2013

Billaras

Προτάσεις…από αύριο!

Ρε που φτάσαμε, ανεβάζω στήλη και Παρασκευή (γέλια). Εντάξει, μην κρύβομαι, τυπικά λόγω της ημέρας την ανέβασα. Δεν θα προτείνω κάτι, δεν παίζω κάτι (αν δεν είχαμε διακοπή μπορεί και να το έκανα με ένα μπετ στην Αλαβές), αλλά δεν γινόταν να μην γράψω και κάτι!

Ηδη έχετε να διαβάσετε ιπποδρομιακή στήλη (με επεξηγήσεις όρων, πολύ χρήσιμη), μπασκετική στήλη (με μακρόχρόνια πονταρίσματα στο ΝΒΑ), ο Μάκης κι αυτός σταθερά ανεβάζει Παρασκευή, μπαίνουμε σε κανονική ροή πλέον.

Αύριο θα γράψω το μεσημέρι κανονικά, θα μπω και στο νέο chat, θα πάρετε ειδοποιήσεις από το twitter γιά όλα, ακόμα προσαρμοζόμαστε, βρίσκουμε τις γωνίτσες μας στο νέο Betsellers. MHN παραλείψετε επίσης να διαβάσετε το Editorial (και να το διαβάζετε πάντα πριν κάνετε Login καθώς θα είναι ελεύθερο), εκεί δίνω πολλές χρήσιμες οδηγίες γιά το site και πολλά αλλά και εκεί επίσης θα καταπιάνομαι με…οτιδήποτε στο μέλλον.

Δεν θα έχει προτάσεις εκεί προφανώς, αλλά θα έχει πολλά και ενδιαφέροντα που τόσα χρόνια πχ τα έκανα “μίξη” στην στήλη μου (έγραφα-σχολίαζα αρχικά γιά κάποιο γεγονός και μετά πήγαινα στα στοιχηματικά).

Δεν θα προσθέσω τίποτα άλλο, και πάλι ευχαριστώ, αύριο νέα στήλη και καλή…βόλτα, ελπίζω να σας αρέσει το νέο μας σπίτι και φυσικά ελπίζω να “κλειδωθείτε μεσα” σε αυτό σε 10-15 μέρες από τώρα.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras