1337

Κώστας Ζαφείρης

Πριν είναι αργά – UPDATE

Γεια χαρά σε όλους! Το παιδί – θαύμα από την Σλοβενία, ο Λούκα Ντόντσιτς «ξέρανε» τους Κλίπερς με τριποντάρα στη λήξη του Game 4 και έφερε τη σειρά Κλίπερς – Μάβερικς στα ίσια (2-2, στις 4 νίκες η πρόκριση στα ημιτελικά της Δύσης εκεί όπου λογικά θα περιμένουν οι Τζαζ)…

Μάλιστα, το Ντάλας έκανε το 2-2 από το -21 που έχανε στη 2η περίοδο χωρίς να έχει στο παρκέ το δεύτερο βιολί του, τον Λετονό φόργουορντ Πορζίνγκις (πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι δεν θα παίξει ούτε σήμερα) κι αυτό σίγουρα δημιουργεί κάποια ερωτηματικά για το αν οι Κλίπερς είναι έτοιμοι να «λιποθυμήσουν».

Πιστεύω πως θα σηκώσουν κεφάλι. Και αυτό πρέπει να γίνει άμεσα, δηλαδή σε λίγες ώρες. Αλλιώς, πάνε ολοταχώς για «κηδεία»…

Και πιστεύω ότι θα βγάλουν αντίδραση οι Κλίπερς γιατί έχουν στο ρόστερ τους τον παίκτη που μπορεί να μην το δείχνει με τις εκφράσεις και την γλώσσα του σώματός του κατά την διάρκεια των αγώνων, όμως ίσως σιχαίνεται την ήττα περισσότερο από οποιονδήποτε παίκτη των δύο μονομάχων.

Αυτός είναι ο Καουάι Λέοναρντ και λογικά (και) σήμερα, στο κρίσιμο, θα είναι αυτός που πρέπει. Σταθερά, «συγκινητικός» ο παιχταράς «σουίτ» Λου Γουίλιαμς (αναμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους έκτους παίκτες στην ιστορία του μπάσκετμπολ), την ίδια ώρα σταθερά προβληματικός, άστοχος (10/47 σουτ στα τρία τελευταία ματς) και φανερά έξω από τα νερά του είναι ο Πολ Τζορτζ.

Ο άλλοτε ηγέτης των Πέισερς, οφείλει πρώτα στον εαυτό του (ο ίδιος δείχνει να μην πολυασχολείται με το κράξιμο που τρώσει στα social media – και καλά κάνει!) και μετά στο φιλόδοξο πρότζεκτ των Κλίπερς να δώσει μία απάντηση. Πριν είναι αργά. Για όλους.

 

 

Παλαιότερα άρθρα του Κώστας Ζαφείρης