734

Billaras

Πολλές ευχές, λίγα σημεία!

Σάββατο της Ανάστασης, μεγάλη μέρα, ακόμα πιό μεγάλη αύριο. Πάσχα Ελλήνων. Να περνάτε καλά, να περνάτε τέλεια, να φάτε, να διασκεδάσετε, χρειάζεται -μην πω επιβάλλεται- γιατί αυτά κρατάνε ζωντανό τον Ελληνα με τόσα που περνάει.

Και…στείλτε μου λίγη τσίκνα κι από εδώ (γέλια). Οκ, την Ανάσταση απόψε θα την καταλάβω κι απ τη βεράντα.

Αλλά αύριο…τι να καταλάβω με τα παϊδάκια στους 180 βαθμούς του φούρνου; Το χειρότερό μου είναι ότι…είμαι σχεδόν καλά! Να ήμουν τάβλα να πω οκ. Αλλά μιάμιση μέρα με τυράννησε ουσιαστικά ο κορωνοϊός, λίγο μπούκωμα μου έχει μείνει, αναγκαστικά κάθομαι μέσα λόγω καραντίνας (και γιάτι είναι χάλια-χειρότερα από εμενα- η γυναίκα μου που κόλλησε φυσικά).

Τι έγραφα όμως προχθές εντός Betsellers και χθες στο Editorial; Οτι ευτυχώς έχω το Betsellers. Παρεούλα.Γραφω λοιπόν περισσότερο παρείστικα σήμερα. Και όχι πολλά, γιατί ναι μεν είμαι σχεδόν καλά, αλλά δεν αντέχω κιόλας, αυτό είναι το χειρότερο με τον covid-19, δεν έχεις δυνάμεις. Θα μπω chat μετά, αλλά όσο αντέξω. Και η στήλη θα είναι διημέρου.

Οοοολα μαζί τα σημεία (μικρά-μεσαία-μεγάλα) ειναι εννια αυριο και έντεκα σήμερα.

Σύνολο 20. Οκ κάποια θα σβηστούν εύκολα, απλά αναφέρω την αρχική διαλογή. Λέστερ Χ, Πλιμουθ, Γουίκομ, Τζιλιγχαμ, Οξφορντ, Σάτον, Ολνταμ, Τρανμίρ, Μορεϊρένσε, Σαμπντόρια, Χοφενχαίμ τα σημερινά.

Και Μπερνλι over, Μπράιτον over, Εβερτον Χ-2, Στουρμ, Γκενκ, Μπελενένσες, Σαλερνιτάνα, Μίλαν, Στρασβούργο, τα αυριανά.

Αυτή είναι η αρχική 20δα.

Τα μισα περίπου έφυγαν…γρήγορα. Η Γουίκομ, η Τζλιλιγχαμ, η Ολνταμ, η Μορεϊρενσε, η Σαμπντόρια, η Χοφενχάιμ από τα σημερινά. Γιά διάφορους λόγους έφυγαν. Κι έμειναν 5 σημερινά. Και επίσης, Μπερνλι over, Στουρμ, Σαλερνιτάνα, Μπράιτον over έφυγαν από τα αυριανά. Και έμειναν ακόμα 5 αυριανά. Ειδατε πως τα 20 έγιναν 10;

Λέστερ Χ, Πλιμουθ, Οξφορντ, Σάτον, Τρανμίρ τα σημερινά.

Ολα εγγλέζικα.

Και Εβερτον Χ-2, Γκενκ, Μπελενένσες, Μίλαν, Στρασβούργο τα αυριανά.

Δείτε ξανά και ξανά κι εσείς. Θέλω να αναλύσω ένα προς ένα, αρχικά όσα άφησα και γιατί. Δεν αντέχω όμως. Απ τη δεκάδα, αφήνω πλέον μερικά ακόμα. Πλίμουθ, Λέστερ Χ (τζόγος αυτό) και Οξφορντ. Κι έμεινα με…δύο σήμερα! Τρανμίρ (3,30) και Σάτον (2,87)! Δεν έχω κανένα πρόβλημα να κοντράρω Στιβενέιτζ και Μπάροου.

Και από τα αυριανά, έξω Εβερτον (πολύ τραβηγμένο), έξω Γκενκ. Και έμεινα με τρία, Μπελενένσες (5,25), Μίλαν (2,4), Στρασβούργο (3,30). Ετσι απλά, τα 20 έγιναν 10 και τα 10 έγιναν 5! Και θα γίνουν 4! Θα αφήσω και Στρασβούργο.

Και πλέον, το παιχνίδι μου σχηματίστηκε. Μονό η Μπελενένσες (της δίνω δεύτερη ευκαιρία με την έτερη γειτόνισσα Εστορίλ), σε trixie τα άλλα τρία.

Ας περάσει ένα έστω σημερα, να περιμένω και τη Μίλαν αύριο! Τα τρία του trixie έχουν και πρώιμη, το πορτογαλικό όχι.

Τίποτα άλλο, ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ, δεν έχω δύναμη να αναλύσω τα πάντα, ΚΑΛΗ ΑΝΆΣΤΑΣΗ, το νου σας παντα στο twitter για κάποιο update (δεν το αποκλείω, θέλω να ξανατσεκάρω σημεία αύριο, είδικά τη Γκενκ) ή κάποιο live και τα λέμε με όσους έχετε απομείνει στο chat! Nέα στήλη την Τρίτη.

Υ,Γ: Να σηκώσει την κούπα ο Χοακίν ο παιχταράς στο κύπελλο Ισπανίας, όλοι με Μπέτις είμαστε απόψε!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras