1131

Billaras

Πολύ μέτριο πρόγραμμα…

Τώρα ή στραβά τα βλέπω όλα εγώ (χλωμό) ή όντως το σημερινό κουπόνι είναι…ψόφιο. Γιά όσα έγιναν την Πέμπτη δεν έχω να σχολιάσω κάτι, στο Λονδίνο έχαναν τα άχαστα, στη Γλασκώβη οι κόκκινες “σκοτώσαν” το ματς και εμένα μαζί, ούτε σε πέντε ημίχρονα δεν θα σκόραραν οι Ρέιντζερς, δεν είχα τύχη.

Οπότε έρχομαι άμεσα στο σήμερα. Μελέτησα Τετάρτη βράδυ-Πέμπτη πρωί.

Εστειλα κείμενο στην Kingbet Πέμπτη μεσημέρι. Οποιος διάβασε εφημερίδα κατάλαβε. Τα ξανακοίταξα χθες. Τα ίδια. Τα ξανακοιτάω από το πρωί σήμερα. Τζίφος. Ιδιο συμπέρασμα. Από εδώ τα φέρνω, από εκεί τα φέρνω, κάτι πραγματικά της προκοπής δεν είδα. Να παίξω overακια και τέτοια δεν μου βγαίνει.

Θα σας πω τι -ας πούμε λίγο- σκάναρα. ΚΠΡ, Κάρντιφ, Ιπσουϊτς, Γουίγκαν, Σόλιχαλ.

Πέντε μεγαλούτσικα απ΄το Νησί. Βάλτε και τη Μπρίστολ Σιτι του 2,55 που είναι τίμιος άσος. Κλείσαμε. Είχα και μια Χάλιφαξ, απ΄το 2,75 βούλιαξε στο 2,20 και σβήστηκε παραυτα. Κυριολεκτικά, κάτι άλλο δεν είδα. Και εκτός Αγγλίας, λίγο (και πονηρά σκεπτόμενος φυσικά) τσεκαρα μιά Ειμπάρ, ίσως βολέψει το Χ στο Εουπεν-Κορτράικ, σκάναρα και τη Φορτούνα Σιτάρντ αλλά είναι καλά και η Ουτρέχτη, δεν είμαι…απελπισμένος να παίξω Σάλκε, αντε με το ζόρι να κοιτάξω τη Μαρσέιγ στο 2,50.

Πάπαλα! Καπούτ, νιέντε, ζερό! Τίποτα άλλο.

Δεν έχω λοιπόν κανένα λόγο να το πιέσω ή να βγάλω απ΄τη μύγα ξύγκι. Χαλαρά, σβηστά και πάμε γιά αύριο (όχι ότι αύριο…φυσάει το πρόγραμμα, αλλά τέλος πάντων). Είδατε και ο Μάκης, με μιά δυάδα φαβορί πήγε. Αρα, δεν βλέπω στραβά, τα ίδια βλέπουμε, δηλαδή…περίπου τίποτα.

Να μην το ψειρίζω.

Θα παίξω ένα “χαμηλό” trixie. Τα δύο εκ των τριών είναι στο 2,55 και 2,50 που είναι το όριο μου γιά να μπει σημείο σε σύστημα. Είναι οι Μπρίστολ και Μαρσέιγ. Τα δέχομαι. Η Μπρίστολ καλά, η Ρόδεραμ “κορωνοχτυπημένη”, είχε να παίξει 20 μέρες, γύρισε στα γήπεδα και έφαγε ντόρτι, λείπουν ακόμα παίκτες, τίμιος άσος. Η δε Μαρσέιγ με Σαμπάολι έκανε νίκες (οκ, δεν…έλαμψε αλλά σοβαρεύτηκε), η Νις έχει χάσει όλα τα ντέρμπι και έχει σοβαρές απουσίες στην άμυνα (λείπουν 3 στόπερ).

Το τρίτο, διαισθητικά, θα είναι η Κάρντιφ στο μεγάλο ουαλλέζικο ντέρμπι. Λέμε καιρό ότι η Σουόνσι παραπατάει. Μιά με πέναλτι στο 95′, δεύτερη με πέναλτι στο 95, τρίτη και αρπάζει τρίμπαλο. Νομίζω κάνει καθαρή κοιλιά. Βέβαια, αυτά σε ντέρμπι πάνε περίπατο. Η Κάρντιφ όμως με ΜακΚαρθι πιστεύω θα μπει “αρματωμένη”. Να το κάνει κόλαση.

Και εκεί υπερτερεί. Στο 2,90 οριακά το παίρνω και κλείνω trixie. Η φωτό είναι από…μανούρα σε παλιότερο ντέρμπι.

Και μετά; Μετά ένα και τελευταίο μονό αποδεκτό. Η Εϊμπάρ. Αμα φάμε τρίμπαλο, ας το φάμε (γέλια). Ξεκάθαρα ποντάρω στην…καλή διάθεση της Μπιλμπάο. Προ ημερών έκανε rotation, μακάρι να ξανακάνει, δεν την απασχολεί το πρωτάθλημα αλλά οι δύο (και περσινός και φετινός) μαζεμένοι τελικοί κυπέλλου που έχει μέσα στον Απρίλη.

Και οκ, βάσκικες είναι, ο Μεντιλίμπαρ κόουτς της Εϊμπαρ είναι παιδί της Μπιλμπάο. Αμα θέλει να κάνει χατηράκι η Μπιλμπάο, το κάνει. Αν όχι, 3-0 και αντίο. Οποιος θέλει ακολουθεί. Σημείωση: Το άλλο μεγάλο, ως χθες ήταν η Ιπσουϊτς. Αλλά από χθες η Πόρτσμουθ έχει νέο προπονητή οριστικά, θα ντεμπουτάρει σήμερα ο Κόουλι, οπότε σβήστηκε κι αυτό.

Εκλεισα. “Χαμηλό” trixie και ένα μονό ελπίζοντας σε δωράκι της Μπιλμπάο. Μικρή μίζα, άπαξ και δεν ψήνομαι. Ολα (και τα τέσσερα) έχουν και πρώιμη πληρωμή.

Και νέα στήλη αύριο! Αργότερα και στο chat!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras