1270

Skotostrious

Ποντάρουμε στην ανάκαμψη…

Καλησπέρα σε όλες και όλους! Ενα σαββατοκύριακο με πολύ μεγάλο ιπποδρομιακό ενδιαφέρον ξεκινάει αύριο, καθώς διεξάγονται πολλές και σημαντικές ημερίδες όχι μόνο στο μεγάλο νησί άλλα και στην άλλη άκρη του Ατλαντικού με εξίσου σπουδαίες ημερίδες στον επίπεδο στίβο στις ΗΠΑ με συμμετοχές καθαρόαιμων από όλο τον κόσμο. Προς το παρόν στην αυριανή στήλη θα μπουν μόνο οι επιλογές από το νησί και κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρξει update αργά το απόγευμα με τις αμερικάνικες.

Ας πάμε λοιπον να δούμε τι έχει το μενού για αύριο.

Ξεκινάμε με μια ιπποδρομία που διεξάγεται στη Βόρεια Ιρλανδία και συγκεκριμένα στο ιπποδρόμιο του Down Royal, το WKD Handicap σε χαμηλά εμπόδια (hurdles). Πολλές και ισχυρές οι αυριανές συμμετοχές άλλα αξίζει να πάρουμε το ρίσκο στις τρέχουσες αποδόσεις και να στηρίξουμε τον νικητή του 2018 GOLDEN SPEAR (each way).

Εχει μια καριέρα με αρκετά σκαμπανεβάσματα άλλα στην φετινή σεζόν αγωνιζόμενο σε κούρσες στον επίπεδο στίβο είχε πολλά ενθαρρυντικά στοιχεία με αποκορύφωμα την πολύ αξιόλογη παρουσία του στο ιστορικό handicap Irish Cesarewitch. Αύριο αγωνίζεται στο ίδιο επίπεδο χάντικαπ με την προ διετίας νίκη του και στα συν του έχει τις 7 lbs λιγότερο βάρος που θα φέρει λόγω του εκπαιδευόμενου τζόκεϋ.

Με ψυχή τον στηρίζουμε αύριο να επιστρέψει σε υψηλές πτήσεις.

Λίγο αργότερα επιστρέφουμε στο βασιλικό ιπποδρόμιο του Ascot, αυτή τη φορά όχι για κούρσες στον επίπεδο στίβο άλλα για τις αντίστοιχες με εμπόδια και θα κάνουμε μια στάση σε μια πολύ δυνατή Listed ιπποδρομία, το Sodexo Handicap. Από μια πρώτη ματιά δείχνει αρκετά δύσκολη στοιχηματικά κούρσα άλλα η φοράδα COUNTISTER φαίνεται να έχει αξία σαν αουτσάιντερ στις τρέχουσες αποδόσεις.

Μια αξιοσημείωτη τρίτη θέση στο μεγάλο φεστιβάλ του Cheltenham την περσινή σεζόν ακολούθησαν δύο όχι και τόσο καλές παρουσίες σε υψηλότερου επιπέδου Grade 3 ιπποδρομίες άλλα αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να έχει πέσει πάλι στα καλά επίπεδα βάρους στα χάντικαπ. Εκπροσωπεί κορυφαίους συνδέσμους και εκπαιδεύεται από τον πολυνίκη Nicky Henderson ενώ θα έχει στη σέλα τον σπουδαίο τζόκεϋ Nicko De Boinville.

Αν βρίσκεται κοντά στη φόρμα που είχε στο φεστιβάλ αναμένεται να είναι πρωταγωνίστρια και αύριο.

Για το Golden Spear η στήλη με τις προβλέψεις θα ενημερωθεί αύριο μετά τις 11 με τις τιμές εκείνη την ώρα για την πιθανότητα να μας δώσει η Bet365 ενισχυμένο χάντικαπ.

Update : τελικά μας πρόλαβαν οι εξελίξεις και το Golden Spear είναι non-runner oπότε θα μείνουμε μόνο στη μία επιλογή για σήμερα.

Συνοπτικά

Σάββατο 31/10 17:05 Ascot Sodexo Handicap : COUNTISTER (7,00)

Οι ώρες είναι ώρα Ελλάδος

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious