893

Skotostrious

Προθέρμανση πριν τις μεγάλες μάχες…

Καλημέρα σε όλες και όλους ! Ενα αρκετά πολυάσχολο διήμερο μας περιμένει καθώς διεξάγονται δύο σημαντικά φεστιβάλ, το διήμερο November Meeting στο Cheltenham που ξεκινάει σήμερα και τα All Weather Championship Trials στο Lingfield το Σαββάτο. Ξεκινάμε λοιπόν χρονικά με την πρώτη ημερίδα στο διάσημο ιπποδρόμιο του Cheltenham και χωρίς καθυστέρηση ας δούμε τι επιλογές υπάρχουν από την κάρτα των 6 ιπποδρομιών.

Η πρώτη μας στάση θα γίνει στην δεύτερη κούρσα της ημερίδας, ένα handicap στα ψηλά εμπόδια/φράκτες και θα στηρίξουμε για μια φορά ακόμα τον EDITEUR DU GITE στην προσπάθεια του να επανέλθει στις επιτυχίες. Είχε προταθεί ξανά πριν λίγες εβδομάδες στο ντεμπούτο του για φέτος όταν και πραγματοποίησε μια εξαιρετικά καλή κούρσα στην οποία προηγούταν συνεχώς, για να φτάσει λίγο πριν το τελευταίο εμπόδιο και ένα λάθος υπολογισμό του τζόκεϋ τον οδήγησε σε έξοδο από τη σέλα χάνοντας την ευκαιρία να διεκδικήσει τη νίκη.

Ο τρόπος που αγωνίστηκε δείχνει ότι βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα και με επιπλέον πλεονέκτημα την παρουσία τζόκεϋ που θα έχει πλεονέκτημα 5 lbs στα βάρη του χάντικαπ και την εξαιρετική κατάσταση που δείχνουν όλα τα άλογα του αξιόλογου εκπαιδευτή Gary Moore μας δίνουν επιπλέον δεδομένα για να τον ποντάρουμε και σήμερα.

Για την δεύτερη και τελευταία σημερινή επιλογή θα πάμε στην τελευταία κούρσα του προγράμματος, ένα handicap στα χαμηλά εμπόδια για αρχάριους σε αυτού του τύπου κούρσες ίππους και θα στηρίξουμε τον εκπρόσωπο του Dan Skelton PERCY’S WORD (each-way) στην προσπάθεια του να συνεχίσει τις πολύ καλές του επιδόσεις στην κατηγορία.

Εχει ένα πολύ καλό ρεκόρ από τότε που μετακόμισε στον συγκεκριμένο στάβλο με ένα σύνολο 10 θέσεων στο βάθρο (2 νίκες) σε 12 κούρσες. Ειδικά το τελευταίο εξάμηνο έχει κτίσει ένα σερί με 4 δεύτερες θέσεις και τις 2 προαναφερόμενες νίκες. Δεν έχει “τιμωρηθεί” από τον handicapper για αυτές τις επιτυχίες του και θα αγωνιστεί με αρκετά ανταγωνιστικό βάρος.

Ο εκπαιδευτής είναι σε εξαιρετική κατάσταση φέτος και διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο και έχοντας στα χέρια του ένα άλογο με σταθερότητα στην απόδοση του αξίζει να τον στηρίξουμε σε πολύ ψηλές αποδόσεις.

Συνοπτικά

Παρασκευή 12/11 15:45 Cheltenham Mucking Brilliant Paddy Power Handicap Chase : EDITEUR DU GITE (4,50)

Παρασκευή 12/11 18:00 Cheltenham Valda Energy Novices’ Handicap Hurdle : PERCY’S WORD (6 θέσεις each-way)

Oι ώρες είναι ώρα Ελλάδος.

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed.

Για να επιλέξουμε τις 6 θέσεις each way αρχικά επιλέγουμε το άλογο στην τρέχουσα απόδοση , τσεκάρουμε το κουτί E/W 1/4 4 Θέσεις και μετά μας δίνει την δυνατότητα με drop menu να επιλέξουμε την αντίστοιχη απόδοση που θέλουμε με τις ανάλογες θέσεις πλασέ όπως βλέπετε στην φωτογραφία.

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious