235

Germanos

Ποντάροντας δουλεμένες ομάδες-UPDATE

Καλησπερίζω φίλοι! Μεταμεσονύκτια στήλη λοιπόν και μόλις έκλεισε η βαλίτσα, σε μερικές ώρες ταξιδεύω προς Ρόδο, λίγο θάλασσα, λίγο φαί, να γεμίσουν οι μπαταρίες λίγο πριν τον χειμώνα. Παράλληλα φυσικά και έγινε μελέτη του ερχόμενου κουπονιού, που προσωπικά ούτε με ενθουσίασε ούτε με απογοήτευσε. Υπάρχουν λίγα σημεία και αυτό συνήθως είναι καλό, αφού μπορείς να επικεντρωθείς σε αυτά και να κάνεις πανεύκολη χημεία.

Θυμίζω πως μεσοβδόμαδα είχαμε Κύπελλο τόσο σε Αυστρία όσο και σε Γερμανία. Στην Αυστρία είδαμε μόνο μια Λέομπεν να κάνει την έκπληξη, ενώ η Άμστετεν κατέφερε στην παράταση να επικρατήσει της ΦΑΚ. Εν ολίγοις ήταν η χαρά του φαβορί, για αυτό και δεν είδατε κάποιο ποντάρισμα από μένα.

Θυμίζω πως την επόμενη εβδομάδα έχουμε και πάλι ευρωπαϊκή εβδομάδα, ενώ έχουμε και εμβόλιμη αγωνιστική στην Dritte Liga (πάντα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη στην μελέτη).

Ας δούμε τι κρατήθηκε στην πρώτη διαλογή.

On fire η Χόφενχαϊμ

Πολλές ομάδες δεν έχουν περάσει από το Άλτε Φορστεραϊ της Ουνιόν Βερολίνου, 2 ήττες έχει τους τελευταίους 18 μήνες και μάλιστα η 3η ήττα ήρθε τώρα από τη Χόφενχαϊμ. Αυτό δείχνει ότι η Χόφενχαϊμ βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

Ισορροπημένη, έχει αυτοπεποίθηση αμυντικά, ενώ μπροστά δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για την ποιότητα της ομάδας. Η Ντόρτμουντ δεν έχει χάσει ακόμα παιχνίδι (εντός συνόρων), όμως σε καμία περίπτωση δεν έχει πείσει με την απόδοση της. Η τύχη είναι κυριολεκτικά με το μέρος της σε ΟΛΑ τα παιχνίδια έως τώρα. Ο άσος στο 3,00 παίζεται.

Από εκεί και πέρα τίποτα το ιδιαίτερα. Ξερό «Χ» μοιάζει το Βόλφσμπουργκ – Άιντραχτ,              ενώ γκολ από το ημίχρονο περιμένω σε Χάιντενχαϊμ και Ντάρμστατ. Εντελώς έμπνευση το διπλό ημίχρονο, άσος τελικό της Φράιμπουργκ με την Άουγκσμπουργκ, αυτό μου βγαίνει και βάσει στατιστικών.       

«Φτωχαδάκι» λοιπόν η Μπουντεσλίγκα, στο ίδιο μήκος κύματος όμως και η δεύτερη Γερμανίας.

Μοναδικό σημείο που ξεχωρίζω είναι η Φορτούνα Ντίσελντορφ του Τζόλη στο 3,60. Παίζει ωραία, παίζει με πλάνο, έχει γίνει καλή δουλειά από τον Τιούνε (το είπαμε και στο preview) και ασφαλώς μπορεί να βυθίσει σε ακόμα πιο περίεργα νερά το Αμβούργο. Μοναδικό ελάττωμα ; Η Φορτούνα δεν έχει νικήσει ποτέ στο Αμβούργο.

Απέχω από το Πάντερμπορν – Σάλκε, καθώς ήθελα να παίξω… γκολ.

Η απόλυση του Ράις όμως φέρνει αλλαγές. Θυμίζω πως ο παίκτης Μπάουμγκαρτνερ της Σάλε βγήκε δημόσια και είπε πως δεν γίνεται η ομάδα να παίζει man to man και τόσο επιθετικά, κάνοντας κάθε ματς «ροντέο». Η λογική λέει πως θα δούμε μια πολύ πιο μαζεμένη ομάδα. Όλα ανοιχτά πάντως. Παιχνίδια με γκολ μπορούν να είναι το Καρσλρούη – Κίελο, Χέρτα – Πάουλι και Νυρεμβέργη – Μαγδεμβούργο.

Να τονίσω πως η δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας είναι η πιο πλούσια κατηγορία σε γκολ μέχρι στιγμής σε όλη την Ευρώπη. Κρατάω και το διπλό ημίχρονο, άσο τελικό του Ανόβερου με τη Βέεν.               

Στην Dritte Liga επίσης σχεδόν τίποτα. Λέω σχεδόν γιατί σημείωσα το γκολ/γκολ πρώτου ημιχρόνου της Μόναχο 1860 με την Βερλ, με τα στατιστικά και τη φόρμα των ομάδων να δείχνουν πως το ματς θα έχει γκολ.

Έμπνευση το διπλό ημίχρονο, άσος τελικό της Βάλντορφ με την Φράιμπουργκ ΙΙ.

Εμπιστοσύνη στα «γεράκια»

Ασφαλώς και την πρώτη κατηγορία θέλω να κοντράρω και πάλι Λίντσερ, όμως κάτι μου λέει και πάλι δεν θα βγει τίποτα. Αξίζαμε το διπλό την Κυριακή με τη Χάρτμπεργκ, δεν ήρθε, θα το αφήσω τώρα, αφού θα είναι η τέταρτη σερί φορά που θα κόντραρα Λίντσερ.

Κατά τα άλλα το υπόλοιπο πρόγραμμα δεν μου αρέσει καθόλου μα καθόλου.

Στη δεύτερη κατηγορία της Αυστρίας υπάρχουν δύο σημεία που μου αρέσουν, το διπλό της Γκράτσερ (3,10) είναι το πρώτο, με την Πόλτεν να μην μου γεμίζει το μάτι, παρότι έχει καλό υλικό. Το δεύτερο και για μένα πιο καλό, ο άσος της Κάπφενμπεργκ (3,10) απέναντι στην πολύ κακή εκτός έδρας Αντμίρα.

Τα «γεράκια» δείχνουν να έχουν βρει την κατάλληλη χημεία, υπάρχει και καλή ψυχολογία, αντίθετα η Αντμίρα έρχεται από αποκλεισμό στο Κύπελλο αλλά και με παράταση στην πλάτη της.

Αυτά έχω, όπως βλέπετε λίγα, πολύ λίγα. Αυτά τα λίγα outsider λοιπόν (τρία στον αριθμό) θα πονταριστούν σε trixie. Αποδόσεις για μονά και πατέντ δεν είναι, αναζητώ λοιπόν με τη μία το υπερκέρδος, σε ένα πολύ χαμηλά πονταρισμένο trixie.

Όλα τα υπόλοιπα θα τα δούμε ξανά το Σάββατο, όταν θα ξέρουμε ήδη δύο αποτελέσματα από τα ματς του trixie! Να περνάτε όμορφα!

UPDATE-30.09.2023

Καλημέρα φίλτατοι! Τι να πω για τα χτεσινά, νομίζω τα είδατε. Μια Φορτούνα που κρατάει σούπερ μέσα στο Αμβούργο και λες “μια ευκαιρία μέχρι το τέλος θα την κάνει και θαπάρει το ματς”, όμως έρχεται ο Τσίμερμαν ως “απομηχανής Θεός” για το Αμβούργο, παίρνει δύο κίτρινες, αφήνει τη Φορτούνα με 10 και δίνει το παιχνίδι στους “δεινόσαυρους”.

Στο έτερο παιχνίδι η Χόφενχαϊμ χάνει εξαιρετικές ευκαιρίες μέχρι την κόκκινη κάρτα της Ντόρτμουντ, από την κόκκινη και μετά, σαν να ξέμαθε να παίζει εντελώς, παρότι υπήρχε το feeling ότι τώρα θα “πνίξει” την Ντόρτμουντ.

Εν ολίγοις τζίφος χτες (πάλι) και όλα αυτά είναι σημάδια που δείχνουν ότι δεν θέλει, καιρό τώρα.

Το σημαντικό είναι μετά τα παιχνίδια, ό,τι και να έχει γίνει, να λέμε πάλι αυτά θα παίζαμε.

Για το Σ/Κ τα είδατε την Πέμπτη τα χαράματα τι έχει πάνω κάτω. Εντελώς “φτωχό” το πρόγραμμα και σίγουρα με τη φόρμα που διανύω, το καλύτερο είναι να μην ποντάρω και αυτό θα κάνω. Εξάλλου έχουμε γεμάτες εβδομάδες μπροστά μας.

Προφανώς μπορείτε να βάλετε σε κάποιο σύστημα την Κάπφενμπεργκ που απέμεινε. Κατά τα άλλα σε γκολ/γκολ ημιχρόνου είχα εστιάσει και σε… εμπνεύσεις ανατροπών. Τα γκολ/γκολ ημιχρόνων είναι Ντάρμστατ – Νυρεμβέργη και Μόναχο 1860. Τρία εξαιρετικά γκολ/γκολ ημιχρόνου κατά την άποψη μου. Όσον αφορά τις ανατροπές, προσοχή σε Φράιμπουργκ και σε Μάνχαϊμ.

Αυτά από μένα, πάω σε ένα ωραιότατο no bet, χωρίς πολλά πολλά. Ακολουθεί εβδομάδα ευρωπαϊκή, εμβόλιμη στην Dritte Liga και μετά γεμάτο Σ/Κ, οπότε υπομονή και διαχείριση! Σας φιλώ, καλό Σ/Κ να έχουμε, να περνάτε όμορφα!

Παλαιότερα άρθρα του GERMANOS