1215

Billaras

Πολλά και μεγάλα σημεία!

Χθες έγινε ακριβώς ότι περίμενα και ότι ήθελα. Μιά ωραία ισοπαλία. Ηρθε το g/g ημιχρόνου στην Γερμανία, καθάρισα. Και ειδικά χθες, ήταν σαν νίκη. Οταν νοιώθεις ότι σου γυρίζει λίγο, όταν το κουπόνι δεν σου “μιλάει” (πρώτη φορά μετά από πολύ πολύ καιρό δεν έπαιξα σημείο από “μικρές”, ένα που είχα την Ντέρμπι αναβλήθηκε) κι όταν απ’ έξω από εμάς σκάνε βόμβες και πέφτει κλάμα, χθες εγώ ήμουν μέσα στην τρελλή χαρά.

Και γιά να μην ξεχνάμε τα “κακά παραδείγματα”, χθες έκλαψε λαός από τα γνωστά “μπετά” (Λειψίες, Μπαρτσελόνες, Σεβίλλες και άλλες), έκλαψε όμως κι επειδή πάλεψε να σώσει τα…ψοφίμια! Λες και είναι μέσα Απριλίου, δεν έκαναν απλά εκπτώσεις αλλά έλεγαν του μπουκ “θελω να μου τα πάρεις” στεγνά! Και λεφτά γιά πέταμα να είχαν, πως διάολο έπαιξαν Φιορεντίνα, Σάλκε και το βράδυ…Φούλαμ; Τα είδα και τα τρία, χάλασα ένα μπουκαλάκι κολλύριο γιά ισιώσω.

Εκανα κι εγώ ένα “πονηρό” live στη Φιόρε, αλλά η διαφορά του 2,05 με του 4,75 είναι σαν τον ήλιο με το φεγγάρι! Τα αποτελέσματα τα ξέρετε. Τραγικές ομάδες, σε αποδόσεις φαβορί (είναι απίθανο οτι γύρισε φαβορί η Φούλαμ, οι μπουκ πρέπει να τα βλέπουν αυτά και να ξεραίνονται στα γέλια), αντίο ζωή κοινώς…

Τέλος πάντων, αυτά με το χθες, κι εγώ θα κάνω εκπτώσεις, αλλά όχι τόσο μεγάλες και όχι τέτοια εποχή.

Τώρα όσοι το έκαναν απλά εγκλημάτισαν.

Πάμε στα φρέσκα. Εντελώς άλλη μέρα. Σήμερα έχει σημεία. Και αν αισθανόμουν ζεστός, θα όρμαγα. Τώρα θα παίξω μεν (είναι σαν μην έχω παίξει τίποτα ουσιαστικά μετά το χθεσινό Χ με τον μπουκ, αντέχω και να χάσω), αλλά δεν θα ορμήσω.

Οκτώ ξεχώρισα. Λιντς-Γουέστ Μπρομ-Γουέστ Χαμ από Αγγλία.

Σασουόλο και Κάλιαρι από Ιταλία. Κάντιθ από Ισπανία, Παναθηναϊκό από Ελλάδα και Λιλ από Γαλλία.

Πολλά και θέλουν ξεδιάλεγμα. Ευκολα αφήνω δύο εγγλέζικα. Την Γουέστ Μπρομ (δεν γινόταν να μην την τσεκάρω σε ντέρμπι και με νέο προπονητή τον Μπιγκ Σαμ) και την Γουέστ Χαμ (είναι αυριανό οπότε ίσως φάω τη φλασιά αύριο ανάλογα και πως θα πάει σήμερα).

Μένουν έξι. Τώρα ζορίζομαι γιατί αρχίζουν και μου αρέσουν αυτά.

Δέν δέχομαι φαβορί πχ την τραγική φετινή Χετάφε. Βλέπω πόσο αγκομαχάει η Μίλαν (που εκτός του Κιάερ πίσω ΔΕΝ θα έχει τελικά επιστροφή Ζλάταν, αφου ξαναχτύπησε και θα μείνει στα πιτς ακόμα ένα μήνα). Δεν δέχομαι φαβόρα την Ουντινέζε, σιγά το θεριό. Η Κάλιαρι είναι καλή, την αδικούν τα αποτελέσματα, με την Ιντερ πχ που την είδα (και κέρδιζε ως το 77′) ήταν σούπερ.

Φυσικά η Λιλ είναι πρώτη, η Παρί δεν έχει Νειμάρ και ίσως μείνει πάγκο και ο Μπαπέ. Στην Τούμπα ο ΠΑΟ του Μπόλονι (που είναι της φιλοσοφίας Κάναντι, κλειστά και κλέβω ματς), πάει ήρεμος και φορμαρισμένος, όταν ο ΠΑΟΚ έχει και αγωνιστικά θέματα (σκοράρει δύσκολα, παίζει μονότονα με γιόμες, λείπουν παίκτες) και εξωαγωνιστικά (όλη την εβδομάδα χαρτοπόλεμο έχουνε μετά την ήττα από τον Αρη).

Και τέλος, γιά όσους ξέρουν από Αγγλία, η Λιντς περίμενε αυτό το ματς χρόνια. Από το 2004 δεν έχουν παίξει γιά το πρωτάθλημα με την Γιουνάιτεντ. Και γιά τα “παγώνια” το ματς θεωρείται ντέρμπι μίσους και τεράστιο. Οχι γιά την Μάντσεστερ. Αλλά-περιέργως- η Λιντς αυτό θεωρεί ως ντέρμπι.

Τα ξέρετε τα δεδομενα, ο Μπιέλσα άνετα κάνει πλάκα στον Σόλσκιερ, αλλά φυσικά οι μονάδες και το υλικό διαφέρουν πολύ.

Θεωρώ ότι το ματς θα έχει πολλά γκολ, η Λιντς θα βάλει ίσως και δύο ή τρία, αλλά θα φάει κιόλας (λείπει και ο Κοχ πίσω). Πέρα από το σημείο δηλαδή, άνετα παίζουνε και ειδικά μπετς. Θέλετε σκορ; Τα 1-3, 2-3, 2-2 και 3-3, είναι πιθανά (“ψηφίζω” το 2-3). Θέλετε Λιντς στο δικο της αποκλειστικό over 2,5 goals που δίνει 6,00; Θέλετε combo με διπλό+ συνολικό over 2,5 που δίνει 6,00 η διπλό με over 3,5 που δινει 10,00; Ολα καλά είναι, ανάλογα την έμπνευση του καθενός.

Μένει η τελική διαλογή…

Αφήνω Σασουόλο, παίζει και το Χ αρκετά. Αφήνω και Κάντιθ, έπαιξε δύο ματς σερί στην Γαλικία (και κύπελλο), την έφαγαν οι δρόμοι, έφαγε και 4αρα στο τελευταίο. Εσεις αποφασίστε γιά το δικό σας παιχνίδι φυσικά. Και έτσι, μένουν τα άλλα τέσσερα…

Δεν θα πάρω καλύψεις. Σε όλα ισχύει η πρώιμη πληρωμή.

Πως θα κινηθώ; Πάλι εσείς αποφασίστε, εγώ θα πάω ως εξής: Μονό ο Παναθηναϊκός. Δεν το μπλέκω με τα άλλα. Επίσης ένα μονό fun bet το 2-3 σκορ της Λιντς στο 29,00. Σκεφτείτε και τα αλλα ειδικά εσείς, εγώ δίνω το στίγμα.

Και τέλος, Κάλιαρι-Λιλ-Λιντς που μένουν, σκέφτομαι αν θα πάνε σε trixie ή patent. Θα κάνω μιά “ντρίπλα”. Θα παιξω μονό τη Λιντς και μετά trixie.

Αρα, κλείνω. Τρία μονά (ΠΑΟ, Λιντς, σκοράκι στο ίδιο ματς) και ένα trixie. Σύνολο επτά στήλες. Και σύνολο 15 μονάδες, αυτό που έγραφα στον πρόλογο. Παίζω μεν-δεν ορμάω δε! Να δούμε πως θα πάει, ας μην έχω ατυχίες και κάτι καλό θα βγει! Νέα στήλη την Τρίτη, αν παίξω αύριο θα δείτε update, σήμερα στο chat θα είμαι ελάχιστα γιατί έχει…φουλ μελέτη, ως και τα ματς του άλλου Σαββατοκύριακου, του χριστουγεννιάτικου!

Υ,Γ: Η φωτό είναι από άλλες εποχές, Μάντσεστερ-Λιντς φυσικά το ματς, με τον Σόλσκιερ παίκτη της Γιουνάιτεντ!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras