1157

Billaras

Πολύ λίγα, οριακό παιχνίδι-UPDATE!

Εχω…σκαλώσει με το Σάββατο. Την Κυριακή ισοπαλία με τον μπουκ, η δυάδα με τα γκολ αρκούσε γι αυτό, (ήρθε κι εύκολα), δεν έχω να πω πολλά αφού η Βέρντερ ήταν άθλια, η Λέουβεν αιφνιδιάστηκε και δεν έκανε κιχ, η Γκοίας πάλεψε αλλά φάνηκε ότι δεν μπορούσε. Οπότε, δεν παραπονιέμαι, απλά πήγε στράφι το ξερό Χ του Ολυμπιακού. Κι έτσι πέρασε το ΣΚ με τις χαμένες (έστω αυτές τις λίγες) μονάδες του Σαββάτου, γι αυτό έχω σκαλώσει εκεί.

Γιατί μου άρεσε η μέρα, χτύπησα ψηλά, έβλεπα σωστά και με έσκισε η κακή χημεία. Τέλος πάντων…

Πάω άμεσα στο σήμερα, ήμουν στο 50-50% να μην παίξω και τίποτα! Οταν μου αρέσει, ορμάω (πχ το Σάββατο). Οταν δεν μου αρέσει το μενού, τη βγάζω με…ψωμοτύρι. Ε, ψωμοτύρι θα έχει τώρα. Οκ, θα απολαύσουμε μπάλα, αλλά τι να παίξουμε; Τίποτα combo; Tίποτα ειδικά; Μιά σκέψη ήταν να καρφώσω έστω και με ειδικά τις δύο ισοπαλίες σε Ατλέτικο και Αταλάντα.

Τη μιά τη βλεπω με ελάχιστα γκολ (μπορεί και με 0-0), την άλλη με γκολ. Παράδειγμα: Ατλέτικο Χ/Χ (ημ/τελ) μου δίνει 4,33. Και Αταλάντα-Ρεάλ Χ+g/g μου δίνει κι αυτό 4,33. Να παίξω αυτά τα δύο μονά και δυάδα; Είναι μιά σκέψη. Λάτσιο-Μπάγερν και Γκλάντμπαχ-Σιτι δεν αγγίζω, δεν μου κάνει τίποτα.

Το ματς της Premier πάει παντου, έμειναν οι μικρες Αγγλίας.

Τσέκαρα λίγο Χάτερσφιλντ (έρχεται από τεράστια νίκη-μπουστάρισμα, το ντόρτι επί της Σουόνσι) ενώ αύριο μου ψιλοκάνει και η Κάρντιφ (5 στα 5 με ΜακΚάρθι ενώ η Μπόρνεμουθ σταθερά μέτρια και τελικά μονιμοποίησε τον Γουντγκέιτ). Στην 1η λίιιιγο κοίταξα Ακριγκτον (αισθμαίνοντας πάει η Κρου), ενω στην 2η εδώ ένα παραπάνω κλικ το παίρνω από Κεμπριτζ (μόνιμα υποτιμημένη από τους μπουκ παρότι πρώτη και με σούπερ εμφάνιση προχθές-πλήρωσε και τον Μάκη) και η Τρανμίρ (σούπερ φόρμα, καιρό αήττητη, επηρεασμένη από την μεγάλη απραξία η Καρλάιλ).

Και κλείνω με δύο “τίμια” ασάκια, από Μπρίστολ Ρόβερς (πήρε στον πάγκο τον Τζοϊ Μπάρτον, δεν θέλει συστάσεις φυσικά, απόψε ντεμπουτάρει) και Μπράντφορντ (μονιμοποίησε το δίδυμο που είχε ως υπηρεσιακούς, οι άνθρωποι τα πάνε πρίμα, ακόμα χτυπιέμαι που δεν την πόνταρα το Σάββατο).

Αυτά είναι όλα. Λίγα φυσικά και γιά κανένα δεν πετάω και τη σκούφια μου.

Γιά την Πέμπτη, θα τα πούμε με update τότε. Γιά σήμερα-αύριο, τι να κρατήσω;

Αντε, ας πάει και το παλιάμπελο, ας παίξω. Το νόημά μου το πιάσατε. Θα παίξω και τα 5-6 καλύτερα που ανέφερα. Δηλαδή: Μιά δυάδα φαβορί εγγλέζικα (όταν το κάνω αυτό, δείχνει πόσο λίγο μ’αρέσει η μέρα, δεν είναι το αγαπημένο μου παιχνιδι, μιά στα τρία χρόνια παίζω έτσι).

Μονά και μιά δυάδα τα δύο ειδικά του σεντονιού και δύο μονά Τρανμίρ και Κάρντιφ. Και ψιλά στη δυάδα. Αφήνω έξω Κέμπριτζ και Χάτερσφιλντ. Αν σας αρέσουν, τσεκαρετέ τα κι εσείς.

Update: Τα δύο “σεντονάτα” ακόμα δεν κατάλαβα πως χάθηκαν, στο μεν Ατλετικο-Τσέλσι ένοιωθες ότι δεν θα έμπαινε γκολ ούτε σε 25 ημίχρονα αλλά μιά στραβοκλωτσιά και μιά γκολάρα το άλλαξαν αυτό, στο δε Αταλάντα-Ρεάλ έπεσα στην περίπτωση, κόκκινη κάρτα στο 17′ , χάλασε το παιχνιδί και μοιραία η ιταλίδα δεν έκανε καν on target (νομίζω ρεκόρ αρνητικό γιά την Αταλάντα).

Μικρολεπτομέρειες τα έκριναν και τα δύο, πανεύκολα ερχόντουσαν και τα δύο.

Ομως, είχα…κρυφά χαρτιά στα χέρια, να’ναι καλά οι αγγλιδούλες! Πρώτα η Τρανμίρ, μετά η Κάρντιφ. Η φόρμα “μίλησε” και στα δύο ματς, καλοπλήρωσε, έβγαλα τα χαμένα του περασμένου Σαββάτου (ακόμα..δεν έχω ξεσκαλώσει, δεν το χωνεύω) και έβγαλα και κάτι ψιλά! Τριτη-Τετάρτη έχασα 9, πήρα 25, άρα +16, βγήκα και από πάνω εν ολίγοις αφού Σάββατο ήμουν -10 και Κυριακή ισοπαλία! Το σκάλωμα πάντως δεν θα μου φύγει.

Θεωρώ ότι το περασμένο Σάββατο χάθηκε μεγάλη ευκαιρία γιά ένα μεγάλο ταμείο, καθαρά λόγω χημείας. Ο Γενάρης ήταν κακός, ο Φλεβάρης όμως πάει σούπερ (θα το δείτε και σε λίγες μέρες που θα κάνω όπως έχω καθιερώσει φέτος απολογισμό μήνα) και μπορούσε να έχει (ακόμα πιο) καλά κέρδη.

Πάω στο σήμερα. Σημείο κα-νέ-να. Και πανευκολα πήρα την απόφαση.

Το 70% των ομαδων που πληρώνουν ψηλά, δεν χρειάζεται να κερδισουν καν, το είχαν κάνει στα πρώτα ματς! Οπότε, δύο επιλογές είχα. Είτε ολικό no bet, είτε να ψαχτώ με ειδικά. Εκανα το δεύτερο. Στα over/under δεν είδα κάτι, στα combo επίσης δεν είδα κάτι. Εκεί που έκανα τελικά στάση, με βασικό γνώμονα τα σκορ των πρώτων αγώνων (και τα πολλά γκολ που είδαμε, με τεράστια σκορ), ήταν σε ένα συγκεκριμένο μπετ.

Στα g/g των δεύτερων ημιχρόνων. Παραδοσιακά τα ματς ανοίγουν στο 2ο μέρος. Πόσο μάλλον τώρα που οι χαμένες στα πρώτα παιχνίδια αναγκαστικά πρέπει να ρισκάρουν/ανοιχτούν/πιέσουν. Δεν με απασχολεί αν θα τους βγει, με απασχολεί ότι περιμένω σταδιακά τα ματς να ανοίγουν. Τσέκαρα πέντε ματς. Αφησα τελικά τα δύο, τα Βιγιαρεάλ-Σαλτσμπουργκ και Λεβερκούζεν-Γιουνγκ Μπόις.

Το πρώτο γιατί η Βίγια ξέρει να αμύνεται, το δεύτερο γιατί οι μπουκ το έχουν ψυλλιαστεί και οι αποδόσεις δεν φτουράνε.

Ομως, κράτησα άλλα τρία. Αγιαξ-Λιλ. Θυμηθείτε και το πρώτο ματς. Το 1+under που είχα παίξει, έγινε 1-2 στο 77′, 87′ και 89′! Ολα στο 2ο μέρος! Η Λιλ τώρα μοιραία τι θα κάνει; Οχι απ’ την αρχή ίσως, αλλά αναγκαστικά θα πάρει ρίσκα όσο περνάει το ματς.

Και ο Αγιαξ και τρώει και βάζει.

PSV-Ολυμπιακός το δεύτερο. Γιά την PSV ξερουμε. Τα ίδια με τον ΠΑΟΚ εντός-εκτός, τα ίδια και στο Φάληρο. Οσα πάνε κι όσα έρθουν. Θελει 2-0. Πιστεύω όμως θα σκοράρουν οι ερυθρόλευκοι. Και περιμένω ένα ωραίο ροντεό ειδικά στο 2ο μέρος.

Και τέλος, Ντιναμο-Κράσνονταρ. 3-2 είχαν οι κροάτες. Και την Κράσνονταρ την ξέρουμε.

Βάζει/τρώει. Ας ανοιχτεί. Ισως όχι απ την αρχή, αλλά μοιραία, σαν την Λιλ, τι θα κανει όσο περνάει η ώρα; Χαμενη γιά χαμένη είναι!

Στο 2,75 ο Αγιαξ, στο 2,75 η PSV, στο 3,00 η Ντιναμό. Εχουμε από…χέρι, ότι τουλάχιστον ο ένας εκ των δύο μονομάχων σε κάθε ματς, τρώει/βάζει εύκολα. Και έχουμε και τα σκορ των πρώτων αγώνων. Με λίγη τυχη, δύο μπορούμε να τα πάρουμε.

Ενα ωραίο trixie με μόλις 7 μονάδες και μετά πάμε γιά νεα στήλη Σάββατο (αύριο λίγο το νου σας στη Μποαβίστα πάντως)!

Τίποτα άλλο, απόψε έχω μιά υποχρέωση και ίσως δεν με δείτε στο chat καθόλου, αν τελικα καταφέρω να μπω θα είναι γιά τα ματς που παίζουνε στις 10. Ετσι κι αλλιώς τα δύο εκ των τριών είναι αργά! Εννοείται ότι δεν…πεθαίνω απόψε γιά νίκη, αλλά με λίγο ψαγμένα μπετ σαν τα παραπάνω, ίσως γίνει δουλίτσα!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras