139

Germanos

Πρωτοχρονιά με μπάλα και βελάκια!

Καλημέρα, καλή χρονιά φίλοι μου! Η αιώνια ευχή παραμένει να έχουμε την υγεία μας, όλα τα άλλα κτώνται, είτε μέσω δικής μας προσπάθειας είτε με λίγη τύχη. Τόσο απλά. Παράλληλα έχουμε και εορτάζοντες σε αυτήν την πρώτη μέρα του έτους. Οι Βασίληδες. Ο δικός μας εδώ ο παππούς (να τον χαιρόμαστε), αρκετούς στο τσατ αλλά και φυσικά πολλούς στον κύκλο των οικογενειών μας.

Χρόνια πολλά λοιπόν σε όλους.

Η στήλη μου περισσότερο με ευχές έχει να κάνει, αφού θα είναι σύντομη. Δύο λογάκια για τα ματς των darts που διεξάγονται σήμερα, όλα τα άλλα θα τα δείτε από τον Μπιλ, καθώς έχουμε αγωνιστική στην Αγγλία.

Ξεκάθαρα φαβορί και ένα ενδιαφέρον ματς

Είμαστε στα προημιτελικά πλέον στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Darts.

Παίχθηκε ο Λιτλέρ στο 8,00, επικράτησε του μεγάλου Van Barneveld και πλέον δίνει 4,33. Πρώτο φαβορί παραμένει ο Φαν Γκέρβεν, που δείχνει εξαιρετικός. Με μεγάλα προβλήματα ο Χάμπφρις, που δεν πείθει, ενώ ο Ντόμπει και ο Κρος, που δυστυχώς διασταυρώνονται, βρίσκονται σε επίσης τρομερή κατάσταση.

Ντόμπει – Κρος / Λίτλερ – Ντόλαν

Αυτοί οι δύο προημιτελικοί διασταυρώνονται.

Το Ντόμπει – Κρος είναι τρομερά δύσκολο ματς στο read, σε φόρμα δεν βγαίνει άκρη και οι δύο εξίσου δυνατοί. Πιο συμπαθής ο Ντόμπι πάντως. Στο έτερο ματς ο Λιτλέρ αναμένεται να προχωρήσει στα ημιτελικά, ο 16χρονος, που δείχνει να μην επηρεάζεται με τίποτα. Κύριος λόγος για μένα που παίχθηκε στο 8,00, το ότι η οικογένεια του είναι εκεί, δείχνει ήρεμος, δεν φουσκώνουν τα μυαλά του και αυτό μετράει πολύ στα darts.

Φαν Γκέρβεν – Γουίλιαμς / Χάμπφρις – Τσιζνεϊλ

Νομίζω ο Ολλανδός δεν θα αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη και θα περάσει τον Σκοτ Γουίλιαμς. Θυμίζω πως στα 5 κερδισμένα σετ προκρίνεται κάποιος στα προημιτελικά, στα 6 στα ημιτελικά και στα 7 είναι ο τελικός. Στο άλλο ματς έχω τις επιφυλάξεις μου για το κατά πόσο ο Χάμπφρις θα μπορέσει να ξεπεράσει τον Τσίζνεϊλ, αφού ο ίδιος ο Χάμπφρις είπε πως έκανε καταστροφικές εμφανίσεις μέχρι τώρα.

Δεν έχω κάτι στα βασικά μπετ, όλα είναι πολύ προσεγμένα. Ακόμα πάντως δεν έχουμε δει 9-Dart finish, πιστεύω σε δύο ματς μπορεί να γίνει. Στο Ντόμπι – Κρος και στο Φαν Γκέρβεν – Γουίλιαμς. Το πρώτο ζευγάρι δίνει 19,00 να γίνει και το δεύτερο 15,00. Μένω ως έχω στα μπετ, περιμένω Λιτλέρ να κάνει άλλο ένα βήμα και… βλέπουμε.

Λίτλερ κατάκτηση (8,00) επί 1 μονάδα (ανοιχτό)

Νέο υπόλοιπο 8 μονάδες

Παλαιότερα άρθρα του GERMANOS