792

Billaras

Πολύ ξεκάθαρα σημεία-UPDATE!

H Αταλάντα έχασε και μου έδωσε πίσω όσα μου “χρωσταγε” (απ΄το ματς με τη Γιούβε), οπότε δεν έχω παράπονο από την Κυριακή, να’ναι καλά η Φιόρε πήραμε και κάμποσα πίσω από τα χαμένα του Σαββάτου. Η Γκλάντμπαχ δεν έκανε κιχ, ενώ γενικά ήταν μιά Κυριακή…με άφθονα μπαμ και μπουμ. Τα’χω αφήσει όλα όμως και έχω έρθει στο σήμερα.

Σήμερα λοιπόν το έργο μου ήταν…πανεύκολο. Δεν μου δίνουν κάτι τα δύο παιχνίδια του Champions League (στο μυαλό μου τα έχω για under και τα δύο και της Τσέλσι είναι καλοπληρωμένο). Δεν μου δίνει τίποτα η (μισή) Championship, είχαμε και μιά αναβολή (το Σουόνσι-Μπόρνεμουθ). Δεν μου δίνει τίποτα η 1η, μόνο λίγο την Τσέλτεναμ κοίταξα πάλι, μετά το…παρανοϊκό 5-5 που έφερε προχθές.

Αλλά και η Ιπσουϊτς είναι καλά, οπότε την έσβησα και πήγα παρακάτω (και στην 1η έχουμε μιά αναβολή, το Φλίτγουντ-Σεφιλντ).

Οπότε έμειναν 2η (με μολις έξι ματς) και Νάσιοναλ Λιγκ. Ξεκινώντας ανάποδα, θεωρώ καλό το 2,50 της γνωστής μας Σάουθεντ. Το περίμενα στο 2,15-2,20. Φόρμα έχει (7-2-0 από την Boxing Day), μας ξαναπλήρωσε προ ημερών, μοιάζει αρκετά με την Μάνσφιλντ η Σάουθεντ.

Ομάδα δηλαδή η οποία τον Αυγούστου ειχε εκτιμηθεί γιά θέσεις ανόδου, ξεκίνησε τραγικά παρά το υλικό της, αλλά εδώ και 2 μήνες έστρωσε, πάει “αέρας” και όπως παίζουμε Μανσφιλντ έτσι παίζουμε και Σάουθεντ. Η Ιστλι κέρδισε οριακά στις 2 Γενάρη και έκτοτε…αντίο ζωή, 0-2-6, με υπηρεσιακό προπονητή, στα επτά από τα οκτώ δεν σκόραρε καν!

Και πάμε στην 2η κατηγορία.

Εχει μόλις έξι ματς, αλλά τα δύο μου αρέσουν πολύ. Γουόλσολ και Μπρίστολ Ρόβερς. Η Γουόλσολ άλλαξε προπονητή, πήρε κάποιον που εκτιμώ (Φλιν). Πριν καν αναλάβει, με το που έφυγε ο άλλος, κέρδισε…Τρανμίρ. Αναλαμβάνει ο Φλιν, κερδιζει…. Φόρεστ Γκριν. Με λίγα λόγια, κέρδισε back to back 1η και 2η!! Και με εξαιρετική εμφάνιση, δεν την τρόμαξε καν η πρωτοπόρος.

Η Σουίντον κακή δεν είναι, αλλά εντός δεν τρομάζει και στα δύο τελευταία ματς κέρδισε μεν, αλλά…ποιές; Τις δύο τελευταίες, Καρλάιλ και Σκάνθορπ. Καμιά σχέση με τις αντιπάλους της Γουόλσολ. Τα 4αρια ειναι τεράστια. Οποιος θελει ας κάνει και κάλυψη.

Στο άλλο, έχουμε την…κλασική Λέιτον. Τα λέγαμε και στο chat. Πείτε μου έναν λόγο που (ξανά απόψε άλλα και σταθερα εδώ και καιρό) είναι φαβορί.

Και με Νιούπορτ (25/1) και με Κόλτσεστερ (5/2) και με Σάλφορντ (12/2) ήταν φαβορί. Κόντρα ο Billaras. Και τρία στα τρία. Ομάδα που δεν κερδίζει από 7/12 κι έχει έκτοτε 0-2-8 οι μπουκ…εκεί σταθερά, μας την έχουν φαβορί. Και την ίδια ώρα η Μπρίστολ του γνωστού μας Τζόι Μπάρτον, πάει αφρός. Με 5-3-2 στα ίδια δέκα τελευταία, με 4αρα άνετη προχθές μέσα στη Στιβενέιτζ.

Που κολλάει το 3,20;;

Τώρα καταλάβατε γιατί είναι όλα απλά και ξεκάθαρα σήμερα. Τρία σημεία “καθαρά”. Και τέλος. Θέλετε patent; Θέλετε trixie; Θέλετε να πετάξετε ένα και να πάτε μονά-δυάδα; Διαλέξτε. Αυριο θα κάνω ένα update, αν δεν το κάνω αύριο θα το κάνω την Πέμπτη. Πάντως κάτι ακόμα μου αρέσει. Προς το παρόν, με τα τρία εγγλέζάκια κάνω ένα μικτό συστημα.

Trixie αρχικά, αλλά θα βάλω και κατιτίς σε μονό της Γουόλσολ. Η Σάουθεντ δεν είναι γιά μονό στα μάτια μου, δεν έχει και πρώιμη πληρωμή. Τα άλλα δύο έχουν.

UPDATE:Ουδεμία έκπληξη στο Champions League, καλώς δεν έπαιξα τίποτα χθες, δεν είχα όρεξη για δυαδούλες του τύπου “Τσέλσι under-Ατλέτικο g/g” (αναφέρω αυτά επειδή τα είχα βάλει στις αρχικές επιλογές μου στην Kingbet).

Στα αγγλικά η 4η σερί κόντρα της Λέιτον βγήκε πανηγυρικά αλλά δεν την πληρώθηκα ελέω Σάουθεντ που κόλλησε στο Χ (βασική σημείωση, απολύθηκε ο Κένι Τζάκετ από τη Λέιτον).

Και φτάσαμε στο σήμερα, σε μιά άσχημη μέρα. Οταν στη γειτονιά σου, στην Ευρώπη, σκάνε βόμβες, μαύρη μαυρίλα μας πλάκωσε. Τέλος πάντων, προς το παρόν ας μείνουμε στα δικά μας.

Αρχικά δεν γίνεται να μην παίξω Γουλβς. Στραβός είμαι; Η παγιωμένη θέση μου δεν αλλάζει, μακράν η καλυτερη των “μικρών” που μπορεί και 4αδα. Κομβικό να προηγηθεί, εννοειται ότι το διπλό έπρεπε να είναι ταβάνι 3,80 (κάπου εκεί) άρα έχουμε υπεραξία. Και θα πάω με ρίσκο στο ξερό διπλό, χωρίς κάλυψη.

Και μετά μένουν τα 16 ματς του Europa League και του Κόνφερενς Λιγκ.

Στο Κόνφερενς πιστεύω σε κάμποσα ματς θα έχουμε πολλά γκολ, όπως είχαμε και στα πρώτα ματς. Αλλά οι αποδόσεις είναι χάλια. Το μονο σημείο που κοίταγα ήταν ο ΠΑΟΚ. Και σε κανένα combo με g/g (κάτι σε 2-1 δηλαδή) δεν είναι κακό. Κουβέντα σηκώνει και η Ραπίντ αλλά κάτι που δεν θέλει καν το διπλό, κάτι που έχει κρίσιμο ματς καπάκι γιά την Αυστριακή Λίγκα, το άφησα.

Οπότε τίποτα από το Κόνφερενς.

Θυμίζω φυσικά ότι δεν έχουμε πλέον εκτός έδρας γκολ. Δεν μετράει πιά, βασικό αυτό. Στα οκτώ ματς του Europa λοιπόν, κι εδώ θα έχει γκολ αλλά πάλι μας έχουν αποδόσεις της πλάκας. Λέω να…τζογάρω λίγο. Να παω σε ψηλά combo. Ξεκινάω από την βασική εκτίμηση ότι σε Ρώμη και Νάπολη θα έχουμε γκολάκια.

Λάτσιο και Νάπολι μπορούν να βάλουν, μπορούν όμως και να φάνε, πίσω πονάνε. Επίσης, θεωρώ ότι ως ομάδες οι φιλοξενούμενες Πόρτο και Μπάρτσα είναι καλύτερες. Οκ, η Πόρτο δεν χρειάζεται το διπλό, αλλά άμα ανοιχτεί η Λάτσιο, δεν θα πει όχι (και είναι άνετη στο πρωτάθλημά της). Η δε Μπάρτσα θα βρει χώρους, δεν νομίζω ότι καμιά εκ των δύο θα επιδιώξει παράταση.

Λέω λοιπόν να παω σε 2+g/g και στα δύο ματς. Στο Νάπολι-Μπάρτσα δίνει 5,00 και στο Λάτσιο-Πορτο δίνει 6,50. Παιγμένα από το “φτιάξε αγορά” γιά να πάρουμε τυχόν κάποια πρώιμη αν γίνει αρχικά 0-2 κάποιο.

Εχω λοιπόν, 5αρι, και 6,5αρι και 5,25 (Γουλβς). Τρία…τερατάκια. Αυτά παίζονται patent με βάρος στα μονά. Κλείνω εδώ, νέα στήλη Σάββατο αλλά το νου σας μήπως μου τη δώσει αύριο και παίξω Ελτσε!! Αν το κάνω, θα δείτε update (ακου…φαβορί η Λεβάντε).

Παλαιότερα άρθρα του Billaras