62

Billaras

Πολύ ξεκάθαρο παιχνίδι!

Εύκολο το έργο μου σήμερα. Ισως να μου φαίνεται έτσι επειδή ξύπνησα με κέφια. Επειδή έχει λιακάδα έξω και μου ανεβάζει τη διάθεση; Επειδή χθες κάναμε εκπομπάρα με μουσικάρες και την ευχαριστήθηκα; (ελπίζω να την ακούσατε). Επειδή πληρώθηκα κάτι ψιλά την Πέμπτη και πλέον πάτσισα τον μπουκ; Ισως λίγο απο όλα.

Ισως να είναι εύκολο λόγω προγράμματος.

Από προχθές έχω τσεκάρει (και σήμερα δεν άλλαξα κάτι) ότι εκτός Αγγλίας είχε μόνο δύο τίμια σημεία, την Λοριάν και την Μπρέστ που είναι σε φόρμα, έχουν το γκολ και τα 2,50 και 2,70 αντίστοιχα είναι αποδεκτά (όχι τίποτα ευκαιρίες, αλλά αποδεκτά). Τίποτα μα τίποτα άλλο. Αύριο οκ, άλλα σήμερα…νέκρα. Οπότε είχα μόνο την Αγγλία…

Και εδώ, έχοντας σβήσει όλη την Championship και ολη τη Νάσιοναλ Λιγκ, τα σημεία ήταν μετρημένα.

Σήμερα έκανε και μια βουτιά η Λίνκολν στη Λιγκ 1 (γύρισε φαβορί του 2,37) και σβήστηκε χωρίς πολλά πολλά κι αυτη, οπότε το τοπίο ολοένα και ξεκαθάριζε.

Στην Premier άπαξ και μετά απο πολύ σκέψη δεν πήγα σε Νιουκάστλ (θα την δούμε στο live) και αφού τραυματίστηκε και δεν παίζει ο Χόιλουντ στην Γιουνάιτεντ (για να πάω στο 1+gg), έμεινε ένα.

Και μοναδικό. Το τίμιο 2+gg Σίτι. Δεν πιστεύω ότι θα μείνει πάλι στο ένα γκολ, δεν πιστεύω ότι δεν θα φάει, άρα το 2,50 είναι αποδεκτό. Και κοιτάξτε άμεσα τι ωραία σχηματίστηκε μιά δυάδα! Σβήνω τη Λοριάν (θα παλέψει η Ναντ), κρατάω την Μπρέστ με Χ-2+gg (και απλώς το 2,70 γίνεται 2,50) και πάω σε μιά δυάδα βραδυνή (στις 19,30 η Σίτι και στις 10 η Μπρεστ) με 2+gg και Χ-2+gg, τα δύο 2,50 που μας κάνουν 6,25.

Πάνε αυτά, στο σακούλι.

Και τι έμεινε; Η Λιγκ 2! Τίποτα άλλο απο πουθενά. Η κατηγορία η οποία εξ’αρχής είχε…ψωμάκι.

Πέντε σημεία (δεν τα λες και λίγα) ξεχώρισαν εξ’ αρχής. Σαλφορντ (στο 5,00), Μπράντφορντ (στο 2,75), Κρου (στο 3,80), Ντονκάστερ (στο 2,70) και Κόλτσεστερ (στο 2,87).

Εδώ πλέον οι εναλλακτικές μου είναι αρκετές.

Πχ, την Σάλφορντ μπορώ να την παίξω και Χ-2+gg (στο 3,25) ή να πάω επιθετικά και να πάω 2+gg στο 10,00! Ή να μη κάνω και τίποτα.

Να παίξω και τα πέντε δεν θέλω. Ολα έχουν αξία (έχουμε ως δεδομένο ότι Μπάροου, Σάτον, Γουίμπλετον, Νοτς Κάουντι είναι είτε σε κακή είτε και σε άθλια φόρμα, ενώ απο φάπα έρχεται και η Μάνσφιλντ. Και ανάποδα, οι τέσσερις τουλάχιστον ομάδες “μου” είναι καλά.

Τα ζυγίζω για να αποφασίσω. Μετράω μικρολεπτομέρειες που πολλές φορές όμως κάνουν την διαφορά. Πχ, έσκασε θέμα στα στόπερ της Γουίμπλεντον. Πχ, έχασε στο Λιγκ Τρόφι μεσοβδόμαδα η Μπράντφορντ και αυτό ίσως την επηρεάσει. Καταλήγω: Θα αφήσω Μπράντφορντ (η Μπάροου παραμένει και μια καλή έδρα) και θα αφησω και Κόλτσεστερ (προφανώς και το ματς είναι εξάποντο/τελικός και η Κόλτσεστερ δεν είναι και η…επιτομή του διπλού).

Πάω με Ντονκάστερ 1/Κρου 2/Σάλφορντ Χ-2+gg. Τα δυο πρώτα έχουν φυσικά και πρώιμη. Σε ένα trixie, με 2.70/3,80/3,25. Συν την δυάδα που είπα παραπάνω.

Αύριο νέα στήλη, τα λέμε μετά στο chat αλλά με…διαλείμματα (καθότι την ΑΕΚ θέλω να την βλέπω…απομονωμένος). Απο τις 4 ως τις 6 και απο τις 9.30 και όσο πάει.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras