2703

Billaras

Πορτοφόλι από την…δεκαόροφη

Καλήμερα αν θα έβαζα ένα τίτλο για χτες είναι “έπεσα από 10όροφη και βρήκα πορτοφόλι”. Από αλλού περιμέναμε κάποια επιστροφή-κέρδος από αλλού μας ήρθε. Στο Τσαμπιονς Λιγκ ήττα ξεκάθαρη και μάλιστα έπεσα στην παγίδα της Μπεσίκτας η οποία έχασε και όχι απλά έχασε διαλύθηκε ( αν και η κόκκινη και το πέναλτι από τον ρέφερι είναι ανακάλυψη, αλλά και πάλι είσαι ομάδα επιπέδου Τσαμπιονς Λιγκ δεν επιτρέπεται τέτοια ήττα από ''τυπικά αδιάφορη'' τέλος πάντων είπαμε από τις ήττες μαθαίνουμε) .

Η μεν Βασιλεία νόμιζε θα της έκανε χάρη η Άρσεναλ δεν μπήκε ποτέ στο ματς . Η Ροστοφ έκατσε στην ισοπαλία- μανούλα σε αυτά τα ματς – κάπου μπορούσε να το κλέψει αλλά δεν σκοτώθηκε κιόλας. Μας έκαναν την χάρη όμως οι τεράστιες Μανσφιλντ και Τσεστερφιλντ στο Τροφι  και βγήκαμε από πάνω. Συνεχίζουμε. Θα πάρω ως βάση πως στο Τσαμπιονς Λιγκ δεν υπάρχουν ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ ομάδες.

Πάμε στα σημερινά. Τα παιχνίδια του Τσαμπιονς Λιγκ σε όλα κάτι κρίνεται σήμερα σε κάποια η πρώτη θέση και σε άλλα η συνέχεια στην Ευρώπη μέσω Γιουρόπα. Στο Τότεναμ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας παίζεται η τρίτη θέση η μεν Εγγλέζα να έχει μπροστά της στο πρωτάθλημα δύσκολο παιχνίδι με Μάντσεστερ Γιουναιτεντ και η ΤΣΣΚΑ να περιμένει να πάει για διακοπές.

Είναι μεγάλο το 7.00 στο διπλό της ΤΣΣΚΑ? είναι ναι αλλά δεν πείθει εκτός οπότε πάσο. Ίσως αναμονή ενδεκάδων από πλευράς Τοτεναμ μήπως και αδιαφορήσει. Στο Βέλγιο μονόπλευρο ενδιαφέρον (με τα αυτιά να είναι στο Πόρτο-Λέστερ) με μία Μπριζ να έχει μπροστά ντέρμπι το ερχόμενο Σαβ/κο με Άντερλεχτ και μία Κοπεγχάγη μακράν η καλύτερη στο πρωτάθλημα της να είναι μπροστά 11 βαθμούς και αήττητη (και η Ντιναμο Κ ήτανε χτες ''αδιάφορη'' αλλά πάρε το 6μπαλο κυρα Μπεσίκτας) και με καλά παιχνίδια και στην Ευρώπη.

Αποδόσεις σαν τις χτεσινές στο Κίεβο οπότε πάσο. Στη Γερμανία Λεβερκούζεν-Μονακό πρώτη η Γαλλίδα δεύτερη η Γερμανίδα τέλος. Και οι δύο έχουνε δύσκολα ματς το Σαβ/κο .Ίσως μία βολική ισοπαλία να δώσουμε χεράκια να κάνουμε αγκαλίτσες μην κουραστούμε κιόλας(χα χα χα).Αν και Γερμανοί και ισοπαλία δεν πάνε μαζί αλλά τέλος πάντων. Στην Πολωνία Λέγκια Β-Σπόρτινγκ Λ όποιος νικήσει συνεχίζει, πάσο.

Λιον-Σεβίλλη αίμα και άμμος με την σπανιόλα να θέλει να μην χάσει με πάνω από δυο γκολ δηλαδή να δούμε τι? Την Σεβίλλη να βάζει λεωφορείο μπροστά στην εστία και φουλ άμυνα δεν της το έχω καθόλου. Συμφωνώ με Billara για το over αλλά η απόδοση σήμερα είναι τραγική(για μένα). Πάσο. Πόρτο-Λέστερ πάρε 1,35 τον άσσο και παίξε αν θες λες και η Λέστερ είναι η Μποαβίστα άκου εκεί 11 το διπλό.

πάσο και όποιος θέλει κόντρα η μεν Πόρτο δεν πείθει η Λέστερ έχει σαβ/κο ματς με Μάντσεστερ Σίτυ. Και εδώ αναμονή ενδεκάδων από Λέστερ. Ρεάλ Μ-Ντορτμουντ για την πρώτη θέση με την Γερμανίδα να της κάνει και η ισοπαλία που φυσικά αποκλείεται να κάτσει για αυτήν. Πάσο Στο Τορίνο Γιουβέντους-Ντιναμό Ζ.σαν να μην υπάρχει το ματς αν και χτες είδαμε τι έπαθε η Παρί .

Στην αγαπημένη μου Αγγλία έχει 3 ματς EFL Τρόφι μην το ψειρίζω πολύ η Μπραντφορντ έχει στο μυαλό της την άνοδο(με καλούς διεκδικητές) αλλά έρχεται από ήττα και ίσως ψάξει αντίδραση. Η Μίλγουολ με το τρία στα τρία στον όμιλο του Τρόφι αλλά και μία Γουίκομ σε πολύ καλή κατάσταση αλλά να έχουν και μία κατηγορία διαφορά. Και στο τρίτο η Κόβεντρι να έχει τα χάλια της αλλά στην ίδια μοίρα και η Κρόουλι και εδώ φυσικά μία κατηγορία διαφορά να της χωρίζει.

Όπως καταλάβατε σήμερα αποχή αραλίκι μπάλα. Κάποιες ιδέες έδωσα αλλά όλα έχουν ένα αλλά. Ευχαριστώ και πάλι. Χτες είχαμε επιστροφή 446 μονάδες Σύνολο κάβας 296 μονάδες.  

Παλαιότερα άρθρα του Billaras