4121

Billaras

Πολύ λίγα ξεχωρίζουν…

Τελικά χθες είχαμε την…απόλυτη ισοπαλία. Δεν κέρδισα, δεν έχασα. Στα ίσα μου. Δεν έχασα γιατί η δυάδα που πίστευα περισσότερο από όλες βγήκε πανεύκολα. Μπολόνια και Βαλένθια. Είδα και τα δύο ματς, στο ένα η Κιέβο…δεν ήθελε (αναμενόμενο), στο άλλο η Σεβίλλη δεν μπορούσε (επίσης αναμενόμενο, παρότι η Βαλένθια ήταν μέτρια, η Σεβίλλη έκανε…μιά φάση σε όλο το ματς).

Δεν κέρδισα γιά τρεις λόγους. Ο πρώτος; Η…Λιλ. Να προηγήσαι δύο φορές με το μπάζο που είναι υπό διάλυση και να μην κερδίζεις, θέλει…προσπάθεια. Μόνο με τη Λιλ η μέρα γίνοταν σούπερ, αφού έγραφε κι άλλη δυάδα και όλη η τετράδα! Ο δεύτερος; Η ατυχία μου. Μιά από Σουίντον ή Κρου να πέρναγε ακόμα, καθάριζα με μιά δυάδα στο νησί (σ.σ άσχετο: γυρίζει το μυαλό μου πίσω, δείτε τι έκανε χθες η Γέοβιλ και που, ενώ την Τρίτη με παίκτη παραπάνω έχασε).

Ο τρίτος; Η κακή χημεία μου. Δείτε ποιές άφησα έξω. Σκάνθορπ, Πορτ Βέιλ, Σουόνσι. Αν υποθετικά έβαζα και τις τρεις μέσα στην πεντάδα, ότι και να γίνοταν θα έπιανα τριάδα και δυάδες. Αν στιε πέντε που παίζω περνάει μιά και στις τρεις που αφήνω περνάνε δύο, είναι κακή χημεία. Anyway, παίρνω την ισοπαλία μου και φεύγω, δεν έχω να κρατήσω κάτι άλλο απο χθες.

Πάμε τάχιστα στα φρέσκα, γιατί η μέρα δεν “λέει” και πολλά. Χαλαρό παιχνίδι. Οπως χαλαρότατο θα είναι και μεσοβδόμαδα (με το κουπόνι που έρχεται να μοιάζει πολύ με αυτό του περασμένου μεσοβδόμαδου). Σήμερα λοιπόν, τα κοίταξα από εδώ, από εκεί, ψίχουλα. Μιά Χιχόν από φαβορί, με το ζόρι και μιά Νις, αλλά να μπλέξω πάλι με επανέναρξη Γαλλίας μετά το χθεσινό; Ή με φαβορί από Β' Ισπανίας; Ζορίζομαι… Μου αρέσουν μερικά over, στο ντέρμπι Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ (θέλω πολύ να δω την διαιτησία του Γουέμπ), στο άλλο μεγάλο ματς Αρσεναλ-Σίτι αλλά και στο…Σαμπντόρια-Μίλαν που δεν το πιανει το μάτι και καλοπληρώνει (2.

00). Δέκα στα δώδεκα over έχει η Μίλαν πρόσφατα. Οκ, γιά τη Ρόμα δεν θα μιλήσω, είναι…σταθερή αξία στα γκολ. Από εκεί και πέρα; Μερικά μεγάλα σημεία. Οχι πολλά και όχι ζεστά. Μιά Κατάνια ίσως (καλή έδρα-καλή ομάδα-καλή παράδοση), μιά Ουέσκα (υπάρχουν νταραβέρια από παλιά), μιά Λα Κορούνια (μάλλον το καλύτερο όλων, με νίκη στην πρεμιέρα του νεου προπονητή και αποψιλωμένη αντίπαλο με πολλές απουσίες ειδικά στην άμυνα), άντε και μιά Λούγκο (βάση φόρμας, γιατί η Λούγκο είναι σε καλό φεγγάρι ενώ η αντίπαλος της σταμάτησε ένα αφύσικο καλό σερί κι έχει και απόντες σοβαρούς σήμερα).

Εδώ θα είχα ΚΑΙ την Λίβερπουλ, αν δεν έπαιζε ο Γουέμπ διαιτητής… Πόσα είναι αυτά λοιπόν; Ελάχιστα… Δεν χρειάζεται παραπάνω “υψηλή ανάλυση”. Λίγο πολύ η εικόνα σχηματίστηκε. Με ψειράκια τύπου Λάτσιο, Γιούβε, Νάπολι και δεν ξέρω τι άλλο, δεν μπλέκω. Πως θα παίξω; Θα κάνω ένα παρολί με over γιά να έχω να ασχολούμαι (γέλια), θα κάνω και ένα trixie…σπανιόλικο (Λούγκο-Κορούνια-Ουέσκα), θα κάνω και μονό αποδεκτό την Λα Κορούνια και πάπαλα… ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.

000 μονάδες. Κέρδη από 12/1:756 μονάδες. Νέο υπόλοιπο:21.056 μονάδες. Ποντάρισμα 13/1: Παρολί με over: Γιουνάιτεντ-Αρσεναλ-Σαμπντόρια (5.2) με 136 μονάδες. Trixie: Ουέσκα 1 (2.60)-Λούγκο 2 (4.20)-Λα Κορούνια 2 (4.50), με 50 μονάδες κάθε δυάδα και 20 στην τριάδα, σύνολο 170 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Λα Κορούνια 2 (4.50) με 90 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 396 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 20.660 μονάδες.

Οπου και να τους πιάσω, δεν χάνω ή κερδίζω. Η…κάψα μου γιά σήμερα είναι προφανώς μικρή και θα παραμείνει μικρή και μεσοβδόμαδα. Σοβαρό στοίχημα από το άλλο Σάββατο που μεγαλώνει το κουπόνι κι άλλο. Ραντεβού λοιπόν με νέα στήλη την Τρίτη (και εδώ και στις εφημερίδες).

Παλαιότερα άρθρα του Billaras