73

Billaras

Πιό “τυπικό” παιχνίδι!

Σε λίγο το παιχνιδάκι θα μου ζητήσει να…καταπιώ και σπαθιά για να κάνω καλή νίκη (γέλια). Γιατί τι άλλο έχει μείνει; Δοκιμάζω όλα τα τρικ, επιστρατεύω όλη την εμπειρία μου, φυλάγομαι όσο μπορω και “επιτίθεμαι” πλαγίως, αλλά η μπάλίτσα με φτάνει ως το Χ! Να μην χάσω δηλαδή, όπως χθες. Ξεκίνησα τη μέρα ιδανικά, άνετα 2+gg η Λίβερπουλ και στο 25λεπτο πληρωμή και ένα μονό η Ντόνκαστερ με 0-2 (πρώιμη) και καπακι 1-2 (το gg).

Ιδου το τρικ πως δούλεψε. Σημείο του 3,80, βάζοντας και το gg το έκανα 6,50 και έτσι αρκούσε ένα και μοναδικό για να μην χάσω τίποτα. Κι έτσι είχα ανοιχτά τα πάντα, απλά κάπου περίμενα να “διπλώσει”.

Αμ δε! Στα 7 ματς της Premier ήρθαν πέντε gg. Οπως το περίμενα. Και απέφυγα Αρσεναλ (φοβούμενος ότι δεν θα φάει) και Τότεναμ (φοβούμενος ότι δεν θα κερδίσει).

Και έπεσα μέσα. Κι όμως. Ούτε Νιουκάστλ, ούτε Σίτι. Και οι δύο έμειναν στο Χ! Η Τσέλσι που άρπαζε ντόρτια απο Λίβερπουλ και Γουλβς (και την πιάναμε στο 8,50 εδώ), εμφάνισε άμυνα-μπετό ξαφνικά. Ο Ντισασί έγινε…Νέστα. Στα δε μεγάλα, η Ιβερντόν…σαν να μου μύρισε λιγάκι (ως πολύ). Τσάμπα η Λίβερπουλ, τσάμπα και το άνετο gg του Παναθηναϊκού.

Κι έτσι, ενώ με μιά δυάδα είτε θα έπαιρνα 50+ μονάδες (στα μεγάλα μονά) είτε 20+ (στις απλές δυάδες), δεν πήρα τίποτα. Απλά δεν έχασα. Μέχρι εκεί με πάει αυτό το φεγγάρι. Να μην χάνω.

Πάμε τώρα παρακάτω. Περίεργη μέρα. Οχι καλή/όχι κακή. Νωρίς έχει δύο σημεία/ματς, αλλά το’χω σε κακό να μπλέκω νωρίς. Βίτσιο μου είναι αυτό, ο καθένας έχει τα δικά του.

Αναφέρομαι σε Μπολόνια και Λοριάν. Καλά και οι δυό, μπορούν να μην χάσουν μέσα σε Λάτσιο και Στρασβούργο (παρότι κι αυτές καλά είναι). Της Λοριάν η απόδοση ειδικά ξεφεύγει και αντέχει άνετα κάλυψη (3,40 το Χ-2+gg).

Mετά οι επιλογές λιγοστεύουν. Πονηρό σημείο είναι η Κάλιαρι μέσα στην Ουντινέζε (μεγάλη “βρωμιάρα” η Ουντινέζε απο…αρχαιοτάτων χρόνων, φέτος σκέφτειτε έχει μόλις 3 νίκες και οι δύο είναι με Μίλαν και Γιούβε και μάλιστα εκτός).

Αυτό είναι 4αρακι. Σημείο με το “γνωστό” τρικ είναι η Γιουνάιτεντ. Με 2+gg πάμε στο 3,10. Σημείο αγωνιστικό είναι η Σαντατέρ (εντελώς ντεφορμέ η Αλμπαθέτε, στο 4,20 αυτό) και σημείο ενστίκτου είναι ο Ολυμπιακός. Σαν να σουλουπώνεται με τον Μεντιλίμπαρ, κάνει τα βασικά έστω. Και βέβαια τελευταία του ζαριά σήμερα. Αν χάσει, πάει -10 απο την κορυφή, αντίο ζωή.

Απ’ την άλλη, ο ΠΑΟΚ δεν κερδίζει με ΑΕΚ, δεν κερδίζει με ΠΑΟ, σαν να μπουκώνει, ίσως να ντεφορμάρεται, ενώ τον επηρεάζει και το rotation (λογικό). Μεγάλα τα 4αρια για Ολυμπιακό, εδώ η κάλυψη με το γνωστό κόλπο μας πάει στο 3,00 (Χ-2+gg).

Δεν έχω κάτι άλλο.

Απαξ και δεν παίζω τα νωρίς (η Μπολόνια ξεκινάει σε μισή ώρα και η Λοριάν στις 2), οι επιλογές μου ειναι στο μίνιμουμ.

Θα πάω μαζεμένα, αναγκαστικά με trixie, διαλέγω Κάλιαρι αντί Σαντατέρ και την καλύπτω. Αρα, έχω δύο Χ-2+gg (Κάλιαρι στο 3,10 και Ολυμπιακός στο 3,00) και ένα ξερό 2+gg (Γιουνάιτεντ στο 3,10). Παιχνίδι μαζεμένο και αρκετά “τυπικό”. Και άπαξ και δεν έχει μονά, δεν έχει και ισοπαλία. Είτε θα χάσω (με ένα/κανένα) είτε θα κερδίσω (με δύο/τρία).

Νέα στήλη την Τρίτη, αύριο κλασικά νέο vidcast στις 8.

Δεν θα τα πούμε στο chat νωρίς γιατί θα πάω γήπεδο από τις 5 (μετά απο 2,5 μήνες). Ισως μπω στο ημίχρονο του αγώνα της Τούμπας, όταν γυρίσω.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras