1153

Skotostrious

Ποντάροντας στην εμπειρία…

Καλημέρα σε όλες και όλους! Μια σπάνια Κυριακή σήμερα για τίς ιπποδρομίες στο νησί καθώς διεξάγεται εκτός προγράμματος μια πολύ σημαντική ημερίδα στο Newbury, αυτή που είχε αναβληθεί την προηγούμενη εβδομάδα λόγω κακοκαιρίας και από την οποία προέρχεται η μοναδική μας επιλογή σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα πάμε στην τέταρτη κούρσα του προγράμματος, μια Grade 2 ιπποδρομία, όπου έχουμε πολλούς λόγους για τους οποίους στηρίζουμε τον SCEAU ROYAL.

Εχει ένα εντυπωσιακό προφίλ στο κορυφαίο επίπεδο με νίκες σε Grade 1 και 2 κούρσες και στα χαμηλά εμπόδια (hurdles) και στους φράκτες (fences). Ερχεται από ένα πολύ καλό σερί παρά την τελευταία του έξοδο στην οποία είχε και μια πολύ σπάνια για τις ικανότητες του πτώση στο πρώτο εμπόδιο. Ηταν δεύτερος στην περσινή κούρσα έχοντας να αντιμετωπίσει τον πολύ ισχυρό Altior από τον οποίο έχασε οριακά.

Σήμερα αγωνίζεται με πλεονέτημα στα χάντικαπ σε σχέση με τον ανταγωνισμό, κάτι πολύ σημαντικό σε Grade κούρσες. Ο τζόκεϋ βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση της σεζόν με το πολύ καλό 30% νικών σε κούρσες στα ψηλά εμπόδια. Με όλα αυτά τα δεδομένα θεωρώ ότι αξίζει να ποντάρουμε ειδικά σε αποδόσεις αουτσάιντερ.

Συνοπτικά

Κυριακή 21/02 17:00 Newbury Betfair Game Spirit Chase : SCEAU ROYAL (4,33)

H ώρα είναι Ελλάδος.

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed.

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious