3993

Billaras

Ποντάρισμα από σήμερα…

Σαββατόβραδο, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του Champions League, αλλά δεν άνοιξα το λάπτοπ προκειμένου να γράψω γιά το …σεντόνι. Τον τελικό θα τον απολαύσω, θα είμαι με την Ντόρτμουντ, γουστάρω τον Κλοπ βασικά. Αλλά από στοίχημα γιόκ. Τα είπαμε και στο ράδιο, τα έγραψα και στις εφημερίδες, ήμουν ξεκάθαρος. Γράφω λοιπόν από σήμερα γιά…ολίγη από Ισπανία.

Φυσικά και θα αύριο θα ξαναγράψω, φυσικά και αύριο θα τα αναλύσω, αλλά θέλω να παίξω από σήμερα, μην και πέσουν τίποτα αποδόσεις, έχοντας κάποια δεδομένα ήδη στα χέρια μου. Εχω καταλήξει σε δύο δυνατούς άσους, έναν ακόμα (λίιιγο λιγότερο) δυνατό και ένα ξερό Χ. Αυτά γιά…αρχή. Αύριο μπορούμε να μιλήσουμε και γιά Λα Κορούνια (την ψάχνω), ακόμα και γιά Μαγιόρκα (“τρώει λεφτά και δέχεται πιέσεις το διπλό, αλλά πρέπει να κάνει…τεράστια λαμογιά ο Μανθάνο γιά να πάρει το διπλό μέσα στη Μαδρίτη), υπάρχουν και ένα δύο ακόμα ασάκια στην 2η κατηγορία (Σαντατέρ το πλέον δυνατό, αλλά και Ουέλβα παίζει.

Γενικώς, έχει κι άλλα σημεία, αλλά θα τα δούμε αύριο όλα τα υπόλοιπα (συν τα υπόλοιπα πρωταθλήματα, ότι έχει απομείνει). Που θα σταθώ από σήμερα; Σε Μπέτις (2.00), Χετάφε (2.10), Οσασούνα (2.40) και το Χ της Νουμάνθια (2.60). Σε αυτά. Και με αυτή τη σειρά “δυναμικής”. Ξεκινώντας ανάποδα, να πω ότι η Νουμάνθια παίζει αύριο στις 10, θα ξέρει τι έχουν κάνει Σαντατέρ και Μούρθια, άρα -αν τυχόν έχουν γκελάρει και οι δύο- μπορεί και να είναι εντελώς αδιάφορη.

Ρισκάρω όμως, θεωρώ ότι μιά από τις δύο (ειδικά η Σαντατέρ) θα έχει κερδίσει. Οπότε, κρατάω το Χ. Και ο βασικός λόγος που το κρατάω είναι γιατί με το Χ σώζεται οριστικά η Νουμάνθια, είναι καλύτερη στις ισοβαθμίες και με τις δύο που είναι κάτω από τη ζώνη τώρα. Οσο γιά τους άσους; Οπως έγιναν τα πράγματα με τις αποφάσεις και της UEFA και της Ισπανικής Λίγκας, η Βαγιεκάνο…καπούτ (έφαγε πόρτα και στην δευτεροβάθμια), η Σεβίλλη …καπούτ επίσης.

Η Σαραγόσα δεν είναι καπούτ, αλλά η Μπέτις και να βγει Ευρώπη θέλει (και σε καλύτερη θέση αν γίνεται, θέμα προκριματικών είναι) και να βοηθήσει την Μαγιόρκα αν μπορεί θέλει, και…κλάσεις ανώτερη είναι (ειδικά εντός). Μην κρίνετε από την Μπέτις που έπαιξε με την Μαγιόρκα, ξέρετε τι έγινε εκεί. Η Οσασούνα είναι λίγοτερη “δυνατή”, απλά γιατί μπορεί να χάνουν Κορούνια και Σαραγόσα και Θέλτα και να καταστεί σχετικά άνετη.

Βέβαια, έδω έχουμε αντίπαλο την τραγική (κυριολεκτικά) Σεβίλλη εκτός έδρας (μόνο αυτή έχει…ένα μονάχα διπλό φέτος) που δεν έχει και κίνητρο. Και φινάλε η Οσασούνα έχει στο Μπερναμπέου, οπότε κρατάμε το σημείο. Οσο γιά την Χετάφε; Στεγνά έδωσε…δύο ματσάκια σερί (σε Οσασούνα και Βαλένθια), δεν δίνει τρίτο. Δυό μαδριλένιες είναι, η Βαγιεκάνο και άνευ κινήτρου είναι και η Χετάφε “κοιτάει” Ευρώπη (βγάζει και η 8η θέση όπως όλα δείχνουν, αφού τελικό κυπέλλου έπαιξαν Ρεάλ-Ατλέτικο).

Καταλήγω: Μιά δυάδα Μπέτις 1-Χετάφε 1 και όλα μαζί, και τα τέσσερα, σε ένα 3-4 σύστημα με ζητούμενα. Τα…υπόλοιπα αύριο. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες Προηγούμενο υπόλοιπο: 22.036 μονάδες. Ποντάρισμα 25/5 (γιά ματς 26/6): Δυάδα: Μπέτις 1-Χετάφε 1 (4,2), με 186 μονάδες. Σύστημα 3-4: Μπέτις 1 (2.00)-Χετάφε 1 (2.10)-Οσασούνα 1 (2.40)-Νουμάνθια Χ (2.60). Από 70 μονάδες σε κάθε τριάδα (σύνολο 280) και 30 στην τετράδα.

Ολο μαζί 310 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 496 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 21.540 μονάδες. Ρισκάρω λίγο με το 3-4 και όχι με ένα πιθανό yankee (2-3-4 δηλαδή, αλλά με τέτοιες αποδόσεις, δεν με σύμφερε να παίξω 11 στήλες. Ενώ με τις πέντε στήλες, είμαι με καλύτερο ποντάρισμα. Ας βγει η βασική δυάδα και μετά ένα από τα δύο να έρθουν, μιά χαρά θα είναι. Ετσι κι αλλιώς, από τα…τελευταία της σαιζόν είναι αυτά τα μπετ.

Αντε κανά παρολί και κανά μονούλι ακόμα αύριο και πάπαλα όπως φαίνεται. Τα λέμε πάλι αύριο το μεσημέρι, καλό τελικό να δούμε απόψε!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras