4345

Billaras

Πολλά και μεγάλα σημεία!

Προσπερνώντας στοιχηματικά την χθεσινή μέρα, έβλεπα πιό “καθαρά” και άνετα τα ματσάκια. Και κατέληξα ότι οι περισσότεροι μάλλον έχασαν (είτε από Ρόμα, είτε από Μονπελιέ), αλλά οκ, η χημεία κάποιους μπορεί να τους έφερε κέρδος. Γιά μένα; Ως μη γενόμενη η μέρα, αν έπαιζα, ένα-δύο σημεία που μου άρεσαν (και τα ανέφερα χθες στο ράδιο) βγήκαν και ίσως να κέρδιζα (Σασουόλο και Μάδεργουελ).

Με τα “ίσως” ομως, δουλειά δεν κάνουμε και δεν έχει και κανένα νόημα. Αφού δεν έπαιξα, αυτό μετράει. Οπότε, πάω κατ' ευθείαν στο σήμερα! Ξεκινάω ως εξής: Σε σχέση με την σημερινή εφημερίδα (δηλαδή κείμενο γραμμένο χθές το πρωί), έχω πετάξει Τζένοα, Σοσό και Μπέτις. Αναφέρω τρία σημεία που ήταν στο πινακάκι των αρχικών επιλογών.

Κατά δεύτερον, επειδή πολλοί ξέρω ότι θα πάτε πάνω τους, ΔΕΝ παίζω Παρί, Ουντινέζε, Τότεναμ, Βαλένθια, Σαραγόσα, Κατάνια. Είτε γιατί κάπου μου βρωμάει παγίδα, είτε γιατί δεν αξίζουν τίποτα οι αποδόσεις τους. Ας βγουν όλα. Μακάρι, γιατί έχουν παιχθεί. Εγω δεν αγγίζω. Και μάλιστα πάω και ακόμα παραπέρα, στην Λάτσιο που επίσης θα παιχθεί, εγώ πάω…απέναντι, στην κόντρα της!! Ας πάω σε ότι μου αρέσει.

Από φαβορί, είναι τρία. Ιντερ, Λιλ, ΠΑΟΚ. Αρα, πρόσθεσα δύο. Την Ιντερ την είχα “καμάρι” από..προχθές. Από over και goal/goal έχω Σεβίλλη over, Παρί over και καλό g/g η Τσέλσι. Και μετά…. μόνο μεγάλα σημεία. Ω πολύ μεγάλα! Μπιλμπάο, Νιουκάστλ, Σιένα, Οσέρ, Σοντερίσκε, Εσκισεχίρ. Είναι προφανές ότι έχω προσθέσει δύο στο παιχνίδι μου (Οσερ και Σοντερίσκε), ενώ έχω πετάξει κάποια άλλα, όπως τις Σοσό και Μπέτις που ανέφερα ήδη, ή το Χ της Μπόλτον.

Με λίγα λόγια; Αρκετές προσθαφαιρέσεις έγιναν. Ελπίζω γιά καλό. Ξεκινάω από αυτά που πρόσθεσα: Σιένα γιατί θα το παίξει το ματς, καλές σχέσεις δεν έχει με την Λάτσιο (το…αντίθετο) και η πρωτευουσιάνα είναι και τραγική και με απόντες και “πρέπει” να φεύγει από τη μέση… Οσέρ γιατί το ξανασκέφτηκα. Σε ματς εξάποντο, προτιμώ από το να κοντράρω Αζαξιό (με την Σοσό) είναι καλύτερα να κοντράρω Ντιζόν (με την Οσέρ).

Μετράω και την αντίπαλο δηλαδή. Και η η Ντιζόν δείχνει σε τραγική κατάσταση. Συν τοις άλλοις, η Οσέρ δείχνει να το πιστεύει, έρχεται από μεγάλη νίκη, ενώ η Σοσό μας τα έκανε θάλασσα (και έχει και απόντες). Σοντερίσκε, γιατί…μπορεί μεν να παίζω σπάνια σκανδιναβίες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τις μελετάω. Και όταν βλέπω ότι η Χόρσενς βγάινει ευρώπη ήδη (πήγε τελικό με Κοπεγχάγη) και άνοιξε θέση γιά το Europa League, μου κάνει.

Η Σοντερίσκε είναι καλά, η απόδοση σούπερ, η Χόρσενς έχασε μέχρι και απο την Κόγκε προ ημερών, τόση είναι η αδιαφορία της (ή το…γλέντι της). Ας είναι αυριανό, δεν με ενοχλεί, θα παιχθεί από σήμερα. Και αφού είδαμε τα τρία μεγάλα που πρόσθεσα, πάμε παρακάτω. Η Εσκισεχίρ…μοιάζει με την Σοντερίσκε. Πάιζει με την Μπούρσα που βγήκε Ευρώπη γιατί είναι τελικό με αντίπαλο την Φενέρ και θέλει να βγει κι αυτή.

Και γιά τον ίδιο λόγο το παίξαμε και την Κυριακή. Τώρα απλώς αλλάξαν έδρες. Μου κάνει. Μπιλμπάο; Ξεκουράστηκαν όλοι οι βασικοί, επιστρέφουν (πλήν δύο τιμωρημένων που σαφώς πονάνε, ειδικά του Αμορεμπιέτα), και δεν θέλει με…τίποτα να δει φιέστα τίτλου από την Ρεάλ στο Σαν Μαμές. Ολοι ξέρετε τι σημαίνει Σαν Μαμές. Εκεί έφτυσαν άιμα όλοι.

Και το ματς θα το χτυπήσει η Μπιλμπάο. Ας γίνει ροντέο, μου κάνει η απόδοση (περιμένω και γκολ, αλλά δεν αξίζουν εδώ). Και δεν κρύβω ότι μου έκανε και..λίγο κλικ το ματς από προχθές που είδα την Μπιλμπάο να αφήνει το ματς στην Σαραγόσα (που η Ρεάλ…την συμπαθεί). Νιουκάστλ; Απλά πράγματα, η απόδοση. Σόρρυ, αλλά…στο 7.00; Επειδή η ομάδα-έκπληξη φέτος, έκανε ένα κακό ματς; Η Τσέλσι και κύπελλο έχει μπροστά της (τελικό σε λίγα 24ωρα) και φυσικά τον…τελικό του σεντονιού.

Καθαρά λόγω απόδοσης είμαι στο διπλό. Το υπολόγιζα στο 4.50-4.80. Οτι παραπάνω, έχει παικτική αξία. Τα over δεν θέλουν ανάλυση, τα μικρα νομίζω επίσης ότι δεν αξίζουν παραπάνω από 2-3 λέξεις το καθένα. Ο ΠΑΟΚ σαφώς είναι πιό ζεστός από την ΑΕΚ που βολοδέρνει, που θα έχει άμυνα… Μπουγαϊδη-Κοντοέ κεντρικό δίδυμο. Η Λιλ μυρίστηκε άιμα (έχει και Μονπελιέ-Λιλ το μενού σύντομα), σε φόρμα είναι, ο Αζάρ πετάει.

Και η Ιντερ; Αν τα είχε παρατήσει, θα το είχε κάνει καιρό. Εφτασε 3η. Θα το παλέψει για το σεντόνι. Η Πάρμα καθάρισε. Παίζω διπλό. Πέρα από τα σημεία που κρατάω, υπάρχουν κι άλλες σκέψεις. Πχ η Βαγιεκάνο. Αλλά αυτή την έχω καραούλι στο live. Αν κερδίζει η Σαραγόσα, εγω θα κοιτάω το Χ-2 της Βαγιεκάνο. Γιά live αυτό. Υπάρχει και το ξερό Χ της Μπόλτον, όπως και το πιθανό ξερό Χ της Καέν (αν τους βολεύουν τα υπόλοιπα).

Αυτά όμως έιτε θα μείνουν σκέψεις, είτε θα τα τσεκάρω κατά την διάρκεια των αγώνων.. Τελειώσαμε με την ανάλυση. Μένει το…πως παίζουμε. Τα δύο over πάνε…πακέτο με το g/g και μου κάνουν μιά τριάδα. Καλά μέχρι εδώ. Από τα μεγάλα, λέω να κάνω το εξής: Ενα trixie με Εσκισεχίρ-Σοντερίσκε-Οσέρ. Είναι τα τρία “μικρότερα” των μεγάλων, αλλά μου αρέσουν πολύ.

Και μπορώ να κάνω και…κάλυψη, αφου η δανέζα θα παίζει τελευταία αύριο και αν έχουν περάσει τα άλλα δύο, γίνεται…χοντρό trading. Αφήστε που θα ξέρω ότι θα είμαι “ζωντανός” ως αύριο ότι κι αν γίνει σήμερα. Νιουκάστλ, Σιένα και Μπιλμπάο μόνα τους. Μονά και (ελάχιστα) στις δυάδες τους. Σαν δεύτερο trixie είναι, αλλά με άλλη φιλοσοφία.

Ενα θα μου φτάνει. Κι εδώ σηκώνει -εννοείται- trading. Και μου έμειναν τα τρία μικρά. Δεν θέλω να πάω σε τρίαδα. Οκ, δεν κρύβω ότι έχω παίξει σε μονό την Ιντερ από…προχθές. Αλλά αυτό αφορά εμένα και μόνο. Εδώ, θέλω να βάλω δυάδα. Και …ανάβω τσιγάρο. Ποιά να παίξω μαζί με την Ιντερ; ΠΑΟΚ ή Λιλ; Σκέψη…. Καταλήγω-ελπίζω σωστά- στον ΠΑΟΚ.

Καλύτερη απόδοση δεδομένων των ειδήσεων, της φόρμας, όλων. Η Λιλ παίζει κόντρα σε ομάδα που έχει καλή έδρα, όλα τα βάζω στο ζύγι. Φυσικά, ο καθένας εδώ ας κάνει την χημεία του. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 26.577 μονάδες. Ποντάρισμα 2/5: Μονό αποδεκτό: Μπιλμπάο 1 (6.80), 50 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Σιένα 2 (6.20), 60 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Νιουκάστλ 2 (7.

60), 40 μονάδες. Δυάδες με τα τρία παραπάνω, από 12 μονάδες (σύνολο 36 μονάδες). Και 4 μονάδες στην…τεράστια τρίαδα. Σύνολο 40 μονάδες. Trixie (2-3): Οσέρ 2 (2.95)-Σοντερίσκε (3.30)-Εσκισεχίρ 2 (3.00). Από 70 μονάδες σε κάθε δυάδα (σύνολο 210) και 20 στην τριάδα, όλα μαζί 230 μονάδες. Παρολί: Σεβίλλη over-Παρί over-Τσέλσι g/g (4.75), 147 μονάδες. Δυάδα: ΠΑΟΚ 1-Ιντερ 2 (3.9), 210 μονάδες.

Ανοιχτά μπετ: 777 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 25.800 μονάδες. Κλείσαμε. Αύριο (και την Παρασκεύη) δεν θα υπάρχει νέα στήλη, έξάλλου θα περιμένω δύο καλά αυριανά. Εφιστώ την προσοχή σας στο πως “σπάω” τα μεγάλα σημεία, στο γεγονός ότι δεν παίζω τρίαδα με τα φαβορί, ενώ στα μεγάλα μου αρκεί ένα γιά να διπλασιάσω το συγκεκριμένο μπετ. Και…το νου σας στο live (κυριώς στην Βαγιεκάνο, αλλά όχι μόνο).

Ραντεβού στο chat, νέα στήλη (και νέα μάχη) το Σάββατο. “Ζέσταμα” γιά την επόμενη μάχη, φυσικά στην εκπομπή στο www.betradio.com την Παρασκεύη 6-8. UPDATE: ΜΟΛΙΣ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΝΤΙΖΟΝ-ΟΣΕΡ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ!!!! ΛΟΓΩ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ. ΑΡΑ, ΟΛΟ ΤΟ TRIXIE ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ…   ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ KING BET ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ EXPRESS HOLIDAYS Ο Ταξιδιωτικός Οργανισμός Express Holidays αποτελεί το μεγαλύτερο δίκτυο ταξιδιωτικών υπηρεσιών σε Ελλάδα, Κύπρο & Βαλκάνια ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ KING BET ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ 4 ΤΥΧΕΡΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2012 Συγκεντρώστε 7 κουπόνια που θα δημοσιευθούν στην KING BET από σήμερα μέχρι τις 18 Μαΐου 2012, στείλτε τα μαζί με ένα δελτίο συμμετοχής που θα δημοσιευτεί στις 11, 15 & 18 Μαΐου 2012 στη διεύθυνση «Σεβαστουπόλεως 80, Τ.

Κ. 11526 Αθήνα» ΚΑΙ ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Αεροπορικό εισιτήριο μετ’ επιστροφής Αθήνα – Βαρσοβία – Αθήνα 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3* στη Βαρσοβία Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο της Βαρσοβίας Μεταφορά από και προς το γήπεδο Φόροι αεροδρομίου Εισιτήριο αγώνα στην ελληνική κερκίδα Πανοραμική ξενάγηση πόλης κατά την άφιξη µε ελληνόφωνο ξεναγό ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΤΟ: www.

kingpress.gr

Παλαιότερα άρθρα του Billaras