905

Skotostrious

Ποντάροντας στην βελτίωση…

Καλημέρες σε όλες και όλους και καλό σαββατοκύριακο! Μια από τις τελευταίες δυνατές ημερίδες της σεζόν διεξάγεται σήμερα στο Newmarket, σε μια κάρτα που περιλαμβάνει 3 Group κούρσες και ένα από τα ιστορικά χάντικαπ της σεζόν, οπότε χωρίς καθυστέρηση ας δούμε τις σημερινές μας επιλογές.

Ξεκινάμε με την τρίτη κούρσα του προγράμματος, μια ιπποδρομία αυστηρά για διετείς φοραδίτσες, όπου ανάμεσα στις πολύ δυνατές συμμετοχές που θα βρεθούν στην γραμμή εκκίνησης την προτίμηση μας στις αποδόσεις που μας δίνεται έχει η ZAN CLAUDETTE.

Ερχεται στην κορύφωση της φόρμας της με ένα χατ τρικ νικών συμπεριλαμβανομένων και Group 2 και 3 ιπποδρομιών. Στην τελευταία της έξοδο έδειξε τις ικανότητες της στο κορυφαίο επίπεδο με πολύ δυναμικό τρέξιμο και μεγάλη αντοχή στην πίεση που δέχτηκε στο τελευταίο furlong για να κερδίσει τελικά άνετα αφήνοντας πίσω κάποιες από τις σημερινές ανταγωνίστριες όπως το δεύτερο φαβορί Sandrine.

Αναμένεται να βρει πολύ φιλικό στο στυλ της τον σημερινό στίβο και σε απόδοση αουτσάιντερ αξίζει να την στηρίξουμε.

Συνεχίζουμε την περιήγηση μας στην κάρτα και θα κάνουμε την τελευταία στάση μας για σήμερα στην τέταρτη ιπποδρομία, ένα sprint επιπέδου Group 1 για διετείς. Εξίσου εντυπωσιακό το lineup με άλογα που έχουν πολύ δυνατή φόρμα στα πόδια τους άλλα αυτό που δείχνει να έχει τα μεγαλύτερα περιθώρια βελτίωσης είναι ο εκπρόσωπος του κορυφαίου εκπαιδευτή στον κόσμο τα τελευταία χρόνια Aidan O’Brien ΗMS ENDEAVOUR (each-way).

Δεν έχει αγωνιστεί ακόμα σε κορυφαίο επίπεδο άλλα έδειξε αξιοσημείωτες επιδόσεις και στην πρεμιέρα του πριν 2 μήνες άλλα και στις επόμενες δύο κούρσες όπου και πέτυχε ισάριθμες νίκες, πετυχαίνοντας πολύ καλούς χρόνους επιπέδου Group αλόγων. Σίγουρα σήμερα έχει να αντιμετωπίσει πολύ σκληρό ανταγωνισμό άλλα η συγκεκριμένη κούρσα δείχνει να αποτελεί ετήσιο στόχο του στάβλου του που έχει 3 νίκες από το 2016 και μετά και στην απόδοση που δίνεται σήμερα δεν μπορούμε εύκολα να το προσπεράσουμε.

Συνοπτικά

Σάββατο 25/09 16:25 Newmarket Juddmonte Cheveley Park Stakes : ZAN CLAUDETTE (6,50)

Σάββατο 25/09 17:00 Newmarket Juddmonte Middle Park Stakes : ΗMS ENDEAVOUR (15,00 4 θέσεις each-way)

Οι ώρες είναι ώρα Ελλάδος.

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed.

Οι κούρσες βρίσκονται στο κουπόνι ιπποδρομιών του ΟΠΑΠ (κωδ : 024, αρ : 13 / κωδ : 027, αρ : 7)

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious