376

Thassios

Προς τη κορυφή – UPDATE 2!

Καλημέρα παικταράδες μου!

Να κάνουμε λίγο μια ανασκόπηση;;; Παίζω τη Κυριακή Μονακό g/g και όβερ 3,5 , έρχεται 0-4 (6 πληρώνει το διπλό), παίζω Λίντσερ g/g + όβερ 3,5 και λήγει 4-0. Παίζω προχθές την Ίντερ 2 + g/g αλλά και σκέτο g/g , έρχεται 0-6. Τα ξημερώματα της Πέμπτης παίζω την Σέρο Πορτένο με την Μπολιβάρ g/g και όβερ 2,5 και έρχεται 0-4 (13 έδινε το διπλό).

Μου λέτε τι καινούργιο είναι τούτο τώρα ;;;Νέα μόδα ;;; Δηλαδή ας με λυπηθεί κάποιος (χα χα χα)! Δεν θα αντέξω κι άλλο τέτοιο. Καλύτερα 0-0 που λέει ο λόγος. Πέρα από αυτά οι κάρτες δε πάνε καλά και είναι περίεργο για τέτοια εποχή. Ενώ Σεπτέμβριο – Νοέμβριο είχαν μπει δυναμικά (θυμάστε που έλεγαν ο Billaras με τον Μάκη να παίζουμε Γαλλία ”g/g + Κόκκινη”) έχουν πάψει στη πιο κρίσιμη στιγμή των πρωταθλημάτων.

Δεν είναι λογικό μιας και ασχολούμαι χρόνια με τις κάρτες και θα έπρεπε να είναι ανάποδα. Πάντως έχω λιγοστέψει το παιχνίδι μου με τις κάρτες , κοιτώντας και τα περσινά – προπέρσινα κιτάπια μου, και θα συνεχίσω έτσι.

Πάμε στα φρέσκα.

Ξεκινάω λίγο από τους Γείτονες. Δύο ματσάκια έχω σταμπάρει στους Ιταλούς.

Το Μίλαν – Λάτσιο και το Ρόμα – Ίντερ.

Ξεκινώντας ανάποδα στη Ρώμη θα ποντάρω στο ξύλο. Κρίσιμο ματς για τις δύο ομάδες που θέλουν να είναι στη 4άδα και περιμένω με τον Maresca στη σφυρίχτρα να δούμε κάρτες. Η τιμή της κόκκινης ξεφεύγει σε απόδοση και δε μπορώ να τη προσπεράσω. Στο 6 το ειδικό ”κόκκινη + κάρτα και οι δύο στο 2ο ημίχρονο”.

Πάμε και στο Μίλαν – Λάτσιο όπου θα ποντάρω Λάτσιο.

Όχι διπλό όμως. Η Λάτσιο είναι μια ομάδα που παίζει καλά , την είδα και με τη Σασουόλο , και μετά τις δύο ήττες πήρε πάλι τα πάνω της. Εκτός έδρας είναι η 2η καλύτερη ομάδα έχοντας απολογισμό 9-4-3 ενώ σκοράρει πρώτη στα εκτός έδρας ματς με ποσοστό 81% , έχει κερδίσει το 70% των ημιχρόνων και έχει χάσει μόνο το 6% των ημιχρόνων. Είναι δηλαδή μια ομάδα που προηγείται και το είδαμε και μέσα στην Ίντερ.

Από την άλλη η Μίλαν που θέλει πιο πολύ τη νίκη στα μάτια μου θα πρέπει να ανοιχτεί και να το κυνηγήσει πιο πολύ. Το είδαμε με τη Κρεμονέζε που δέχτηκε πρώτη γκολ ενώ και με τη Ρόμα έφαγε πρώτη γκολ. Να μην τα πολυλογώ, το να σκοράρει πρώτη η Λάτσιο δίνει 2,80 και θα είναι στις επιλογές μου.

Τα δύο Ιταλικά παραπάνω θα είναι σίγουρα στις επιλογές μου! Μετά έχουμε κάποια παιχνίδια και για κάρτες αλλά και για γκολ.


Για κάρτες θα είναι δυνατό ματς το Λαμία – Λεβαδειακός λόγω βαθμολογίας. Το Λανς – Μαρσέϊγ λόγω 2η θέσης και στη Πορτογαλία Μπενφίκα – Μπράγκα όπου η μία θέλει να κρατήσει της 1η θέση και η άλλη ,που έχει δοντάκια, τη 2η θέση. Τέλος κάτι μου λέει ότι μπορεί να δούμε κόκκινη στο ματς της Τότεναμ με την Πάλας.

Περνάμε τώρα στα γκολ.

Πολλά γκολ βλέπω στα Ζλίν – Γιάμπλονετς , Βέρντερ – Μπάγερν και Σπορτ Χουανκάγιο – Ατλέτικο Γκράου ενώ στην Ιαπωνία το πολύ πρωί της Κυριακή έχουμε το Τσερέζο Οσάκα – Κασίμα που βλέπω να έχει πάνω από ένα γκολ στο ημίχρονο.

Δεν έχω κάτι άλλο. Αυτά ήταν όλα όσα μου άρεσαν και είδα.

Τι κρατάω και πως θα ποντάρω! Κρατάω σαν μονό το ειδικό με την κόκκινη στο ματς της Ρόμα.

Επίσης το κλασικό πλέον ειδικό που παίρνουμε στη Πορτογαλία ”όβερ 1,5 κίτρινες ημίχρονο + κόκκινη” σε απόδοση 5. Νομίζω για μια ακόμη φορά θα μας δικαιώσει ο Godinho. Τέλος με τις κάρτες θα ρίξω πιο χαλαρά και τη κόκκινη στο Γαλλικό. Ας αφήσω τους Άγλλους.

Παίζω κάρτες δηλαδή σε ομάδες πιο κοντά στη κορυφή. Είχα σταμπάρει και προχθές το ματς της Μπιλμπάο και χθες της Αλαβές αλλά τα άφησα.

Εν τέλη βγήκαν κόκκινες και στα δύο. Οπότε στρέφω τη προσοχή μου στις ομάδες που είναι πιο ψηλά.

Τρία μονά με κάρτες λοιπόν. Ε να μη κάνουμε και ένα τρίξι με τα γκολ. Η μάλλον θα κάνω ένα τρίξι με τη Λάτσιο (να σκοράρει πρώτη ), τα γκολ στη Τσεχία (δίνει μικρή απόδοση στη Γερμανία) και το αυριανό στους Ιαπωνικούς κινητήρες (χοχοχο).

Οπότε ένα τρίξι και τρία μονά. Κάτι σαν patent που έχουμε κάνει πολλές φορές φέτος.

Δεν σταματάω όμως εδώ σήμερα. Αύριο το βράδυ έχει Ρίβερ – Μπόκα (που είσαι Billara να δεις που είναι η καημένη η ομαδούλα σου) και θα τιμήσουμε ένα μπετ με κάρτες αν και με την εικόνα των ομάδων μπορεί να είναι 3-0 ημίχρονο. Το ειδικό ”όβερ 2,5 κίτρινες + κόκκινη” δίνει 4,5 και θα το ποντάρω.

Κάτι σαν early bet γιατί φοβάμαι ότι θα πέσει η απόδοση.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και εμείς θα τα πούμε το απόγευμα με την έναρξη στη Ρώμη!

UPDATE!!!

Νομίζω ότι μετά τα χθεσινά σφυρίξαμε λήξη. Τουλάχιστον με αυτά που είδα είναι σαν να μου μίλησε και να μου είπε ”Thassie τέρμα για φέτος” . Νωρίς η Λάτσιο χωρίς λόγο κάνει δώρο γκολ στην Μίλαν ενώ οι κάρτες παρόλο που είχαν ένταση τα ματς , δε βγήκε καμία κόκκινη.

Ο Ιταλός ρέφερι έκανε τα στραβά μάτια σε σκαριές στο καλάμι. Ο Πορτογάλος από την άλλη μοίραζε κόκκινες στον πάγκο και όχι στον ποδοσφαιριστή της Μπράγκα που κλώτσησε το μπουκάλι προς το πάγκο της Μπενφίκα και ξεκίνησε η σύρραξη. Επομένως άμα θέλουν να κάνουν αυτοί ότι τους κατέβει στο κεφάλι , ας το κάνουν. Εγώ τελείωσα με δαύτους.

Μας έχουν μείνει οι Λατίνοι και εκεί θα επικεντρωθούμε.

Σήμερα έχουμε πάλι πολλά παιχνίδια για κάρτες. Απλά να τα αναφέρω και εσείς πράξτε ανάλογα. Εγώ πέρα από το παιχνίδι της μεγάλης Ρίβερ που έχω ποντάρει δεν θα παίξω κάτι άλλο όπως ανέφερα.

Έχουμε το Ναντ – Στρασβούργο , το Λέτσε – Βερόνα , το Μπράουνσβάικ – Σαντχάουζεν , το Πάσος – Σπόρτινγκ και το Γκιρέσουνσπορ – Φενέρ.

Δείτε τα και πράξτε ανάλογα.

Εγώ πέρα από το παιχνίδι της Μπόκα θα πάω χαλαρά στην υπόλοιπη ημέρα. Δεν έχω ξεχωρίσει κάτι πολύ δυνατό απο γκολ για να ποντάρω. Λίγο το Σίλκεμποργκ – Οντένσε που μπορεί να έχει γκολ και g/g ημιχρόνου αλλά και το Λιρς – Μπέβερεν. Σε αυτό μπορεί να έχουμε και γκολ στο ημίχρονο αλλά και ανατροπή.

Και κρατάω το τελευταίο.

Θα ποντάρω μετά από καιρό ανατροπές. Δύο έχω ξεχωρίσει. Η μία είναι η Μπέβερεν που ανέφερα και η άλλη είναι στη 3η κατηγορία της Γερμανίας ανάμεσα στην Βικτώρια Κολωνίας και την Ντόρτμουντ Β’.Μονά και δυάδες.

Κλείνοντας θα ποντάρω και ένα σκορ στην Ολλανδία. Στα μάτια μου το παιχνίδι της Φορτούνα με τη Φίτεσε ξεκινάει από το 1-1 .

Μία ισοπαλία νομίζω πως δεν χαλάει καμία ομάδα. Στη παράδοση τους έχουμε παιχνίδια με πολλά γκολ και είχαμε και ένα 3-3. Θα ρίξω κάτι ψιλά στο anytime score 2-2 εγώ σε απόδοση 9,4 που βλέπω. Όποιος θέλει ρίχνει και στο 3-3 anytime που δίνει 61.


Αυτά λοιπόν για σήμερα. Αφού δε τραβάει , δεν το θα το ζορίσω κι εγώ. Ενώ κάποια στιγμή πήγαινε άψογα το όλο πράμα και είχαμε φτάσει τις 300 μονάδες κέρδος , έχει λίγο καιρό που πέσαμε πάλι και έχουμε χάσει 50.

Οπότε κατεβάζουμε ταχύτητα και περιμένουμε χαλαρά να φτάσει το ταξίδι της σεζόν στο τέλος της. Τα λέμε το απόγευμα στο chat όπου θα παλέψουμε στο live!

UPDATE 2!!!

Καλησπέρα! Τα δικά μας τα παιδιά μας δικαίωσαν για μια ακόμη φορά ! Οι Αργεντίνοι φέρθηκαν σπαθί και μας πλήρωσαν καλά. Τους Ευχαριστούμε!

Πάμε στα φρέσκα.

θα ρίξω κατιτίς στο σεντόνι για να έχουμε παρέα με τις πίτσες και τις μπύρες.

Η Ρεάλ και η Σίτι έχουνε βρεθεί τέσσερις φορές από το 20′ και μετά. Όλα τα παιχνίδια ήταν g/g και όβερ 2,5 ενώ στα δύο παιχνίδια που παίξανε μέσα στη Ρεάλ είχαμε ανατροπές. Μία για κάθε ομάδα. Κάτι τέτοιο μου μαρτυράνε και τα στατιστικά των ομάδων για σήμερα.

Στα μάτια μου το παιχνίδι ξεκινάει από το 1-1 ή 2-2 και αν θα γείρει ελαφρώς θα είναι προς τα δεξιά. Η Σίτι είναι λίγο πιο φορμαρισμένη αν και έχουμε δει ότι στο σεντόνι η φόρμα πολλές φορές πάει περίπατο.

Οπότε ένα ειδικό είναι το ”Πρώτη γκολ Ρεάλ + Χ2 + όβερ 1,5 γκολ στο 2ο ημίχρονο”. Τουλάχιστον τα στατιστικά αυτό μου λένε για το 2ο ημίχρονο ενώ η Ρεάλ εντός προηγείται πάντα.

Μετά θα κάνω και ένα πιο εμπλουτισμένο. Θα βάλω και λίγο τις προσπάθειες για γκολ των Μπενζεμά και Χάλαντ ( μία ο Γάλλος και δύο ο Νορβηγός) ενώ και η Ρεάλ είναι μια ομάδα που δέχεται σε μέσο όρο περίπου 7 προσπάθειες για γκολ από την αντίπαλη ομάδα. Οπότε στη 2η εικόνα βλέπεται και το 2ο μπετ (τις προσπάθειες για γκολ τις βρίσκετε στη καρτέλα ”στατιστικά”).

Με αυτά τα δύο θα κινηθούμε σήμερα. Μακάρι να βγούνε και τα δύο. Τα λέμε στο chat!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS