48

Billaras

Πολύ χλιαρά με τρία σημεία…

Προχθές, για τα ματς του Σαββάτου έγραψα ότι δεν άξιζα τίποτα. Ούτε με αδίκησε, ούτε ατυχίες, τίποτα. Ομως, σήμερα, για τα ματς της Κυριακής, δεν μπορώ να γράψω το ίδιο. Θεωρώ ότι μπορούσε να γίνει κάτι καλό ως και πολύ καλό. Και αν μετανοιώνω για κάτι; Ναι, που δεν έπαιξα και ξερό διπλό σε ένα μονό τον Αρη. Κρα έκανε αυτό το 8,00 και η ανάλυση μου ήταν ακριβώς to the point.

Οπως και να’χει, οι δυο επιλογές απο Ελλάδα (gg στο Φάληρο και X-2+under στην Τούμπα) βγήκαν…σβηστά (εμ δεν τις έβαζα μαζί;). Σημασία έχει ότι ήθελα κάπου ένα ακόμα. Κι όμως. Η Σουόνσι χωρίς υποψία απειλής, δεν μπορούσε να προηγηθεί και να βγάλει το Χ2+gg για τη δυάδα. Λίγα 24ωρα πριν, την Τετάρτη, με ξερό διπλό, ήρθε 1-1. Τώρα ως το 60′ ο τερματοφύλακάς της είχε…πιαστεί απο την ακινήσια και όμως τελικά έχασε 1-0! Οσο για τα μεγάλα του trixie; Και τα δύο, το ένα ως το 85′ και το άλλο ως το 90′ ήταν στο οριακό 0-1.

Μετά έγιναν 0-2 και 0-3. Κάλλιστα έπιανα ένα αν ήθελε. Εδώ έπεσα και σε…καλό κοράκι στο ματς της Σκωτίας. Και πέναλτι τραβηγμένο (που δεν μπήκε αρχικά, αλλά μπήκε στην επαναφορά την ατυχία μου μέσα) και δύο κόκκινες μετά, πως να παλέψει η έρμη η Χιμπέρνιαν και να ισοφαρίσει; Ενα κλικ ήταν, με ίσους όρους θα μιλάγαμε αλλιώς.

Αυτή ήταν η Κυριακή, με στεναχώρησε λίγο, αλλά δεν μπορώ να κάνω και κάτι.

Πήγα ήδη παρακάτω.

Παρακάτω…ξεραϊλα. Κάκιστο πρόγραμμα στην Αγγλία, ξενέρωτα (στοιχηματικά) τα ματς του Champions League. Ολα είναι στο όριο τα σεντονάτα, από τη μύγα ξύγκι δεν βγάζω, θα κρατήσω μόνο ένα, το αυριανό ξερό Χ στο Βεστφάλεν. Στο 1-1 και το πρώτο ματς, δύο ισοπαλίες σε τρία εντός στον όμιλο η Ντόρτμουντ, μόλις δύο ήττες σε 39 ματς φέτος η PSV, πιστεύω ότι η παράταση είναι κοντά.

Και κακώς μεγαλύτερη απόδοση απ΄τις τρεις είναι το 3,80 του Χ. Οριακά αν επικρατήσει κάποια, δεν αποκλείω να ξαναδουμε 1-1. Τα άλλα τρία (στοιχηματικά) μου είναι παντελώς αδιάφορα.

Οσο για το Νησί; Παρότι έχει τρεις κατηγορίες, το μενού δεν μου “μιλάει”. Εχει και βρόχα αρκετή (ήδη 4 αναβολές). Λέω να κρατήσω ακόμα μιά ισοπαλία, στο Σριούσμπερι-Εξετερ.

Στο 3,25. Χαμηλή (για Αγγλία), ψηλή συνολικά. Δειτε μιά βαθμολογιά. Πλέον στα μέσα Μάρτη ξεκινάμε να τις κοιτάμε. Είναι μαζί στους 41, η ζώνη είναι στους 34 και έχουν και τρεις ακόμα ομάδες ανάμεσα στη ζωνη και σε αυτές. Καλά αποτελέσματα και οι δύο έφεραν το Σάββατο, η Σριούσμπερι εντός δεν τρομάζει (νίκησε την Πρωτοχρονιά και μετά…τίποτα σε έξι ματς, η δε Εξετερ είναι συνολικά πέντε χωρίς νίκη (δύο ισοπαλίες/τρεις ήττες).

Οχι ότι θα το “στήσουν” αλλά θεωρώ ότι δεν θα τις πειράξει το Χ.

Τέλος, ένα διπλό. Πάρα πολύ ψηλά το 4,33 της Γουιγκαν. Καμιά λογική. Αν δεν ειχε το -8 θα κυνηγούσε πλέι οφ, έχει εξαιρετική παράδοση στη Γουίκομ (4 διπλά στα τελευταία 5), καλά τα πάει εκτός, αν φύγει απο το Χ θα πάει δεξιά και βασικά το ξαναλέω, είναι προκλητική η απόδοση.

Δεν θα το έδινα πάνω απο 3.30, μια μονάδα κάτω δηλαδή.

Κλείσαμε. Η Γουίγκαν έχει πρώιμη, ας περάσει έστω το ένα σήμερα να περιμένω το αυριανό Χ. Αμα βλέπετε ένα “απλό” τριξάκι και δύο ισοπαλίες και λίγα λόγια, κάνει…μπαμ ότι θα περιμενω το ΣΚ για κάτι καλύτερο. Οσο για την Πέμπτη, αν και εφ όσον βρω κάτι καλό, θα δείτε update μεθαύριο.

Τα λέμε και τα δυο βραδάκια στο chat.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras