3666

Billaras

Πολύ οριακά παιχνίδια…

Πάει και το Πάσχα, επιστροφή στη βάση μας, έτοιμοι γιά την τελική ευθεία της σαιζόν. Για χθες μικρό σχόλιο, αφού πήρα την δυαδούλα και κατάφερα με σερί 4ημερο παιχνίδι να κρατήσω στο 100% τα λεφτά μου και να περιμένω κάτι ακόμα, μιά χαρά είμαι. Με 13.670 μονάδες μπήκα στη μάχη την Μ.Παρασκευή, με 13.677 είμαι τώρα, η απόλυτη ισοπαλία. Και περιμένω την Μίντλεσμπρο γιά ακόμα 480, να σπάσει και το “φράγμα” των 14.

000. Θα έρθει; Μακάρι, αλλά…δεν θα πεθάνω κιόλας. Ο στόχος μου ήταν σε απανωτές κόντρες με τον μπουκ να μην του δώσω ούτε σεντς. Δεν του έδωσα. Να κερδίζω συνέχεια δεν γίνεται, είμαι όμως πολύ χαρούμενος που δεν χάνω. Κλείσαμε με αυτά, πάμε στο παρασύνθημα. Ο Μάκης σας έβαλε ήδη στο νόημα. Και ξέρετε μέσα σας, ότι έχει χίλια δίκια. Πάιζουμε σερί τέσσερις μέρες.

Προσωπικά, επειδή από χθες έχω “γυαλίσει” το Χ της Μπόλτον κι επειδή -όσοι διαβάσατε σημερινή Kingbet το ξέρετε ήδη- μου'χει καρφωθεί ότι θα δούμε κι άλλα Χ, εγώ θα παίξω κατιτίς. Προσέξτε όμως: Κερδίζω. ΔΕΝ κοιτάω την πλάτη μου ή την τσέπη μου. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, θα έλεγα πάσο. Και υπάρχει κι άλλος ένας λόγος σοβαρός.

Οι αποδόσεις. Ξέρετε τι άποψη έχω γιά τα Χ. Οτι είναι λόττο, ακριβώς γιατί προσεγγίζουμε κάτι μόνο αγωνιστικά, κι όχι βάση απόδοσης. Ε, τώρα είναι ΚΑΙ βάση απόδοσης. Τι εννοω; Αφου…διαφωνώ με τον μπουκ, παίζω. Δεν “βλέπει” Χ εκεί που εγώ βλέπω. Στη Μπόλτον είναι στο 3.80! Επειδή με νίκη είναι πρωταθλήτρια η Λέστερ; Γιατί, δεν θα είναι και με Χ; Απλά θα περιμένει λίγες μέρες παραπάνω.

Χάτερσφιλντ και Ντονκάστερ έχει μετά, ενώ η Μπέρνλι έχει Ιπσουϊτς και Ρέντινγκ! Και (αν πάρει τον πόντο απόψε) θα είναι και στο +4. Κόντρα στην…πρωταθλήτρια του Χ Μπόλτον μου, το 3.80 είναι μεγάλο. Δείτε πόσα έχει φέρει πρόσφατα και η Λέστερ… Ομοίως, στο Ατλέτικο-Τσέλσι απόψε, γιά μένα το Χ είναι πρώτο σημείο. Κλειστό ματς, λεπτομερειών, οριακό αν φύγει από το Χ.

Σιμεόνε και Μουρίνιο μοιάζουν στην προσέγγιση. Και το Χ στο 3.50; Δεν θα το έδινα πάνω από 3.25 εγώ, άρα μου κάνει (οι μπουκ το έχουν εκεί γιατί “έπρεπε” να ρίξουν τον άσο). Και τέλος, Μπενφίκα-Γιούβε. Ο τελικός στο Τορίνο, μην ξεχνιόμαστε. Ιταλική ομάδα, μην ξεχνιόμαστε. Και αν δείτε τις αποδόσεις, οριακά ξεχωρίζουν κάποιον και οι μπουκ.

Στο 3.30, μου κάνει. Το είχα γιά 3.10. Οριακά ματς λοιπόν, οριακά παίζω. Ενα trixie χαλαρό, κάτι σαν εκείνο πριν 3 εβδομάδες. Δύο να βγουν, διπλασίασα και βάλε. Δεν θα βγουν; Χαλάλι τους.   ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 10.000 μονάδες. Επιστροφές από 21/4: 457 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 13.677 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: Μπρίστολ Σίτι 2 (3.00, 1-3)-Μίνλεσμπρο 2 (4.00) με 40 μονάδες. Ποντάρισμα 22/4: Trixie Μπόλτον Χ (3.

80)-Ατλέτικο Χ (3.50)-Μπενφίκα Χ (3.30), με 35 μονάδες στις δυάδες και 12 στην τριάδα. Ολο μαζί, 117 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 13.560 μονάδες.   Οπως βλέπετε, μιλάμε γιά μικρό μπετ, το μοναδικό ως το Σάββατο. Και να χαθεί όλο, αν περάσει η Μίνλεσμπρο, θα'μαι πάλι πάνω από τις 14.000 μονάδες. Κανένα άλλο μπετ, ραντεβού Παρασκευή με bet-radio και εφημερίδα και ξανά το Σάββατο από εδώ με νέα στήλη! Και στο…chat μετά από μέρες, απόψε, να δούμε μαζί τον μεγάλο ημιτελικό!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras