495

Billaras

Πολλά γκολ χωρίς άγχος!

Το σκέφτηκα (όχι και πολύ) και αποφάσισα. Σήμερα θα παίξω χαλαρά μόνο bets από τον μικρό τελικό. Ούτε με τον αυριανό μεγάλο τελικό θα ασχοληθώ σήμερα, ούτε με τις αγγλιδούλες. Γι αυτές τις τελευταίες, περίμενα να δω καιρό, αναβλήθηκαν κι άλλα ματς (αναβλήθηκαν και οι ιπποδρομίες που ήθελε ο Skotostrious), παρότι έχουν βελτιωθεί οι συνθήκες έχουμε παγετό.

Πατινάζ θα έκαναν οι ομάδες. Σκεφτείτε, στην Λιγκ 2 θα γίνουν τελικά μονο 2 ματς (Μπάροου και Λέιτον), ενω στη Λιγκ έγιναν τρεις αναβολές. Στην Championship δεν έχουμε αναβολή (ως τώρα) αλλά δεν προτιθεμαι να “χωθώ” σε κατηγορία που ξεκίνησε μόλις προ ημερών μετά από ένα μήνα διακοπή. Δεν μου προκύπτει και σημείο καλό. Προτιμώ να τελειώσει το Μουντιάλ, να ξαναπιαστούμε με τα “δικά μας”, έχει Λιγκ Καπ πχ μεσοβδόμαδα.

Αν είχε κάτι καλό, θα όρμαγα, όπως έκανα και με Τσέλτεναμ ή Κρόουλι πριν 15 μέρες. Αλλά δεν έχει. Μόνο η Μπρίστολ Ρόβερς που επέλεξε ο Μάκης κάπως ξεχωρίζει…

Αύριο είναι η D-DAY, αλλά σήμερα λοιπόν λέω να…χαλαρώσουμε. Και μακάρι να είναι χαλαροί και οι παίκτες της Κροατίας και του Μαρόκου. Να δούμε ωραία μπάλα, γκολάκια, χωρίς άγχος.

Κι έτσι πιστεύω θα γίνει, έτσι γίνεται συνήθως στους μικρούς τελικούς. Διαισθητικά κλίνω προς Μαρόκο να ανέβει στο βάθρο. Και θα το ήθελα κιόλας, θα είναι τεράστια, ιστορική επιτυχία.

Ομως, κατέληξα να μην πάω σε σημείο. Ισως το κάνω στο live. Τώρα pre game λέω να πάω σε παιχνιδι με γκολ και τέτοια. Αλλά -είπαμε- στο χαλαρό.

Κατεληξα σε τέσσερα bets.

Το ένα είναι combo “ετοιμο”, όπως μου το έδωσε ενισχυμένο η “πράσινη”.

ΕνΝεσίρι 0,5 σουτ στο στόχο-Μοντριτς 0,5 σουτ στο στόχο-Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Δίνει 6.50. Το πόνταρα.

Και μετά ακόμα τρία. Ενα, να σκοράρει any time o Μόντριτς. Στο 4,75. Το αντίο του μεγάλου Λούκα ας συνοδευτεί με ένα γκολ. Ισως και με πέναλτι; Ιδωμεν.

Πιστεύω όμως το το έχει.

Δευτερο, το g/g στο 1ο ημίχρονο! Δίνει 4,5. Καλό είναι. Περιμένω γκολ, ας ανοίξει από νωρίς, λίγη τύχη θελει. Εδώ σημειώνω κάτι αγωνιστικό: Το Μαρόκο είναι σίγουρα χωρίς Αγκερτ-Σαϊς-Μαζραουϊ, δηλαδή τα 3/4 των βασικών της άμυνας (γι αυτό και δεν έπαιξα και υπέρ του). Και η Κροατία είναι χωρίς Μπρόζοβιτς σίγουρα και παίζει να λείψει και ο Γκβαρντιόλ.

Μεγάλες απουσίες, αλλά σε θέσεις που με “βοηθάνε” να πάω στα γκολ.

Τελευταίο bet το 2-2 any time στο ματς! Σε 62 ματς ήρθε μια φορά μόλις (για να μας…κοψοχολιάσει στο Αργεντινή-Ολλανδία), αύριο χλωμό το κόβω να πάει εκεί, αλλά σήμερα αν ξεκινάω από το 1-1 και ανεβαίνω, δεν το αποκλείω. Δίνει 6,40 αυτό το 2-2 any time.

Αυτα είναι.

Προφανώς χαλαρά, γύρω απ΄τον άξονα “ελεύθερο ματς-πολλά γκολ”. Ας το απολαύσουμε, τα λέμε στο chat και αύριο νέα-μεγάλη- στήλη, αντάξια του τελικού.

Υ,Γ: Αντίο ρε παιχταρά Σίνισα Μιχαίλοβιτς, τα μαγικό αριστερό σου πόδι το λατρεψαμε όλοι, αλλά στη μάχη που έδωσες τρία χρόνια τώρα υποκλιθήκαμε, αποδείχθηκε ότι εκτός από παικταράς ήσουν και παλληκάρι.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras