1312

Skotostrious

Προθέρμανση για το κλάσικο…

Καλησπέρα σε όλες και όλους ! Ενα σημαντικό φεστιβάλ πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στο ιπποδρόμιο του Doncaster που κορυφώνεται με την τελευταία κλασική κούρσα της σεζόν, τα St Leger Stakes, μια ιπποδρομία που η πρώτη φορά που πραγματοποιήθηκε μας πάει πίσω στο 1776. Το φετινό φεστιβάλ είχε προγραμματιστεί έτσι ώστε να είναι test event για την επιστροφή θεατών στις κερκίδες άλλα με απόφαση της τελευταίας στιγμής αυτό δεν κατέστη εφικτό και έτσι συνεχίζονται οι ιπποδρομίες κεκλεισμένων των θυρών λόγω της πανδημίας.

Στο σημερινό πρόγραμμα έχουμε αρκετές δυνατές κούρσες άλλα είναι καλά διαβασμένες από τους bookmakers με αποτέλεσμα να μην υπάρχει σημαντική αξία στοιχηματισμού. Εξαίρεση αποτελεί ίσως ο τριετής εκτομίας SUNSET BREEZE που αγωνίζεται στην τρίτη κούρσα του προγράμματος. Εντυπωσιακός στην κορύφωση της σεζόν είχε ένα χατ τρικ νικών σε σημαντικές κούρσες.

Ακολούθησε ένα διάλειμμα 8 εβδομάδων και στην επανεμφάνιση του έδειξε πολύ δυνατό σε ισχυρό χάντικαπ στο βασιλικό ιπποδρόμιο του Ascot. Αγωνίζεται σήμερα χωρίς επιπλέον ποινή στο χάντικαπ από τις επιτυχίες του και δείχνει έτοιμο να επιστρέψει στις νίκες.

Συνοπτικά

Παρασκευή 11/09 16:10 Doncaster bet365 Handicap : SUNSET BREEZE (6,00)

Η ώρα είναι Ελλάδος

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed

H κούρσα βρίσκεται στο κουπόνι ιπποδρομιών του ΟΠΑΠ (κωδ : 509, αρ : 11)

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious