4431

Billaras

Πολύ λίγες επιλογές…

Επιασα να μετράω χθες βράδυ: Σέλτικ (1.40), Λίβερπουλ (1.90), Ρετζίνα (1.60), Μπάγερν (1.70), Αννόβερο (1.55), Σάλκε (1.80), Τσέλσι (1.85), Μπέρμιγχαμ (1.45, από 2-0), Σέφιλντ Γιουν. (1.4.0, απο 2-0), Χάτερσφιλντ (1.90, από 0-3) , Τσέλτεναμ (1.50), Γκρίσμπι (1,45), Ρέιντζερς (1.45), Μαγιόρκα (1.75), Σάλτσμπουργκ (1.30), Λιλ (1.35 από 2-0), Μαρσέιγ (1.50), Σεντ Ετιέν (1.60), Μονπελιέ (1.90), Μπορντό (1.

50), Σπόρτινγκ (1.50), Γιουβέντους (1.20) . Ετσι…πρόχειρα, μέτρησα 22 σημεία από 1.90 και κάτω (σε αποδόσεις ΟΠΑΠ). Πάλι καλά, πέρασαν με το…ζόρι η Μπαρτσελόνα και η Ντόρτμουντ! Στη Σκωτία; Καμιά από τις δύο μεγάλες. Στη Γερμανία; Εδώ γελάνε, δεν πέρασε τίποτα! Στην Γαλλία; Χα! Που να έβαζα και την Λυών στο μέτρημα. Μετά, κοίταξα το…απλό.

Επαιξα ρε γαμώτο καμιά από αυτές; Επαιξα κανένα αστείο φαβορί; Οχι. Ή μαλλον έπαιξα…ένα (και μοναδικό) φαβορί. Την Χέρενφεν. Μόνο που αυτό δεν ήταν αστείο βάση φόρμας, ολόσωστο ήταν. Επαιξα Μπάγερν που δεν έχει διπλό το 2012; Την Λυών που είχε τον ΑΠΟΕΛ μεθαύριο; Την…πέθαμένη Τσέλσι μήπως; Το..άχαστο της Λιλ στο 1.35; Το…μπετό της Γιούβε; Μπα… Κανένα από αυτά δεν έπαιξα! Ισα ίσα, έγραφα ότι είναι πολύ επικίνδυνα.

Δηλαδή, έκανα στον μονόλογο με τον εαυτό μου το απλό ερώτημα: “Που έκανες λάθος;”. Το…έστιψα το μυαλό. Κοίταξα reports, φάσεις, τα πάντα. Μπάς και …έκανα λάθος που ισοφαρίστηκε στο 90' η Πορτ Βέιλ; Ή μήπως που ισοφαρίστηκε με πέναλτι στο 82' η Μπράιτον; Είχα 3 στα 4 ως και μετά το 80΄ στο καλό μου yankee. Όπως ακριβώς και την Τρίτη! Μήπως έκανα λάθος που…έγραφα στην KingBet Χ-2 Αρσεναλ και 1-Χ Γουέστ Μπρομ και…διάλεξα τα Χ εγώ; Ήταν λάθος αυτό; Ξέφυγα και από την Ντάμπαρτον και από την Νότιγχαμ, και από την Χάτερσφιλντ, έμειναν τα άλλα.

Ξέφυγα και από τον άσο της  Σεντ Ετιέν. Από τις 12 επιλογές μου χθες, μόλις οι δύο ήταν κάτω από 2.00. Η Χέρενφεν και το over της Παλέρμο! Μέσος όρος απόδοσης χθες ήταν το 2.60!! Ξέρω κάτι. Αυτό το ξέρω με βεβαιότητα. Οτι το 90% των παικτών που έχασε, είχε μέσα κάποιο από τα παραπάνω που ανέφερα στην αρχή. Το βλέπω από τους τζίρους. Ολοι θα πούνε “σφαγή έγινε”.

Και όντως, έγινε. Αλλά εγώ πήγα σαν πρόβατο σε αυτή τη σφαγή; Θα έπρεπε να αισθάνομαι έτσι; Δηλαδή, αν δεν το είχε φάει στο 95' η Πλίμουθ την Τρίτη και στο 90' χθες η Πορτ Βέιλ, εγώ θα ήμουνα…μικρός Θεός, ενώ τώρα “μυρωδιάς”; Μήπως….φταίω που ενώ “έβλεπα” την Θέλτα την άφησα και σαδιστικά το έβαλε αυτή στο 90'; Αφού…τελείωσε ο εσωτερικός μου διάλογος, κατέληξα.

Οτι απλά ΔΕΝ θέλει. Συμβαίνει. Κακό φεγγάρι; Ατυχία; Οτι θέλετε, πείτε το. Εβλεπα το Αρης-ΑΕΚ και πολλοί είχαν παίξει άσο. Ηρθε. Ε, εκεί η μπάλα… ήθελε! Ματς για 0-3 ημίχρονο, ήρθε 1-0. Αυτό είναι η μπάλα. Κάνει ότι θέλει. Αλλά ρε γαμώτο, μην με αδικείς. Τα..χρωστούμενα μαζεύονται. Μην μου σπας το Χ στο 92' και το διπλό στο 90'! Τρίτη κα χθες, η μπάλα μου γύρισε την πλάτη.

Ξέρω πότε κάνω βλακεία (πχ πριν ένα μήνα με την Καϊζερσλάουτερν) και πότε απλά δεν θέλει. Οταν θέλει, τα κάνει όλα. Αν όχι, στα “βάζει” στο 90'. Στοιχειώδη εύνοια να είχα στα μεγάλα σημεία που επιλέγω, θα είχα μιά τριάδα την Τρίτη (ας μην πω 4αδα, ας μείνω στην Πλίμουθ) και μιά δυάδα χθες στα ασόδια (στην Πορτ Βέιλ) και μιά στα Χ (στη Λίβερπουλ, που θα μπορούσε να γίνει τριάδα αφού εκρεμμέι ένα ματς).

Χαλαρά-χαλαρά 1800 μονάδες παραπάνω. Όλα γκολ στο..θάνατο. Κι όμως, έχασα… Ας είναι. Μαθημένα τα βουνά από τα χιόνια. Εκατοντάδες φορές λέω ότι αυτά είναι δανεικά. Και ισχύει. Πριν 15 μέρες “έγραψε” 4αδα με γκολ που έβαλε η Πορτ Βέιλ στο 90'. Επίσης εκατοντάδες φορές λέω ότι αυτό που μετράει είναι να παίζεις σωστά. Επίσης εκατοντάδες φορές (ίσως και…χιλιάδες) έχω δει αυτούς που δεν ξέρουν να χάνουν, δεν ξέρουν στοίχημα, δεν κοιτάνε τι χαζά παίξανε, δεν κοιτάνε στον καθρέφτη τους, να βγάζουν χολή.

Ολα μα όλα καλοδεχούμενα. Χαμόγελο. Εδώ είμαστε. Καιρός πανιά-καιρός κουπιά. Το ταμπλό “μιλάει”. Τα κέρδη παραμένουν πολλά. Εχω διαχειριστεί αυτά τα “φεγγάρια” άπειρες φορές, ας το ξανακάνω. Υπομονή, καθάρισμα μυαλού, σωστό παίξιμο, αισιοδοξία, επιστροφή στις νίκες. Ε, το ίδιο θα γίνει και τώρα. Οτι δηλαδή επι λέξη έγραφα γιά τα “μαθήματα στοιχηματισμού” την Τρίτη, ισχύει στο απόλυτο.

Πάμε λοιπόν τώρα στα φρέσκα. Ανεξάρτητα από το χθες, σήμερα δεν είχε σημεία. Πριν καν ποντάρω χθες, το έγραψα, το είπα και στο ράδιο, σήμερα είναι…τζούφια μέρα. Ελάχιστες επιλογές. Περιμένω μιά δυάδα στα Χ (με την Νιουκάστλ), αλλά από εκεί και πέρα… τζίφος. Μιά Γουέστ Χαμ, ένα goal/goal (και ίσως ισοπαλία) στο Τότεναμ-Μάντσεστερ, ένα Μόναχο 1860 αύριο.

Μετά… τι έχει; Μήπως να παίξω την αστεία απόδοση του ΠΑΟ στο άδειο ΟΑΚΑ; Την…Ιντερ που έχει ξεχάσει τι πάει να πει νίκη και θα πάνε σήμερα τα πρόβατα να παίξουν στο 1.65 γιατί “δεν γίνεται, πρεπει να κερδίσει”; Το… μπετό του Ολυμπιακού; Την Μπιλμπάο σε ματς ντέρμπι, που έχει την Γιουνάιτεντ μεσοβδόμαδα; Την Ουντινέζε που έχει την Αλκμάαρ; Την Βαλένθια που έχει έξι ματς εκτός χωρίς νίκη και έρχεται και η PSV; Τις “ψείρες” της Ρεάλ; Της Φέγενορντ; Του Αγιαξ; Της Παρί; Γιά τον ίδιο λόγο που χθες περίμενα πανικό, δεν πάω σε τέτοια σημεία και σήμερα! Πέρα από τα εγγλέζικα και την Μόναχο λοιπόν, κοίταξα ότι…απέμεινε.

Την Νάπολι, την Ουτρέχτη, τον Λεβαδειακό, την Σιένα, λίγο την Σερκλ Μπριζ (γίνεται ένας πανικός στην Αντερλεχτ) και..τέλος. Κάτι πιθανά over (πχ στην PSV, ή την Ρόμα στο ντέρμπι), δεν μου αρέσει η απόδοση τους! Οπότε; Τι κάνω; Κάθομαι στα αυγά μου. Ακολουθεί μεγάλο κουπόνι μεσοβδόμαδα, στρέφομαι εκεί και σήμερα παίζω χαλαρά. Θα παίξω ένα μονό την Γουέστ Χαμ (στο 2.

88 του ανταλλακτηρίου δέχομαι να ποντάρω στην καλύτερη ομάδα της Championship που μπορεί και κερδίζει τα μεγάλα ματς ακόμα και με δέκα παίκτες), θα κάνω μιά τριάδα με g/g την Τότεναμ, τον άσο του Μονάχου 1860 και την Νάπολι (γκολ δεν τρώει εδώ και καιρό, ελπίζω να..βάλει ένα και να σπάσει το σερί των ισοπαλιών της Πάρμα). Και θα κάνω και μιά δυάδα Σιένα 1-Λεβαδειακός 1 και τέλος.

Περιμένω και το Χ στην Νιουκάστλ γιά μιά δυάδα, δεν θέλω κάτι παραπάνω. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Υπόλοιπο από 3/3: 24.930 μονάδες. Ανοιχτά μπετ από 3/3: ΚΠΡ Χ (πιασμένο με 3.20)-Νιουκάστλ Χ (3.10), 35 μονάδες. Ποντάρισμα 4/3: Δυάδα Σιένα 1 -Λεβαδειακός 1 (4.2), 135 μονάδες. Τριάδα: Τότεναμ g/g-Μόναχο 1860 1-Νάπολι 2 (7.06), 75 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Κάρντιφ-Γουέστ Χαμ 2 (2.

88), 120 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 24.600 μονάδες. Κλείσαμε. Μόλις 330 μονάδες ποντάρισμα, αφού δεν βρίσκω κάτι άλλο. Η Γουέστ Χαμ είναι στο ανταλλακτήριο, θα γίνει trading αν με βολέψει η διακύμανση του σκορ, ενώ η Μόναχο 1860 είναι αυριανή και επίσης (αν περάσουν τα δύο σημερινά και η ίδια προηγηθεί αύριο) μπορεί να γίνει κάλυψη με trading. Ραντεβού με φούλ κουπόνι την Τρίτη και βέβαια στο chat, μήπως προκύψει κάτι φρέσκο.

 

Παλαιότερα άρθρα του Billaras