1581

Skotostrious

Προθέρμανση για τις γιορτές…

Καλησπέρα σε όλες και όλους !! Επιστροφή στις επάλξεις μετά από ένα απρόβλεπτο διάλειμμα για “τεχνικούς” λόγους και πάμε να δούμε τι έχει το στοιχηματικό ιπποδρομιακό μενού λίγες μέρες πριν την εορταστική αγωνιστική πανδαισία.

Η πρώτη στάση θα γίνει στο αγαπημένο μας ιπποδρόμιο του Ascot όπου παραδοσιακά γίνεται μια πολύ ανταγωνιστική ημερίδα κάθε χρόνο αυτές τις ημέρες και πιο συγκεκριμένα στην πέμπτη κούρσα του προγράμματος.

Εκεί αγωνίζεται ο YALLTARI ο οποίος κάνει το ντεμπούτο του για τη φετινή σεζόν. Τελείωσε την προηγούμενη με στυλ καθώς έδειξε πολύ δυνατός στα ψηλά εμπόδια σκοράροντας μόλις στην δεύτερη του παρουσία σε τέτοια ιπποδρομία και κλείνοντας τη σεζόν του με μια πολύ καλή τρίτη θέση σε μια αρκετά ισχυρότερη από τη σημερινή κούρσα.

Το χαντικαπ με το οποίο θα αγωνιστεί αύριο είναι αρκετά ευνοϊκό και εκπροσωπώντας ένα στάβλο που είναι σε πάρα πολύ καλή φόρμα είναι ικανός να σκοράρει.

Λίγο νωρίτερα στο ιπποδρόμιο του Haydock πραγματοποιείται μια κούρσα-ημιμαραθώνιος με χαμηλά εμπόδια στην οποία αξίζει να στηρίξουμε το φαβορί BIG SHARK. Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό άλογο που έδειξε να έχει σπουδαίο μέλλον στην κατηγορία στις μέχρι τώρα παρουσίες του και στην πρεμιέρα του στα χάντικαπ.

Αυριο θα τον “οδηγήσει” ένας πολλά υποσχόμενος νέος τζόκεϋ που θα έχει πλεονέκτημα 5 lbs στα χάντικαπ και ο συνδυασμός δείχνει ιδανικός για μια επιτυχία στην πορεία του αλόγου προς ακόμα ισχυρότερες κούρσες στη σεζόν.

Συνοπτικά

Σάββατο 21/12 16:05 Betway Casino Handicap Hurdle : BIG SHARK (2,37)

Σάββατο 21/12 17:00 Ascot Dave Dawes Silver Cup Handicap Chase : YALLTARI (5,00)

Οι ώρες είναι Ελλάδος

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious