1518

Billaras

Πολύ-πολύ προσεκτικά!

To..ψείρισμα συνεχίστηκε μεσοβδόμαδα, όπως το έγραφα, “μάζευε κι ας είναι και ρώγες”. Not bad, μπορούσε λίγο παραπάνω, αλλά οκ, δεν είχα και τρελλές απαιτήσεις, “χαρτζιλίκι” επεδίωκα, “χαρτζιλίκι” πήρα.

Τα είπαμε και χθες στο ράδιο, σήμερα με πιό ξεκάθαρη εικόνα λέω πως η “καλή μάχη” θα δωθεί αύριο.

Οχι σήμερα. Και εξηγούμαι:

Φοβάμαι τον καιρό στην Αγγλία. Ηδη χάσαμε δύο σημεία, το ένα δυνατό. Η Χάλιφαξ και κυρίως η Λέτον, μας τελείωσαν. Κρίμα γιά τη Λέιτον. Ωρα 11,45 οι αναβολές ήταν Τρανμίρ/Φόρεστ Γκριν/Στιβενέιτζ/Μάνσφιλντ/Ιστλι, αλλά όσο κατεβαίνουμε κατηγορίες και παίζει να αναβληθούν κι άλλα και όσα γίνουν σε τι τερέν θα γίνουν; Να σας δώσω ένα παράδειγμα; Η Γκρίσμπι που είναι σημαδεμένη γιά over, έχει έλεγχο γηπέδου στις 13,30 ώρα Ελλάδας.

Μπορεί να αναβληθεί ή να παίξει μεν, σε λασπουριά δε.

Εκτος Αγγλίας σήμερα έσβησα Αλαβές (ο Γκαριτάνο, νυν Αλαβές και πρώην Λεγκανιές μπορεί να τους…κάνει κανένα δωράκι), έσβησα και Αντάλιασπορ μετά από σκέψη μεγάλη. Το έκανα γιατί πήρε πλέον ενα +5 απόσταση και μπορεί να δεχθεί και την ισοπαλία εύκολα. Οριακά πάντως το έσβησα.

Μ’αυτά και μ’αυτά, ένα έμεινε εκτός Νησιού, η Θέλτα. Στο 2,87. Ανέβηκε λίγο, καλό αυτό, κάνω και λίγο τα στραβά μάτια προφανώς (θα το ήθελα 3,30).

Οπότε, ξεκάθαρα το παιχνίδι μου εκτός Αγγλίας θα γίνει με μιά δυάδα διημέρου. Η Θέλτα αγκαλίτσα με το διπλό της Χιρόνα (στην οποία επιστρέφει ο μπόμπερ Στουάνι) που το βρίσκω ακόμα 2,10 και είναι και νωρίς αύριο.

Κοντραρω πακέτο δηλαδή τις δύο που έχουν τεράστια ματς κυπέλλου μπροστά τους (Γρανάδα/Μιραντές). Η δυάδα είναι στο 6,02 και κλείσαμε με την σημείωση πως αν χαλάσει η Θέλτα, μπορεί να ξαναπαιξω αύριο Χιρόνα (αν είναι σε αυτό το 2,10).

Κι έτσι, επέστρεψα στην Αγγλία…

Γιά τους λογους που εξήγησα, αφήνω στην άκρη τα πιθανά over (Μπέρτον, Γκρίσμπι).

Και αφήνω και Ρέξαμ γιατί ναι μεν η έδρα της Γέοβιλ είναι νότια και λογικά δεν έχει τόσο παλιόκαιρο, αλλά και πάλι το φοβάμαι, ερασιτεχνικό ματς υπό αυτές τις συνθήκες.

Και αμα “έφυγαν” Λέιτον (αναβολή), Χάλιφαξ (αναβολή), Γκρισμπι και Ρέξαμ (λόγω καιρού) τι απέμεινε; Η Μπάρνσλεϊ στο 3,20 (Λονδίνο, δεν τιθεται θέμα γηπέδου), η Γουίκομ (στο Ντόνκαστερ που είναι μεν βόρεια αλλά έχει καλό γήπεδο, το Κιπμόουτ εγκαινιάστηκε το 2007) και η Πορτ Βέιλ (κεντρική Αγγλία, αλλά επίσης σχετικά καλό γήπεδο, ανακαινισμένο πριν χρόνια, πέρυσι έβαλε και νέους προβολείς το Βέιλ Παρκ).

Εκανα…ρεπορτάζ γηπέδων (γέλια). Κλείσαμε.

Η Γουίκομ στο 4,5 προφανώς αντέχει και μονό, αλλά στο 3,25 του draw no bet θα την πάρω εγώ, γιά να καλυφθώ λίγο αφού…δεν θα την παίξω μονό! Και θα κάνω ένα trixie με αυτές τις τρεις και τέλος. Oλες σε φόρμα, με στόχους και τίμιες αποδόσεις. Προσέχτε και γιά άλλες τυχόν αναβολές, κάπου σε μιάμιση ώρα θα βγει καλύτερη εικόνα, πάω προσεκτικά και εξήγησα το γιατί, ενώ επιμένω ότι η μάχη θα δωθεί αύριο πρωτομηνιά (με νέα στήλη).

Τα λέμε κατά τις 5 στο chat!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras