617

Thassios

Ποντάροντας μετά τους Ευρωπαίους

Καλησπέρα παικταράδες μου!

Δεν ευστοχήσαμε πουθενά την Κυριακή αν και αξίζαμε και τα δύο g/g ημιχρόνου που ποντάραμε. Τόσο η Ασανέ , όσο και η Μπραγκαντίνο είχαν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν γκολ αλλά εν τέλη δεν είχαν αποτέλεσμα οι προσπάθειές τους. Στο προχθεσινό ματς στην Ισπανία η Ατλέτικο ήταν πολύ καλή και δεν άφησε ελπίδες στην κακή Χετάφε ώστε να δούμε ένα δυνατό ματς.

Οι Ευρωπαίες συνεχίζουν να γεμίζουν το μεσοβδόμαδο κουπόνι χωρίς ωστόσο να μου είχε κάνει κάτι το κλικ ώστε να ποντάρω χθες. Σήμερα μια από τα ίδια αφού το μόνο που ίσως κοίταξα από τα ματς του Champions League είναι ο αγώνας της Καραμπάγκ με την Πλζεν που μπορεί να δούμε αρκετές κάρτες με ρέφερι τον Vincic! Και οι δύο ομάδες έχουν παίκτες που ρίχνουν καλές κλωτσιές και το θασίτικο στο 3,6 έχει μια μικρή αξία.

Από εκεί και πέρα τίποτα άλλο!

Και πάμε τώρα στα δικά μας παιδιά. Όταν λέω φυσικά τα ”δικά μας” εννοώ μετά τις 12 το βράδυ που θα έχουν κοιμηθεί οι Ευρωπαίες.

Ξεκινάω από το Μεξικό όπου έχουμε τρία παιχνίδια τα ξημερώματα κι εγώ θα κρατήσω τα δύο για να κάνω παιχνίδι με γκολ. Στο Τολούκα – Μοντερέι έχουμε ομάδες που έχουν έφεση στο γκολ τελευταία με την γηπεδούχο να έχει μόνο g/g εντός και μάλιστα τα δύο από το ημίχρονο ενώ και η Μοντερέι εκτός έχει 2 στα 5 g/g ημιχρόνου με το ένα μάλιστα να έχει τέσσερα γκολ.

Θεωρώ ότι θα έχει ρυθμό το ματς και μπορεί να δούμε και τις δύο ομάδες να σκοράρουν στο ημίχρονο , κάτι που βλέπω σε απόδοση 4,5. Το μόνο που φοβάμαι εδώ είναι ότι εντός έδρας η Τολούκα παίζει πολύ ξύλο και βλέπουμε συχνά κόκκινη , κάτι που μπορεί να χαλάσει το παιχνίδι μας.

Μια από τα ίδια και στο παιχνίδι της Κρουζ Αζούλ με την Τιχουάνα.

Η Κρουζ Αζούλ μετράει 3/4 εντός έδρας g/g και όβερ με τα δύο να είναι από το ημίχρονο ενώ στο ένα ματς είδαμε τρία γκολ στο πρώτο μέρος και στο άλλο τέσσερα. Από την άλλη η Τιχουάνα έχει 3/4 g/g εκτός έδρας με τα 2 τελευταία ματς να είναι g/g στο ημίχρονο. Στο δίφραγκο το g/g ενώ αξία έχει και το g/g ημιχρόνου σε απόδοση 5,5 που θα είναι κι αυτό που θα κρατήσω.

Αυτό που θα πρέπει να προσέξουμε βέβαια είναι ότι η Τιχουάνα έχει πάρει κόκκινη στα δύο τελευταία εκτός έδρας ματς γι αυτό και το ποντάρισμα θα είναι χαλαρό.

Κλείνοντας πάμε στην Αμερική και σε έναν αγώνα που μου αρέσει αρκετά. Αναφέρομαι στο ματς της Τορόντο με την Νιου Ίνγκλαντ όπου περιμένω ένα παιχνίδι με αρκετά γκολ ενώ είναι και πολύ σημαντικό για τους γηπεδούχους όπου κυνηγάνε μια θέση στα Πλέι Οφ.

Μπορεί να δούμε από g/g ημιχρόνου , g/g και στα δύο ημίχρονα , anytime score 2-1 και 2-2 μέχρι και ανατροπή υπέρ της γηπεδούχου. Διαλέξτε ειδικό και πάρτε! Εγώ θα κρατήσω με ρίσκο το ειδικό ” πρώτη γκολ Νιου Ίνγκλαντ και 1Χ ” σε απόδοση 4,6 από το match combo ενώ θα ποντάρω και χαλαρά το g/g και στα δύο ημίχρονα.

Στα υπόλοιπα ματς που έχει από Αμερική , λίγο ξεχωρίζει η Νιου Γιορκ που περιμένω να μπει δυνατά και να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα ή να κερδίσει από ημίχρονο στο ματς.

Η απόδοση δεν με καλύπτει αρκετά γι αυτό και το αφήνω. Εσείς δείτε μήπως θέλετε να κάνετε καμιά δυάδα. Ίσως με το απλό g/g στο ματς της Κρουζ Αζούλ.

Αυτά από εμένα! Επόμενη στήλη το Σάββατο ενώ τη Παρασκευή θα έχουμε την δεύτερη νέα στήλη ” ‘Όταν μιλάνε οι αριθμοί”!

Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία σε όλους!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS