1189

Skotostrious

Πλούσιο πρόγραμμα, φτωχές επιλογές…

Καλημέρα και καλό σαββατοκύριακο ! Πλησιάζουμε σιγά σιγά στα μεγάλα ανοιξιάτικα φεστιβάλ και ανεβαίνει ο αγωνιστικός ρυθμός στις κούρσες με τα εμπόδια. Ετσι ειδικά το Σάββατο το πρόγραμμα είναι πλούσιο σε ιπποδρομίες ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου. Παρόλα αυτά σήμερα δε δείχνει να έχει πάρα πολλές στοιχηματικές ευκαιρίες οπότε ας πάμε να δούμε τι επιλογές έχουμε για σήμερα.

Η πιο ενδιαφέρουσα ημερίδα πραγματοποιείται στο Ascot και ξεκινάμε με την τρίτη κούρσα του προγράμματος όπου αγωνίζεται ο PADDYS MOTORBIKE. Εχει παρουσιάσει αξιοσημείωτη βελτίωση μετά την μετακόμιση του στον νέο εκπαιδευτή και φάνηκε αυτό με τις 2 τελευταίες του επιτυχίες σε ιπποδρομίες για αρχάριους ίππους στα χαμηλά εμπόδια.

Σίγουρα το σημερινό έργο του είναι πολύ δυσκολότερο σε σχέση με τις προηγούμενες κούρσες άλλα δείχνει να είναι σε ανοδική πορεία , αγωνίζεται σε ένα πολύ καλό επίπεδο στο χάντικαπ και οι σημερινές συνθήκες που επικρατούν είναι σίγουρα πλεονέκτημα καθώς αρέσκεται να αγωνίζεται σε βαρύ έδαφος.

Δεύτερη και τελευταία επιλογή για σήμερα είναι στην έκτη κούρσα του προγράμματος, την πολύ σπουδαία και ιστορική Grade 1 Clarence House Chase, όπου με μεγάλο ρίσκο θα στηρίξουμε τον FIRST FLOW (each-way).

Είναι στη φόρμα της ζωής του καθώς έχει ένα σερί 6 νικών σε 8 κούρσες στα εμπόδια. Εχει να αντιμετωπίσει το πιο δύσκολο έργο της μέχρι τώρα καριέρας του άλλα έρχεται με μια πολύ καλή επιτυχία στο ίδιο ιπποδρόμιο και απόσταση σε παρόμοιες συνθήκες και αναμένεται να εμφανιστεί άκρως ανταγωνιστικός.

Συνοπτικά

Σάββατο 23/01 15:50 Ascot Matchbook Better Way To Bet Holloway’s Handicap Hurdle : PADDYS MOTORBIKE (6,00)

Σάββατο 23/01 17:35 Ascot Matchbook Betting Exchange Clarence House Chase : FIRST FLOW (15,00 each-way)

Οι ώρες είναι ώρα Ελλάδος

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious