέξη, ζέσταμα ήταν! Τη “βάση” του ενός γκολ την έπιασαν και οι δυό, αλλά το δεύτερο γκολ το έβαλε τελικά η Εβερτον που όντως ήταν καλύτερη. Πάμε παρακάτω, αφού σήμερα δεν έχει…ζέσταμα, έχει κυρίως πιάτο. Από το πρωί που ξύπνησα, είχα μιά… διάθεση γιά αλλαγές.

Γιά κάπως πιό επιθετικό παιχνίδι. Οχι από άποψης σημείων-αποδόσεων, αλλά από άποψη δικού μου πονταρίσματος. Το πρώτο πάντως που έκανα είναι να…σβήσω. Να σβήσω πολλά. Πάρα πολλά. Πάντα σε σχέση με αυτά που έγραψα στην χθεσινή εφημερίδα και είπα στο ράδιο. Ξεκίνησα σβήνωντας την ΚΠΡ. Είδα πολλές απουσίες στην ομάδα του Χιούζ, ειδικά όταν είδα ότι ο Μπουζάκι (εξαιρετικός με Γουίγκαν, αυτός άρπαξε την ευκαιρία μετά τον τραυματισμόυ του Φορλίν) δεν θα παίξει, έκανα πίσω.

Αμφίβολος και ο Χέλγκιουσον, έξω και ο Μποθρόιντ, δεν ήρθε η μπλέ κάρτα του Ταιβό, ε, δεν ήθελα κι άλλα. Μετά, έσβησα οριστικά κάποια άλλα σημεία κυπέλλου. Την Σουίντον (δυστυχώς πετυχαίνει στο καλύτερο σημείο της την Λέστερ), την Νοτς Κάουντι (δυστυχώς πετυχαίνει την Στιβενέιτζ με ντεμπούτο νέου τεχνικού), την Κρόουλι (σόρυ, αλλά σημείο του 6.

00-6.6.50 δεν το παίζω στο 4.50 κι ας σκάσει η μπόμπα). Εσβησα Πόρτσμουθ (πολλά εξωαγωνιστικά αλλά και αγωνιστικά προβλήματα), έσβησα Μπρίστολ Σίτι (ενισχύσεις γιά την Ρέν.λτινγκ), έσβησα τις δύο της Σκωτίας (Νταμπάρτον και Ιστ Φάιφ, ειδικά την δεύτερη με βαριά καρδιά γιατί έχει πολύ καλές επιστροφές η Στενχάουσμιουρ). Κι έτσι, τι έμεινε από το νησί; Το g/g στο Λίβερπουλ-Μάντσεστερ, η Μπράιτον, η Τζίλιγχαμ,η  Κρου (και over αυτό).

Χάρηκα με την νέα απουσία της Νιουκάστλ, αυτή του Κολοτσίνι, η Τζίλιγχαμ βρίσκει την Ακριγκτον χωρίς τον Κόλεμαν, τον …καπετάνιο της επί 13 ολόκληρα χρόνια, ενώ η Κρου έχει φόρμα που δεν “κολλάει” με την απόδοση, όσο κι αν είναι καλά και η Μπάρνετ. Θα γίνει ανοιχτό ματς πάντως. Ελαφρώς… ρουλέτα. Συνέχισα να σβήνω, εκτός νησιού.

Εξω τα ελληνικά που κοίταγα (Πανιώνιος και Ξάνθη), έξω το ασάκι της Τουλούζ (γιατί να μπλεξω με φαβορακι τέτοιας απόδοσης ενώ πιθανότατα θα μου εβγαινε η…ψυχή να το βγάλω με 1-0;), έξω Ρίο Αβε (δεν την έχω δει και το άγνωστο το φοβάμαι πάντα), ενώ από χθες είχε διαγράψει το μυαλό μου και μερικά ακόμα (πχ Παρί). Τι έμεινε εκτός νησιού; Το.

.ισπανικό δίδυμο Μπιλμπάο, Θέλτα, το over της Βέρντερ και…τέλος. Οι σπανιόλες είναι καλά και πιθανότατα να μην δεχθούν καν γκολ, είναι δύο σωστά φαβορί. Κάπου εδώ έκανα παύση και άρχισα το αντίστροφο. Τι θα μπορούσα, με την τελευταία ματιά, να προσθέσω; Αυτό άλλες φορές βγαίνει σε καλό (πρόσφατα εκείνη η δυάδα με την Γκρίσμπι), άλλοτε σε κακό (παράδειγμα Λούτον πριν μιά εβδομάδα).

Πήρα δύο εγγλέζικα φαβορί. Το ένα γύριζε από χθες στο νου μου, το ανέφερα, το μοναδικό ήταν. Και αναφέρομαι στην Μπρίστολ Ρόβερς. Καλό ντεμπούτο ΜακΓκί, έτσι κι αλλιώς ανέβασμα φόρμας και πριν τον ερχομό του, κακή αντίπαλος εκτός έδρας (το 1-5-6 εκτός τα λέει όλα γιά την Μπράντφορντ). Το άλλο είναι..καθαρά σημερινό. Η Τσέλτεναμ. Είδα…γκάζια μετά την ήττα του περασμένου Σαββάτου, είδα διάθεση “πάμε να τους δείξουμε ότι όσα κάναμε ένα δίμηνο δεν είναι τυχαία”, είδα και πολλές, μα…πάρα πολλές απουσίες στην -έτσι κι αλλιώς κακή και ντεφορμέ- Μάκλσφιλντ.

Εκλεισα οριστικά από το νησί. Και εκτός νησιού, είχα δύο “φρέσκα” σημεία, την Μαλίν και το over της Οσέρ. Κράτησα το δεύτερο που είναι άκρως καλοπληρωμένο. Ηταν ιδέες και επιλογές του Μάκη Μηνδρινού χθες στην εκπομπή και με.. έπεισε 100%. Δείτε τι φέρνουν τελευταία Οσερ και Νανσί και μετά δείτε αποδόσεις… Πάω στη σούμα. Πως θα κινηθώ; Το έγραψα στην αρχή.

Θα κάνω λίγο πιό επιθετικό παιχνίδι. Τι εννοώ; Θα “σπάσω” τα σημεία ως εξής: Μιά δυάδα με τα δύο καλά εγγλέζικα φαβορί. Μιά ακόμα δυάδα με τα δύο σπανιόλικα φαβορί. Μιά τριάδα με over και τέλος ένα trixie 2-3, με τις Τζίλιγχαμ, Κρου, Μπράιτον. Φυσικά, το “ανακάτεμα” είναι θέμα του καθενός. Εμένα έτσι μου έκατσε σήμερα, έτσι θα κινηθώ.

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Υπόλοιπο από 27/1: 24.840 μονάδες. Ποντάρισμα 28/1: Δυάδα: Μπρίστολ Ρόβερς 1-Τσέλτεναμ 2 (4.4), 130 μονάδες. Δυάδα: Θέλτα 2-Μπιλμπάο 2 (5.5), 100 μονάδες. Τριάδα με over: Μπάρνετ-Βέρντερ-Οσέρ (5.84), 90 μονάδες. Σύστημα trixie (2-3): Μπράιτον 1 (3.90)-Κρου 2 (2.70)-Τζίλιγχαμ 2 (2.85), από 65 μονάδες σε κάθε δυάδα (195 μονάδες σύνολο) και 25 στην τριάδα.

Ολο μαζί, 220 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 540 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 24.300 μονάδες. Αυτά ήταν. Είμαι διαθετειμένος, αν δεν περάσει ούτε η Κρου, ούτε και η Τζίλιγχαμ, να ποντάρω ξανά σε μονό αποδεκτό την Μπράιτον το βράδυ. Τίποτα άλλο, ουσιαστικά με οποιαδήποτε δυάδα παίρνω όλο το παιχνίδι μου πίσω, θέλω να είναι καλή η χημεία γιά το κάτι παραπάνω.

Ραντεβού στις 4, στο www.betradio.com, θα κάνουμε μαζί με τον Μάκη Μηνδρινό το… καθιερωμένο live, ένα τρίωρο, να..βάλουμε καλά γκολάκια!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras