1159

Billaras

Πολλά και…μεγάλα!

Ο μισός και βάλε στοιχηματικός πλανήτης χθες έβριζε…το Τορίνο. Νωρίς με το κουλούρι της Τορίνο, αργά με την ήττα της Γιούβε. Χαμός. Βάλτε και στην εξισωση κάτι Λυών, κάτι Μίλαν, κάτι Πόρτο, το 5 στα 5 χινάρια της Γερμανίας κι εχετε εικόνα…

Εδώ όμως, καλά περάσαμε. Οχι τίποτα ουάου, άλλα άμα βγάζεις το χαρτζιλίκι σου απ΄το 15λεπτο του πρώτου σου μπετ, όλα πρίμα είναι.

Παρέλαση η Μπέρνλι, πρώιμη πληρωμή, άνετα ως το τέλος, έδωσε το μονο και την “κουτσή” δυάδα. Πιό εύκολα δεν γινόταν. Πλήρωσε και το τζίνι με τις αφρικάνες, κέρδισε και ένα αλογάκι, not bad θα έλεγα! Οπότε το κλείνω εδώ με τα χθεσινά, πάω στα σημερινά…

Οσοι λοιπόν είστε στη Βόρεια Ελλάδα, τοποθετήστε τα μπετ σας και πηγαίνετε για χιονοπόλεμο, όσοι είστε από Λαμία και κάτω stand by, τον χιονοπόλεμο θα τον παίξετε μάλλον με το…Champions League της Τρίτης (γέλια)!

Τι έχουμε σήμερα; Πολλά μεγάλα σημεία.

Γιά μικρά ούτε λόγος. Βλέπω ότι βλέπετε. Ας έρθουν, δεν αγγίζω. Και χθες που άγγιξα, τι κατάλαβα; Οπότε μόνο μεγάλα. Το μόνο σχόλιο γιά τα μικρά που θα κάνω, είναι να προσέξετε την Εβερτον. Σαν τυράκι μου μοιάζει αυτή η αφύσικα μεγάλη απόδοση του άσου.

Πόσα μεγάλα έχω ξεδιαλέξει; Εννιά! Τα αναφέρω συνοπτικά γιά αρχή. Λιντς (4,33), Λάτσιο (4,80), Μπέτις (4,00), Βόλος (3,50), Σαρλερουά (7,00 και 5,00 στο draw no bet), Βαντούζ (4,75), Βίλεμ (8,50 και 6,00 στο draw no bet), Φορταλέζα (3,60) και Αντβέρπ (2,70).

Τα πρώτα που φεύγουν είναι Αντβερπ λόγω βουτιάς απόδοσης και πλέον δεν έχει αξία, μετά φεύγει η Λάτσιο γιατί οκ και η Ιντερ θα λυσσάξει τώρα γιά κορυφή (ειδικά μετά την ήττα της Μίλαν).

Μετά, θα “διώξω” την Βαντούζ γιά έναν απλό λόγο. Δεν έχω εικόνα και των δύο ομάδων. Οκ, τα νούμερα πάντως δείχνουν δεξιά, δείτε το κι εσείς.

Και πήγα στα έξι…

Μετά από σκέψη, αφήνω Βόλο. Οριακά. Ο ΟΦΗ δεν παίζει τίποτα, αλλά και ο Βόλος εκτός δεν λέει και πολλά. Κατέβηκα στα πέντε…

Αυτά μου αρέσουν αρκετά. Οκ, η Λιντς είναι…η Λιντς, μπορεί να με πληρώσει αέρας, μπορεί και να φάμε τρίμπαλο, είναι πως θα της κάτσει. Πάντως χώρους θα βρει και η απόδοση είναι λάθος.

Η Μπέτις ομοίως είναι καλά, ο Πελεγκρίνι επιστρέφει εκεί που λατρεύτηκε, η Βίγια και με απουσίες και σε κακό φεγγάρι. Η Φορταλέζα τώρα, μου κάνει το κλικ κυρίως λόγω Παλμέιρας. Στόχοι; Μηδέν. Πήρε το Λιμπερταδόρες και ξεφούσκωσε. Κίνητρο μηδέν. Δυνάμεις; Μηδέν. Στο Κατάρ ήταν και αφού έχασε γύρισε πίσω Παρασκευή. Και την απασχολεί μονάχα το κύπελλο με τη Γκρέμιο που ακολουθεί.

Με ποιούς και γιατί θα παίξει απόψε;;;

Και μετα δύο…θηρία. Σαρλερουά-Μπριζ. Η Μπριζ (εδώ είναι το μυστικό) είναι άπλα. Ανετη, με άφθονους βαθμούς καβάτζα γιά τα πλέι οφ. Και πάει σε λίγα 24ωρα στο Κίεβο να παίξει με τη Ντιναμό. Τι θέλει σήμερα; Τίποτα! Η Σαρλερουά δύο ματς εντός με Μπριζ δεν έχει χάσει και εν’όψει πλει οφ θέλει πόντους.

Θα το ρισκάρω. Με κάλυψη όμως, γιατι και η απόδοση είναι “τέρας” και στο Βέλγιο δεν υπάρχει πρώιμη πληρωμή.

Τέλος, η Βίλεμ… Κι εδώ “τέρας” απόδοση που θέλει επίσης κάλυψη (ούτε εδώ έχουμε πρώιμη). Η Βίλεμ εκτός δεν έχει νίκη. Ξέρω που ποντάρω. Δεν είναι…Σάλκε (γέλια) αλλά της “μοιάζει”. Καίγεται φυσικά. Ακρες υπάρχουν (ο νυν τεχνικός της Βίλεμ ήταν βοηθός του Ανβοκαατ στη Φέγενορντ μέχρι πριν λίγο καιρό), καλές σχέσεις γενικά.

Και η Φέγε δεν ξεμπέρδεψε με το κύπελλο (που είναι στόχος της), θα παίξει σε λίγα 24ωρα εκτός με Χέρενφεν αυτό που αναβλήθηκε προχθές.

Αυτά είναι. Βίλεμ και Σαρλερουά στο draw no bet (άνευ πρώιμης) σε μονά. Η μιά στο 6,00 και η αλλη στο 5,00. Μπέτις, Φορταλέζα, Λιντς παίζονται άνετα επίσης μονά. Αυτά έχουν πρώιμη πληρωμή. Να πάω σε trixie; Λάθος θα είναι.

Θα κάνω κάτι άλλο. Λιντς επίσης μονό. Και τα δύο πιό “μικρά” σε μονά και δυάδα. Οπότε, όλα μονά και μιά δυάδα. Εσεις αν θέλετε, κάντε άλλη χημεία, είναι πολύ ζόρικα αλλά μου αρέσουν.

Νέα στήλη την Τρίτη με σεντονάκι, αργότερα (και γιά ώρες) στο chat! Να μην το ξεχάσω: Χρόνια πολλά στους…ερωτευμένους αλλά κυρίως πολύχρονος ο Μάκης που έχει “διαλέξει” τη σωστή μέρα να έχει γενέθλια (γέλια)!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras