3282

Billaras

Πολύ σιγανή φωτιά…

Όπως έγραψα και στην Kingbet, αυτό που είδαμε όλοι την Τετάρτη, ήταν…κράμα Χατζηπαναγή-Γκάλη. Μόνος του και όλοι τους. Το ποδόσφαιρο (και το μπάσκετ) είναι ομαδικά αθλήματα, αλλά πάντα θα υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που…θα παίζουν μόνοι τους. Οι κορυφαίοι. Είτε θα λέγεσαι Γκάλης, είτε Μαίκλ Τζόρνταν, είτε Μαραντόνα, είτε Ζιντάν, είτε Χατζηπαναγής, είτε.

.Μέσι. Τα ματς Τρίτης-Τετάρτης σαν θέαμα δεν έλεγαν πολλά. Αλλά μιά στιγμή μαγείας είναι αρκετή γιά να θυμάσαι μονάχα αυτή. Στοιχηματικά τίποτα το σπουδαίο, αν δεν έσπαγε το…μικρότερο από όλα (η Νάπολι), θα είχαμε τέσσερις άσους. Αλλά έσπασε ένα και …κακό γιά όσους παίζουν φαβοράκια δυστυχώς. Πάμε στα φρέσκα. Οπως τα λέει ο Μάκης, οι ρυθμοί ολοένα πέφτουν.

Και μαζί…πέφτουν και οι αποδόσεις. Αντε, να κάνουμε τα στραβά μάτια σε ένα βαθμό, ελέω κινήτρου. Ως ένα βαθμό..ξένο όμως, όχι …ελληνικό (τύπου Λεβαδειακού ας πούμε). Από τη μιά λοιπόν σήμερα έχω Χαλ, Αστον Βίλα, Στουτγάρδη, φαβορί με κίνητρο και απόδοση που “καταπίνεται”. Από την άλλη έχω Νόισταντ, Βακ Πέλετς, Λοριάν, ομάδες επίσης με κίνητρο, αλλά με πολύ καλύτερες αποδόσεις.

Από την τρίτη μεριά έχω την κόντρα μιάς ομάδας που καίγεται (Βέρντερ κόντρα σε Αννόβερο) κι έχω και…μιά στη μέση. “Στη μέση” γιατί έχουν κίνητρο και οι δύο, απλά η μιά είναι εξαιρετική κι άλλη μπάζο (Μπαρτσελόνα Β'-Χιρόνα, ο λόγος γιά το διπλό). Και τέλος, έχω και την κόντρα δύο θηρίων, της Μπάγερν και της Ρεάλ. That's all γιά σήμερα, αφού ομολογήσω ότι έσβησα και δύο εγγλέζικα ακόμα.

Την Σάντερλαντ και την Γουέστ Μπρομ. Αντε, αν θέλετε μιά ακόμα επιλογή βάλτε το over της Πάλας που αναφέρει και Μάκαρος. Γιά τους άσους κινήτρου δεν έχω να πω πολλά. Χαλ και (κυρίως) Βίλα είναι σχετικά καλά, με αντιπάλους είτε…ετοιμοθάνατους, είτε ντεφορμέ εδώ και καιρό. Το over της Πάλας βγαίνει αβίαστα και καλοπληρώνει, η κόντρα των “βουνών” έχει λογική (η Μπάγερν θα παραταχθεί ουσιαστικά με “δεύτερη” ομάδα), στην Αυστρία έχουμε “περίεργα” ματς, στο ένα πάω με την φόρμα (Βακ) στο άλλο με την ανάγκη.

Οσο γιά τη Λοριάν; Το ξανάκανε το κουφό μέσα στην Μαρσείγ πρόσφατα, όσο κι αν η Μετς δεν χαρίζεται δεν παύει να είναι η τελευταία, η πεσμένη και να'χω την ομάδα με το κίνητρο σε απόδοση αουτσάιντερ. Την Χιρόνα την εμπιστεύομαι, οπότε αυτά είναι. Ομολογώ ότι είναι…ξενέρωτα. Το ξανάγραψα, άλλες εποχές τώρα Μάιο είχαμε…οκτώ ώρες μελέτη σεναρίων.

Τώρα μελετάς-παίζεις χαλαρά. Ελαφρώς…ξενέρωτα. Δεν θα πλατιάσω άλλο. Δεν έχει και νόημα. Θα δείτε σύντομα μεγάλα κείμενα μου, σε καμιά 15αριά μέρες, όταν θα γίνει απολογισμός. Που έχω καταλήξει σήμερα; Κατ'αρχάς …χαλαρά. Οχι γιατί δεν έχω μονάδες, αλλά και να είχα, το πρόγραμμα “δεν λέει”. Θα παίξω μιά δυάδα, ένα παρολί κι ένα trixie.

Στη δυάδα και το παρολί, ο καθένας ας κάνει ότι χημεία θέλει. Εγώ επιλέγω μαζί Χαλ και Βίλα στην δυάδα, Χιρόνα-Στουτγάρδη-over Πάλας στο παρολί. Το trixie θα έχει Νοισταντ-Βακ Πέλετς-Λοριάν. Αφήνω εκτός την Βέρντερ, αφήνω εκτός Βαλένθια και Αουγκσμπουργκ αλλά και τα δύο αυτά που είναι με τεράστιες αποδόσεις μάλλον θα τα πιάσω στο live. Εχω καιρό να παίξω live και μιάς και το κουπόνι δεν λέει πολλά, ευκαιρία είναι.

Θα δω 11αδες, θα δω πρώτα αναγνωριστικά λεπτά και θα πράξω αναλόγως. Ειδικά στο ματς Ρεάλ-Βαλένθια. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000+2.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 550 μονάδες. Ποντάρισμα 9/5: Δυάδα: Αστον Βίλα 1-Χαλ 1 (3.61) με 90 μονάδες. Παρολί: Χιρόνα 2-Πάλας over- Στουτγάρδη 1 (9.03) με 40 μονάδες. Trixie: Λοριάν 2 (2.80)-Νόισταντ 1 (2.90)-Βακ Πέλετς 2 (3.75) με 35 μονάδες κάθε δυάδα και 15 στην τριάδα.

Ολο μαζί 120 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 250 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 300 μονάδες. Τα ξαναλέμε αύριο, περίπου…μιά από τα ίδια είναι, αν και αύριο έχουμε εγγυημένη διασκέδαση με την Σούπερ Λίγκα να κάνει…κλασικό, θλιβερό, φινάλε!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras