4393

Billaras

Ποιά φαβορί παίζεις;

Καλημέρα και καλή ψήφο, με μυαλό και το χέρι στην καρδιά, γιατί επιβάλλεται. Εδώ είμαστε, δεν έχω πάει ακόμα να ψηφίσω, πρώτα το…άλλο καθήκον, το κουμάρι! Χθες δεν ήταν άσχημα. Δεν ήταν και σούπερ, αλλά σαφώς δεν ήταν και άσχημα. Και ένα παρολί “έγραψε” και ένα ακόμα τρέχει και με βγάζει με κέρδη αν η Σαμπντόρια κερδίσει σε λίγη ώρα.

Παράλληλα, γιά πολλούς από εσάς που είσαστε χθες βράδυ στο…μεγάλο σχολείο που λέγεται chat, είχαμε και 2 στα 3 εύστοχα μπετ στο live, με Νασιονάλ ανατροπή και νίκη ενώ έχανε 0-1 και Ριο Αβε στο Χ ενώ βρέθηκε στο 87' να χάνει 2-1. Εγιναν και τα δύο, καλά πήγε. Τι χάθηκε; Στο live χάθηκε ο άσος της Ρόμα (τι κουλή ομάδα….) και στο παιχνίδι μου από νωρίς τα μεγάλα σημεία του ρίσκου και η Στούρμ.

Μόνο αυτή με πόνεσε, γιατί δεν το χτύπησε το ματς, σαν φιλικό έπαιξε με την…φιλενάδα της, αλλά όταν κατάλαβα τον λόγο (νίκη της Αντμίρα λίγο αργότερ, άρα “κάτι ήθελε” η Νόισταντ), ήταν πλέον αργά. Κρίμα, τσαντίζομαι όταν με πιάνουν κώτσο, μου τ σπάει όσο τίποτα. Οπως και να΄χει, καλά ήταν. Αυτό δεν αλλάζει. Οχι τυχαία, πέρα από το site, στην Kingbet το αρχικό πινακάκι είχε ένα 7 στα 9 και στη Metrosport έγινε καλύτερη χημεία και εκεί ευστόχησαν και τα δύο χθεσινά παρολί μου.

Αυτό δείχνει ότι μέσα ήμασταν χθες. Και αν κερδίσει η Σαμπντόρια, θα είναι ακόμα καλύτερα. Την οποία Σαμπντόρια παρότι την πιστεύω (αλλιώς δεν θα την πόνταρα απο χθες), δεν θα την ξαναβάλω στο σημερινό μου παιχνίδι, αυτό είναι στοιχηματικό λάθος. Πάμε λοιπόν στο σήμερα και στα υπόλοιπα. Λίγα λόγια, γιατί η μέρα είναι δύσκολη, ούτε εσείς έχετε χρόνο, ούτε εγώ.

Το βασικό ερώτημα είναι…απλούστατο. Ποιά από τα φαβορί με κίνητρο παίζει κανείς; Και ειδικά μετά τον…καταποντισμό των αποδόσεων; Αυτό πρέπει να απαντηθεί, εδώ πρέπει να γίνουν οι “ελιγμοί”. Αυτό ποτέ δεν ήταν το αγαπημένο μου παιχνίδι, αλλά τέτοια εποχή, μην…ζητάμε περισσότερα. Μετρήστε: Σαμπντόρια (στην άκρη αυτή, μόλις έβαλε και γκολ την ώρα που βάζω την στήλη), Φιρτ, Τότεναμ, Μπόλτον, ΚΠΡ, Ουντινέζε, Νάπολι, Λοριάν (αύριο), Φέγενορντ, Παρί.

Πόσα είναι αυτά; Μιά δεκάδα. Εδώ θα πέσει το 80% των παικτών παγκοσμίως… Οι αποδόσεις σε Τότεναμ, ΚΠΡ, Ουντινέζε, Νάπολι έχουν βουλιάξει. Λογικό. Η γκέλα της Αρσεναλ έδωσε εξτρά κίνητρο στην ομάδα του Ρέντναπ και η ήττα της Λέτσε έκανε κατά 95% αδιάφορη την Τζένοα (λέω 95% γιατί τυπικά θέλει έναν πόντο, αλλά θα τον βρει με την Παλέρμο εντός στο φινάλε, αφήστε που δεν πιστεύω ότι η Λέτσε θα κερδίσει στην Κιέβο, τις Τζένοα και Κιέβο τις.

.ενώνει η…Ιντερ). Αρα, το ερώτημα παραμένει. Ποιές ΑΞΊΖΟΥΝ από αυτές; Και αγωνιστικά και βάση απόδοσης; ΠΟΣΟ να κάνεις τα στραβά μάτια; Αυτό είναι και είναι καθαρά υποκειμενικό. Πάντα θα υπάρχει η μάζα που θα λέει “έλα ρε, ξεκόλλα με τις αποδόσεις (!), δώσε μου εμένα τρία μπετά και απαξιώ πόσο δίνουν”. Στα δικά μου μάτια λοιπόν, ΔΕΝ παίζεται η Φέγενορντ (εδώ υπάρχουν περίεργα σενάρια, αλλά δεν ανακατεύομαι), η Νάπολι (ελάχιστη τιμή, είδα την αδιάφορη Μπολόνια και με την Κατάνια πριν λίγες μέρες), η Παρί (δεν με πείθει, δεν με πείθει, δεν με πείθει, δεν παίζω σε αυτή την απόδοση την κόντρα της Βαλενσιέν που είναι καλή ομάδα και εκεί μέσα μόνο ένα….

Χ της πήρε η Λιλ, όλες οι άλλες “μεγάλες” έφαγαν τα μούτρα τους). Συζητάω λοιπόν γιά Ουντινέζε (εδώ κάνω αρκετά τα στραβά μάτια), ΚΠΡ (και εδώ, αλλά λιγότερο), Τότεναμ, Μπόλτον, Φιρτ, Λοριάν. Σκέφτηκα είναι η αλήθεια πολύ την Τότεναμ, το…μονό αποδεκτό του ΟΠΑΠ με σκάλωσε, αλλά που να πάρει, είναι…δέκα κλάσεις καλύτερη της Βίλα.

Αυτή η εξάδα λοιπόν πάει στην άκρη. Τι άλλο έχω; Μιά Οσέρ και μιά Σεντ Ετιέν από αύριο. Τα έκανα οκτώ τα φαβορί. Και από μεγαλύτερα; Εσβησα την Ααχεν, έσβησα την…Ιντερ (το ξανασκέφτηκα όπως με την Λίβερπουλ χθες, που να πάω να μπλέξω;), έχω στο χέρι από αύριο μιά Γουίγκαν, έχω μιά Νιουκάστλ και προσθέτω και μιά Βααλβάικ. Κοίταξα κι αλλού (πχ Ραφαέλα με την Μπόκα που βάζει “δεύτερα”), αλλά προσπέρασα.

Κάπως άρχισε να σχηματίζεται το παιχνίδι μου… Νιουκάστλ θα παίξω (και δεν θα παίξω τα πολλά γκολ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντίστοιχα), γιατί περιμένω…βαρίδια στα πόδια της Σίτι. Εκατο κιλά το κάθε πόδι. Εκεί μέσα λίγοι πέρασαν. Και η Νιουκάστλ έχει κι αυτή εξτρά κίνητρο πλέον. Με νίκη…περνάει (και) αυτή την Αρσεναλ! Γουίγκαν θα παίξω γιατί περιμένω να ανοιχτεί η Μπλάκμπερν και να την πληρώσει ακριβά στην αντεπίθεση (είναι και απείρως καλύτερη η Γουίγκαν, άγγλοι είναι, δεν θα στηθούν γιά τον πόντο), Οσέρ έρχεται με φόρα και δείχνει έτοιμη να αρπάξει την ευκαιρία σωτηρίας της, δεν έκανε δύο μεγάλες νίκες γιά να τις “αχρηστέψει” αύριο.

Και Βααλβάικ γιατί ναι, έχει μονόπλευρο κίνητρο και φόρμα (και απόδοση). Στη σούμα; Θα πάω με ένα μονό (Νιουκάστλ), ένα trixie (Γουίγκαν, Οσερ και Βααλβάικ) και τα παρολί μου. Εδώ, το…ανακάτεμα ανήκει στον καθένα σας, είναι καθαρά θέμα χημείας… ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 25.360 μονάδες. Κέρδη από 6/5: 622 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 25.

982 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: Οσασούνα 1-Σασουόλο 1-Σαμπντόρια 1 (4.73), 150 μονάδες. Ποντάρισμα 6/5: Μονό αποδεκτό: Νιουκάστλ 1 (5.30), 70 μονάδες. Trixie (2-3 σύστημα): Βααλβάικ 2 (2.60)-Οσέρ 1 (2.30)-Γουίγκαν 2 (2.80), από 70 μονάδες σε κάθε δυάδα (σύνολο 210) και 30 στην τριάδα. Ολο μαζί 240 μονάδες. Παρολί: Φιρτ 2-Λοριάν 1-ΚΠΡ 1 (5.33), 142 μονάδες. Παρολί: Ουντινέζε 1-Τότεναμ 2-Μπόλτον 1 (5.

50), 130 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 582 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 25.400 μονάδες. Κλείσαμε. Βλέπετε ότι παίζω λίγότερα από χθες, δεν το κάνω τυχαία. Επίσης, το…γράφω πάντα, αλλά ας το ξαναγράψω: Τα παρολί ΔΕΝ είναι του γούστου μου. Αλλά τέτοια εποχή, που αλλού να πάω; Θα μπορούσα να κάνω δυάδες, αλλά οκ, παίρνω το ρίσκο μου και “χτυπάω” πιό ψηλά, ποντάροντας στην καλή χημεία.

Στο μονό της Νιουκάστλ εννοείται ότι θα “δουλέψει” trading. Τίποτα άλλο, ραντεβού βραδάκι στο chat γιά….στοιχηματικο-πολιτική συζήτηση! Υ.Γ: Γιά να μην θυμάστε μόνο τα…στραβά και να …εμπεδώσετε αυτό που λέω πάντα,ότι όλα είναι δανεικά και στην μπάλα συμβαίνουν τα πάντα, μην ξεγράφετε τίποτα: Πήραμε παρολί με τη Στουτγάρδη να βάζει τρία γκολ σε…οκτώ λεπτα, από 0-2 σε 3-2.

Και την Βιτσέντζα να σκοράρει στην τελευταία φάση, στο 94'. Αυτά να θυμάστε..   ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ KING BET ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ EXPRESS HOLIDAYS Ο Ταξιδιωτικός Οργανισμός Express Holidays αποτελεί το μεγαλύτερο δίκτυο ταξιδιωτικών υπηρεσιών σε Ελλάδα, Κύπρο & Βαλκάνια ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ KING BET ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ 4 ΤΥΧΕΡΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2012 Συγκεντρώστε 7 κουπόνια που θα δημοσιευθούν στην KING BET από σήμερα μέχρι τις 18 Μαΐου 2012, στείλτε τα μαζί με ένα δελτίο συμμετοχής που θα δημοσιευτεί στις 11, 15 & 18 Μαΐου 2012 στη διεύθυνση «Σεβαστουπόλεως 80, Τ.

Κ. 11526 Αθήνα» ΚΑΙ ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Αεροπορικό εισιτήριο μετ’ επιστροφής Αθήνα – Βαρσοβία – Αθήνα 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3* στη Βαρσοβία Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο της Βαρσοβίας Μεταφορά από και προς το γήπεδο Φόροι αεροδρομίου Εισιτήριο αγώνα στην ελληνική κερκίδα Πανοραμική ξενάγηση πόλης κατά την άφιξη µε ελληνόφωνο ξεναγό ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΤΟ: www.

kingpress.gr

Παλαιότερα άρθρα του Billaras