4212

Billaras

Πιό “συμβατικό” παιχνίδι…

Δεν ξέρω πως να ξεκινήσω το σημερινό κείμενο. Βασικά έχει….κουρκουτιάνει το μυαλό μου, αν σκεφτεί κανείς ότι ως χθες τη νύχτα στις 3 και σήμερα από το πρωί ως και πριν μισή ώρα που έστειλα το mail στην KingBet, η ασχολία μου ήταν το…επόμενο κουπόνι (το οποίο μου άρεσε). Ομως, ένα μυαλό είναι, το να κάνεις μπρος-πίσω τα κουπόνια δεν είναι και το καλύτερο.

Πήρα μιά ανάσα και ξεκίνησα να βλέπω τα σημερινά…. Γιά χθες τι να σχολιάσω; Η Παρί που με ενδιέφερε ήταν κατώτερη των προσδοκιών. Αν ήταν σωστό μπετ πριν το ματς Σαφώς και ναι! Δεν το συζητάω αυτό, στο 3.20 παίξαμε. Αν άξιζε να πάρει κάτι από το ματς; Σαφώς και όχι! Η Πόρτο δίκαια νίκησε. Δεν πειράζει, εμένα με ενδιαφέρει πάντα το…ίδιο.

Να παίζω σωστά. Μετά τα ματς ότι θέλουμε λέμε. Πριν τα ματς επιλέγουμε. Και δεν επέλεξα καμιά…Σάλκε (ωχ μάνα μου). Ούτε καμιά Σίτι. Παρεπιπτόντως, όποιος δεν είδε αυτό το ματς, το Σίτι-Ντόρτμουντ, δεν έχει δει τί-πο-τα φέτος. Τρομερό, πανδαισία. Και μιά Ντόρτμουντ να την πίεις στο ποτήρι, εκπληκτική, με ταχύτητες που…ζαλίζουν. Κι όμως, το ματς δεν ήρθε διπλό, δεν ήρθε καν over (δικαίως να το έχεις παίξει και να…σπας την τηλεόραση).

Οσο γιά τον Ολυμπιακό; Διαβάζω σήμερα πρωτοσελιδα και δηλώσεις και νομίζω ότι..ζω σε άλλο πλανήτη! “Αυτός ήταν Ολυμπιακός” ο ένας, “μιά χαρά είμαστε, αυτή την ομάδα θέλουμε” ο άλλος. Τώρα ή…στραβός είναι ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε. Αν βαφτίζουμε την πραγματικά μεγάλη προσπάθεια 3-4 παικτών “μεγάλη εμφάνιση” κλπ κλπ, ας…δούμε μιά Σαχτάρ προχθές ή μια Ντόρτμουντ χθες γιά να …σωπάσουμε.

Αυτές ναι, ήταν τρομερές εμφανίσεις και τρομερές αδικίες που δεν ήρθαν διπλά! Οταν παίζεις με Ντιαγκιτέ-Μανωλά-Χολέμπας πίσω (μόνο ο Κοντρέρας διεσώθη) και Μέγιερι στο τέρμα, που πας ρε καραμήτρο; Αυτόν τον Ολυμπιακό θέλετε που βάλατε την κασέτα όλοι; Μιά μετριότατη Αρσεναλ σου έβαλε τρία, τι να λέμε; Εκεί που είχες Μιραλάς έβαλες Αμπντούν αλλαγή, πλάκα κάνουμε; Εκεί που είχες Ορμπάιθ έπαιξε ο Σιόβας, πλάκα κάνουμε; Δεν αντέχω άλλο αυτή την τρελλίτσα… Τυφλοί δεν είμαστε.

Δέχομαι την μαχητικότητα, δέχομαι την καλή εμφάνιση 3-4 παικτών, αλλά…ως εδώ. Πάμε στα φρέσκα… Ξεκινάω γράφοντας το εξής: Οσοι παίξατε Τότεναμ στο 2+ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ κάνατε. Σωστοί. Εγώ δεν είχα παίξει. Και τώρα, σε κάτι 1.65 δεν το παίζω. Πιστεύω θα βγει διπλό, ο Μπόας το χτυπάει το ματς. Αλλά..όχι και 1.65. Απέχω. Τι μου αρέσει; Μιά Λυών, μιά Τβέντε, μιά Ντνιέπρ από φαβορί.

Και μιά Φενέρμπαχτσε από αουτσάιντερ. Και δύο over, σε Αννόβερο και Στεάουα. Αυτά. Θα κάνω πολύ πιό “συμβατικό” παιχνίδι, πιό βατό γιά πολλούς. Αν είναι το αγαπημένο μου; Σαφώς και όχι. Αλλά….δεν βρήκα παικτικές αξίες πλήν ίσως της τουρκάλας (η Νάπολι σβήστηκε μετά το rotation, αλλά και όσα έγιναν προχθές από την ιταλική αστυνομία στα γραφεία της).

Η Φενέρ που σηκώνει ανάλυση, δεν είναι στα καλύτερα της, έχει αναβρασμό με τον διωγμό του Αλεξ, αλλά…μισό λεπτό. Είναι η Γκλάντμπαχ καλά; Βολοδέρνει φέτος, τάληρο άρπαξε προχθές, την κόντραρα και με το Αμβούργο, την είδα κι εκεί και στην Κύπρο. Και θα έχει και …κάμποσους τούρκους το γήπεδο. Μιά “ψιλή” στο αουτσάιντερ σε μονό του 4.

70 στο ανταλλακτήριο θα το αξίζει. Οσο γιά τα φαβορι; Ολα είναι στα πόδια τους. Στο παιχνίδι μου θα ήταν και Τότεναμ και Μπρυζ, αλλά έπεσαν οι αποδόσεις τους. Και όσο γιά την Ιντερ; Το ξανασκέφτηκα, το αφήνω, ντέρμπι με την Μίλαν έχει σε λίγα 24ωρα, θα κάνει και rotation. Μην κάθομαι και αναλύω τις φαβόρες. Δεν έχει νόημα. Ανάλυση χρειάζονται τα μεγάλα σημεία, όχι τα απλώς σωστά φαβορί.

Θα τα “μπλέξω” με τα over, αν γίνει καλή χημεία πληρώθηκα. Αλλιώς…δεν θα σκάσω, έχω καλό κουπόνι μπροστά μου. Και δεν σκοπεύω να “χωθώ” σήμερα… Θα βάλω σε μονό την Φενέρ, αν χρειαστεί να κάνω trading. Θα βάλω σε δυάδα Τβέντε και Ντνιέπρ (που πληρώνει 4.1) και σε τριάδα τα δύο over (Αννόβερο και Στεάουα) μαζί με την Λυών. Αυτή πληρώνει 5.

4 φορές τα λεφτά μου. Και τέλος. Αυρίο ΔΕΝ παίζω, ξεκούραση και άδειασμα μυαλού εν' όψει Σαββατοκύριακου. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 19.820 μονάδες. Ποντάρισμα 4/10: Μονό αποδεκτό: Γκλάντμπαχ-Φενέρμπαχτσε 2 (4.7), 60 μονάδες. Δυάδα: Ντνιέπρ 2-Τβέντε 2 (4.1) 130 μονάδες. Παρολί: Λυών 2-Αννόβερο over- Στεάουα over (5.4), 100 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 290 μονάδες.

Νέο υπόλοιπο: 19.530 μονάδες. Στο χαλαρό πάω λοιπόν ΚΑΙ σήμερα. Καμμιά μέρα δεν ανοίχτηκα και…καλά έκανα. Καλό βόλι, να δούμε ξανά καλή μπάλα και ότι καλό προκύψει στοιχηματικά, ευπρόσδεκτο! Στο chat δεν θα είμαι απόψε, ραντεβού αύριο μεσημέρι στο www.betradio.com , κλασικά, 5-7 το απόγευμα. Νέα στήλη εδώ στο site, το Σάββατο ως τις 2 το μεσημέρι.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras