3612

Billaras

Πολύ καλά περνάμε!!!

Πως το λέει το τραγουδάκι; “Πολύ καλά περνάμε, αρχίζω και φοβάμαι” δεν το λέει; Ε, αυτό σιγοψυθιρίζω από χθες βράδυ! Το Μουντιάλ είναι…λουκουμάκι, πρώτα από όλα είναι χάρμα οφθαλμών. Οκ, είδαμε και την πρώτη…ανάλατη σούπα (Ιραν-Νιγηρία), αλλά ένα σβηστό 0-0, μιά ισοπαλία σε δεκατέσσερα ματς, δεν γίνεται να χαλάσει τις εντυπώσεις (αφήστε που το κυνήγησαν πολλοί και πληρώθηκαν, οπότε…καλώς ήρθε).

Στοιχηματικά, πάει εξίσου καλά. Να μιλήσω επί προσωπικού, γιατί δεν είμαι στην τσέπη του καθενός (αν και μέσω chat που μαζευόμαστε λαός κάθε μέρα, μπορώ να κάνω “γκάλοπ” και ξέρω ότι η πλειονότητα είναι κερδισμένη τουλάχιστον στο Betsellers). Βρίσκοντας το 5+ της Ολλανδίας και ακολουθώντας ένα κρεσέντο, με 4 στα 4 over και δύο δυάδες, αλλά και δύο μεγάλα σημεία κερδισμένα στο τέλος (Ελβετία, ΗΠΑ) και κάνωντας 2 στα 3 στο trixie, τι παράπονο να έχω; Μόνο ο…Πίρλο (τον λατρεύω, μου φέρνει κάτι από Ζιντάν, αυτό που λάτρευα σε εκείνον το κάνει ο Πίρλο, δηλαδή το πολύ δύσκολο το κάνει φαινομενικά πολύ έυκολο) δεν μου έκανε το χατήρι να βάλει και το φάουλ-ποιήμα στο 93' να πιάσω και το anytime αυτό! Κατά τα άλλα, θα πέσει φωτιά να με κάψει αν παραπονεθώ, ήδη υπερκάλυψα τα μακροχρόνια και η μίνι-κάβα είναι θετικότατη με 1251 μονάδες.

Οταν η αρχική μίνι-κάβα είναι 1000 μονάδες, το κέρδος των ημερών που ήταν 561 μονάδες είναι…πάνω από το μισό της, γιά να καταλάβετε πόσο καλά πάει το πράγμα! Και μάλιστα, έχω και να μετανοιώνω, που δεν έπαιξα το καλοπληρώμενο over της Αγγλίας που ανέφερα και σκέφτηκα πολύ, καθώς και τις ΗΠΑ σε φορκάστ ή μόνη της, που επίσης ανέφερα και σκέφτηκα πολύ.

Δεν πειράζει όμως, μην είμαστε και πλεονέκτες…. Ολα πρίμα λοιπόν. Και μπαλίτσα και κέρδος. Να κέρδιζε και η εθνική μας, θα αγγίζαμε το τέλειο. Αλλά γιά την Ελλάδα θα τα πούμε στην επόμενη στήλη. Μιάς και είπα “στήλη”: Το σκέφτηκα πολύ, δεν με βολεύει να κάνω στήλη κάθε 3-4 μέρες. Παικτικά δεν είναι σωστό ελέω καθημερινών αγώνων.

Γιά παράδειγμα, αν έλεγα “νέα στήλη το Σάββατο”, τι θα έγραφα τώρα για Κολομβία-Ακτη, Ουρουγουάη-Αγγλία και Ιαπωνία-Ελλάδα; Ξέρω ειδήσεις; Αλλαγές παικτών; Κλίμα; Τα ματς είναι κρίσιμα, δεν είναι πρώτα. Και θέλω όσο γίνεται να τα ζυγώνω πριν ανόιξω το στόμα μου. Γι αυτό, οι στήλες θα πυκνώσουν. Και θα είναι “μικτές”. Πχ, μπορεί να δείτε μιά μέρα ένα παρολί τριημέρου, αλλά στο ενδιάμεσο να ανέβει και νέα στήλη με κάτι φρέσκο.

Θα το δείτε και σήμερα. Μπορεί να είναι πιό μικρές σε όγκο (μην γράφουμε και τις κάλτσες μας, χιλιάδες λέξεις γράφονται κάθε μέρα στο chat που έχουμε…τα πάντα όλα, μόνο γλυκάκι δεν κερνάμε), αλλά θα πυκνώσουν. ΝΕΑ στήλη λοιπόν, παρότι είναι μέρα….μεγάλης τρεχάλας, θα μπει την Πέμπτη το απόγευμα, κατά τις 4! Πιό μικρή, αλλά…πιό χρήσιμη.

Πάμε τώρα στα φρέσκα. Με…ξενέρωσαν πολύ οι βουτιές των αποδόσεων. Ειδικά στην Ρωσία. Την έχω σημαδέψει από την περασμένη Πέμπτη στο 2.25. Πέφτει προχθές στο 2.10. Και σήμερα στο… 1.85. Κάλλιστα οι “φαβορακηδες” μπορούν να κάνουν παρολί πχ με Ρωσία-Κροατία και…ότι άλλο θέλουν, από Ολλανδία ως Ισπανία. Εδώ όμως, δεν παίζουμε έτσι.

Και ξενέρωσα με την πτώση της Ρωσίας, γιατί έχω βρει ένα και μοναδικό λαθάκι και ήθελα να το κάνω δυάδα με τον άσο της. Ποιό είναι το λαθάκι; Ως τώρα οι μπουκ φουσκώναν τα over. Την πάτησαν, τους δαγκώσαμε. Τρόμαξαν, το τούμπαραν το έργο, αλλά σε ένα ματς το πήγαν…εντελώς τούμπα. Ισπανία-Χιλή. Κρίσιμο. Αγχος. Η Χιλή είδα ετοιμάζει άμυνα με τρεις, βάζει τρίτο μπακ (ψηλό γιατί…εκεί πονάει πολύ) και σίγουρα θα πάει μαζεμένη και συντηρητικά.

Η Ισπανία έχει φάει την φάπα, νίκη θέλει τώρα, όχι …ντόρτια. Πιστεύω θα τα βρει μπαστούνια. Και πως αν κερδίσει, θα γίνει πολύ δύσκολα. Και έχω το under στο 2.30. Κατ' εμέ, λάθος. Μεγάλο. Επρεπε να είναι φαβορί το under. Και αυτό το σημείο το ήθελα δυάδα με τη Ρωσία. Στο 2.25 ήταν σούπερ, στο 2.10 τρωγόταν, στο 1.85 χαλιέμαι… Πετάγομαι από το ένα στο άλλο ματς, αλλά θα επανέλθω στα παραπάνω.

Πάω σε κάτι άλλο. Ως τώρα, δύο under, δώδεκα over. Αυτό θα ισορροπήσει αρκετά. Οχι γιατί το λέει καμιά στατιστική, αλλά γιατί τα ματς από μόνα τους ζορίζουν, σαν της Ισπανίας που λέγαμε παραπάνω. Από το να πάω στα under που δεν αξίζουν, επιλέγω κάτι άλλο. Να παίξω κάτι σαν patent με σκορ! Λίγο…λόττο μοιάζει, αλλά έχω την “άπλα” να το κάνω.

Και ποιό -εντελώς συνηθισμένο- σκορ δεν έχει έρθει καθόλου; Μα το 2-0! Κλασικό σκοράκι, άφαντο ως τώρα. Κοιτάω τα ματς. Βέλγιο-Αλγερία. Κάλλιστα οι αλγερινοί μπορεί να μην σκοράρουν. Δύο το Βέλγιο, καθάρισε χωρίς να πατήσει γκάζι. Ομοίως, Ρωσία-Κορέα. Κομμένο και ραμμένο γιά 2-0. Ομοίως και Καμερούν-Κροατία. Θα λείπει και ο Ετό, τους κροάτες τους είδα μιά χαρά, το 0-2 δεν είναι άσχημο.

Θα πάρω αυτά τα τρία λοιπόν, στο 6.50, 8.50 και 6.50 και θα κάνω ένα συστηματάκι μονά-δυάδες-τριάδα. Πάντεντ. Ενα να βγει, άρχοντας θα είμαι! Και εδώ βλέπετε αυτό που έλεγα παραπάνω, η Κροατία είναι ματς της Πέμπτης, αλλά μπορώ να την παίξω από τώρα, μπορώ να την συνδυάσω. Αρα, να το πρώτο μου στοίχημα, τα τρία 2-0 από Βέλγιο, Ρωσία, Κροατία. Να πασπαλίσω λίγο τα ματσάκια; Τζαγκόεφ 1ος σκορερ της Ρωσία στο 8.

50, Αζάρ 1ος σκόρερ του ματς Βέλγιο-Αλγερία στο 6.00, μέσα κι αυτά. Που σαφώς και ΔΕΝ είναι σοβαρά μπετ, fun bets είναι. Και…μετά; Στην Βραζιλία δεν παίζω τίποτα, στην Ολλανδία τίποτα, στο Ισπανία-Χιλή έχω το λαθάκι του under, σε Κροατία, Ρωσία χαλιέμαι από τις αποδόσεις, ψείρα και του Βελγίου. Αϊ στο καλό, ας κάνω λίγο (ή μάλλον κάμποσο) τα στραβά μάτια γιατί δεν έχω κάτι άλλο.

Δυάδα Ρωσία 1-Ισπανία under. Και καθάρισα. Αυτά είναι ως την Πέμπτη. Κατεβάζω ρυθμούς, ΔΕΝ είναι σωστό κάθε μέρα γιούργια, ενώ έχω παίξει και ελάχιστα live (μόλις δύο, που τα έχω χάσει), δεν το πιέζω και δεν πάω και σε…θεόκουλα ειδικά που πολλοί τους ορμάνε. Ως τώρα, με ασόδια και over τους τα πήραμε. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ:1.000 μονάδες. Ανοιχτά μακροχρόνια μπετ: 180 μονάδες.

Κέρδη από 14-16/6: 561 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 1251 μονάδες. Ποντάρισμα 17-18-19/6: Ακριβή σκορ σε patent: Βέλγιο 2-0 (6.50)-Ρωσία 2-0 (8.50)-Κροατία 0-2 (6.50). Βάζω 16 μονάδες στα δύο 6.50 και 14 μονάδες στο 8.5, ενώ στις δυάδες από 4 και στην τριάδα 2 μονάδες. Ολο μαζί 60 μονάδες. Δυάδα: Ρωσία 1-Ισπανία under (4.25) με 57 μονάδες. Πρώτος σκόρερ Βελγίου: Αζάρ (6.00) με 20 μονάδες. Πρώτος σκόρερ Ρωσίας: Τζαγκόεφ (8.

50) με 14 μονάδες. Ανοιχτά μπετ τριημέρου: 151 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 1.100 μονάδες. Αυτά ήταν. Η συμβουλή μου παραμένει η…ίδια: ΜΗΝ απλώνετε τραχανά με ειδικά και live. Κυρίως με κάτι “περίεργα” ειδικά. Και παράλληλα, μην νομίσετε ότι επείδη ξεκινήσαμε σούπερ, καθαρίσαμε. Μόλις σήμερα ξεκινάει η 2η αγωνιστική (με το ματς της Βραζιλίας), έχει ΠΟΛΫ ψωμί ακόμα, μην βιάζεστε να βγάλετε και τελεσίδικα συμπεράσματα γιά τις ομάδες.

Απολαύστε την μπαλίτσα, τα λέμε ξανά Πέμπτη απόγευμα και φυσικά σταθερά στο chat.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras