1592

Billaras

Πολύ καλύτερο μενού!

Ολα τα μάτια τελικά καλά έβλεπαν. Η Boxing Day στοιχηματικά ήταν μιά σούπα και μισή (φέτος). Την ξεχάσαμε…άμεσα, εξ’αρχης φάνταζε ξενέρωτη και αντιστοιχηματική και όντως έτσι ήταν. Εδώ…κάναμε ωραία ντρίπλα, αφού πλήρωσαν και τα αλογάκια μιά χαρά και το μπάσκετ ξανά!

Ελπίζω να σας βρίσκω όλους καλά, να περάσατε όμορφα, εγώ έχω λίγο τις μαύρες μου γιατί επέστρεψα στη βάση μου και αποχωρίστηκα τα εγγόνια μου αλλά εντάξει, θα προσαρμοστώ άμεσα και μιάς και μιλάμε γιά κουμάρι, είναι βέβαιο ότι θα ασχοληθώ πιό σοβαρά τώρα.

Ο λόγος είναι απλός. Πολύ καλύτερο και καθαρά στοιχηματικό πρόγραμμα. Εχει σημεία, έχει επιλογές. Οχι σήμερα νομίζω, αλλά αύριο σίγουρα.

Τα έγραψε ήδη ο Μάκης από χθες, τα διαβάσατε και στην εφημερίδα πιστεύω. Και το πράμα φάνηκε από χθες που έγινε μιά τρελλή ματσάρα στο Μολινό και τέζα η Σίτι ξανά από την Γουλβς. Καρφωτό χινάρι το ένοιωθα το ματς, το ανέλυσα και στην Kingbet, δεν το έπαιξα, πάντως ήταν “καραμπίνα” γιά κόντρα της Σίτι.

Της στράβωσε και νωρίς, δεν ήθελε πολύ, από λεπτομέρειες δεν καρφώθηκε και στην ισοπαλία (το 3-2 στο 89′ και δοκάρι η Σίτι στο 93′ γιά το 3-3). Πιστεύω τώρα θα γίνουν κι άλλα τέτοια παιχνίδια.

Ο μοναδικός μου ενδοιασμός ήταν να γράψω μόνο σήμερα; Ή μόνο αύριο; Ή από σήμερα και γιά αύριο; Στο chat την Πέμπτη λίγο πριν την λήξη των αγώνων ανέφερα ήδη εκείνη την ώρα μερικά σημεία που ήταν γιά early bets.

Η Γουόκινγκ ας πούμε. Ηταν 3,20, πήγε πλέον 2,87. “Φώναζε” ότι θα έχουμε πτώση απόδοσης όσο η Τορκί μάζευε γκολάκια. Και στην Τσέστερφιλντ αναφέρθηκα επίσης. Τελικά, αποφάσισα κάτι…ενδιάμεσο. Να γράψω και σήμερα και αύριο, αλλά να κάνω αναφορά και στα αυριανά από τώρα, παρότι σήμερα θα παίξω ελάχιστα.

Να το κάνω πιό λιανά: Σήμερα (γραμμένα και στην εφημερίδα), είχα βάλει στην ακρη Γουέστ Χαμ, Μπέρνλι, το overακι της Μπράιτον, την Γουόκινγκ, την Τσέστερφιλντ και στην Σάτον.

Δεν πρόσθεσα κάτι άλλο. Τα ματς της Premier με προβλημάτισαν αρκετά. Η Λέστερ κάνει νερά φανερά, έφαγε επτά γκολ σε δύο ματς (από Σίτι και Λίβερπουλ) ενώ είχε δεχθεί μόλις 9 πριν από αυτά. Και δεν έπαιξε και καλά, αυτό είναι το σημαντικό. Την αφήνω ήσυχη τελικά την Γουέστ Χαμ, γιατί οκ, όπως έγραψε και ο Μάκης…πρέπει να έχεις και λίγο τα ψυχολογικά σου να παίξεις (γέλια).

Οκ, πήγε και στο 3,80 και πλέον προσπέρασα πιό εύκολα. Στην Γιουνάιτεντ προβληματίστηκα παραπάνω. Γιατί οκ, τέσσερα έβαλε προχθές, κάτι μου είπε αυτό. Απ’ την άλλη, ζύγιζα την συνολική εκτός έδρας πορεία της (με αυτό το άθλιο 2-3-4 που έχει), ζύγιζα ότι η Μπέρνλι είναι καλή “κλέφτρα” και η Γιουνάιτεντ με κάτι τέτοιες σκαλώνει. Θυμηθείτε στο Νιουκάστλ, θυμηθείτε στην Γουότφορντ.

Και εδώ η απόδοση είναι οκ. Μετά από ένα τσιγάρο αποφάσισα να πάω πάσο. Οριακά.

Γιά το over ουδέν σχόλιο, αλλά δεν έχω με τι να το “κολλήσω”, ενώ στην Νάσιοναλ Λιγκ άφησα Σατον γιατί οκ, και η Γέοβιλ έρχεται από…περίπατο με έξι γκολ, είναι οριακό.

Τι μου έμεινε; Η Γουόκινγκ και η Τσέστερφιλντ. Τις είχα 3+ και τις δύο.

Πήγαν 2,87 και 2,75. Λογικό. Οι Τορκί και Χάλιφαξ έφαγαν προχθές έξι η μιά, πέντε η άλλη! Μιά νίκη στα οκτώ τελευταία η Τορκί-έπτα ήττες. Μιά νίκη συνολικά στα τελευταία οκτώ, 0-2-4 στα τελευταία έξι εντός η Χάλιφαξ (και έχει και απουσίες, ενώ στην Τορκί είναι 50-50% να επιστρέψει ο βασικός της φορ). Το ερώτημα είναι απλό: Στις νέες αποδόσεις έχουμε αξία; Γιά την Τσέστερφιλντ είναι κυρίως ο προβληματισμός μου, στο Τορκί-Γουόκινγκ ξεκάθαρα έχουμε αξία.

Πάνω από 2,40 (φαβορι δηλαδή) δεν θα έπρεπε να δίνει. Στο άλλο λοιπόν, θέλει και λίγο τα στραβά μάτια. Μην ξεχνάμε ότι και η Τσέστερφιλντ μέχρι πριν 20 μερες πήγαινε από ήττα σε ήττα, απλά με τις τελευταίες εμφανίσεις “διέγνωσα” ότι οι παίκτες θέλουν τον Σέρινταν και αυτος δεν τα παράτησε. “Κουνιέται” δηλαδή φανερά.

Ολοκληρώνω με τα σημερινά: Χωρίς πολλά-πολλά, θα κάνω ξερή δυάδα, υψηλής απόδοσης.

Στο 7,89 να κερδίσουν και Γουόκινγκ και Τσέστερφιλντ. Τίμιο. Και τίποτα άλλο. Θα είμαι chat λίγο πριν τις 5, σήμερα με…ψήνει γιά live, είναι λιγοστά τα ματς και μπορούμε να τα ελέγχουμε καλύτερα. Κοπιάστε, χαλαρά και όμορφα θα περάσουμε όπως πάντα.

Πάω στα αυριανά! Η αρχική μου διαλογή της εφημερίδας είχε Γουίγκαν-Κάρντιφ-Γουίμπλεντον-Μόρκαμ-Σκανθορπ.

Αυτά τα πέντε. Δεν έχουν επηρεαστεί οι αποδόσεις, όλες παραμένουν με αξία. Μελετώντας και χθες και σήμερα, πρόσθεσα τρία ακόμα. Μπάρνσλεϊ, Κρόουλι και Μάνσφιλντ. “Κάτι” λένε και αυτά. Οπότε, έχω έναν κορμό αρκετά στοιχηματικό, οκτώ αγώνων γιά αύριο. Ο Μάκης ήδη έπαιξε Κρόουλι, Σκανθορπ και Γουίμπλεντον. Εγω θέλω να τα ξαναδώ, σίγουρα δεν θα παιχτούν όλα, ήδη μέσα στο μυαλό μου έχω κατατάξει πιό χαμηλά τις Γουίγκαν και Μάνσφιλντ, αυτά τα δύο μάλλον θα μείνουν εκτός και θα πορευτώ σε ακόμα μιά τελική διαλογή από την εξάδα που μένει.

Είναι καλά σημεία, έχουν αξία και προϋποθέσεις, ίσως γίνει κάτι καλό αύριο, θα κάνω ένα δυνατούτσικο χτύπημα, καμιά σχέση με την Boxind Day.

Ουσιαστικά έχετε πλήρη εικόνα. Δείτε κι εσείς, αν θέλετε να κάνετε το παιχνίδι σας από σημερα. Κλείνω εδώ, τα λέμε σε ένα 24ωρο και τα λέμε και σήμερα στο chat.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras