475

Billaras

Πρώτα bets γιά το 2023!

Τελευταία μέρα του 2022. Μιάς καλής χρονιάς εδώ στο Betsellers, αλλά (δυστυχώς) μόνο εδώ. Και δεν ξέρω αν είναι σκόπιμο να θυμηθούμε ωραίες στιγμές μας εδώ μέσα, δεν νομίζω ότι έχει και νόημα. Ολοι (ελπίζω να) θυμάστε, ο καθένας ξεχωριστά, τι ζήσαμε εδώ όπως και τι κερδίσαμε. Και δεν αναφέρομαι μόνο σε χρήμα. Ναι, κερδίσαμε (και) χρήμα. Οπως και πέρυσι.

Γενικώς το Betsellers μου μοιάζει λίγο…εκτός πραγματικότητας. Ολα πάνε γενικώς κατα διαόλου, εμείς εδώ πάμε ολοένα και καλύτερα. Τέλος πάντων. Γιά να είστε εδώ σημαίνει ότι εκτιμάτε ότι σας δίνουμε, είναι αμφίδρομο. Οπότε όλα καλά και πάμε να μπούμε καλά στο 2023, παρότι το 2022 μας αφήνει με την στεναχώρια της απώλειας του Πελέ. Τον χάσαμε και τον Βασιλιά.

Τον ένα. Τον μύθο. Αυτόν που άνοιξε το δρόμο σε όλους. Και ποδοσφαιρικά το πένθος είναι βαρύ. Ασήκωτο.

Πριν πάω στα στοιχηματικά, να πω ότι -μοιραία- θα είμαι λιτός. Βρήκε τις μέρες μια φαρυγγίτιδα να με τσακίσει. Σκεφτείτε τώρα στις 3 με ήθελαν στο Metropolis να βγω στο ράδιο και αρνήθηκα. Γιατί…δεν μπορώ να μιλήσω. Αν με ακούγατε δεν θα με αναγνωρίζατε.

Για 5η μέρα πονόλαιμος, δεν μπορώ να καταπιώ. Και από χθες, αφωνία, ίσα που ακούγομαι. Κατά τα άλλα είμαι καλά, δεν είναι κορονωϊός ή γρίππη, δεν έχω πυρετους και τέτοια. Απλά έχω…τα λαιμά μου (που λέγανε οι παλιοί).

Και τώρα στα…κουμαρίσια. Καλά πάει και μετά το Μουντιάλ, παρότι έχει λίγες επιλογές. Τσιμπήσαμε αέρας προχθές την Σάλφορντ, ενώ μετάνοιωσα που δεν όρμησα χθες και στην Μπρέντφορντ.

Οπως και να έχει, τσιμπολογάμε κέρδη.

Τι έχει τώρα; Ξανά -νομίζω- όχι πολλά. Στην Premier League ας πούμε, δεν έχει τίποτα από καθαρό ασόδιο. Η Μπόρνεμουθ που μου άρεσε (τραγική στην Βoxing Day η Πάλας), γύρισε φαβορί στο 2,62. Η Αρσεναλ που ήταν τίμιο στο 2,10 μου πήγε στο 1,95. Και η Φούλαμ στο 1,80. Τι να παίξω, τι να κρατήσω; Σίτι; Νιουκάστλ; Τσέλσι αύριο; Τότεναμ; Κανένα δεν φτουράει.

Τα ζύγισα όλα και το μονο που θα παίξω από Premier είναι ένα ειδικό. Αυτό που πλήρωσε προ ημερών και τον Thassio. Να βρεθεί πίσω η Τότεναμ και τελικά να κερδίσει. Ο Thassios προχθές είχε πάει στο 1-Χ. Εγώ θα πάω σε άσο ξερό. “Βίλα να σκοράρει 1η και να χάσει” λοιπόν, που δίνει 11,00. Αυτό θα παίξω αυριανό. Οποιος θέλει πιό μαζεμένα, το 1-Χ της Τότεναμ κι όχι ο άσος, πάει στο 5,00.

Η Τότεναμ να ξέρετε σπάει τα…κοντέρ ανατροπών και ημιανατροπών, εχει κερδισεί 14 βαθμούς φέτος ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ! Ας τους…κάνει 17 τώρα (γέλια). Σημειώστε επίσης ότι έχει 23 γκολ στα 2α ημίχρονα έναντι 10 των 1ων! Οι αριθμοί τα λένε όλα. Αφήνω την Premier με αυτό. Είπαμε, υπό άλλες αποδόσεις θα κοίταγα και 1-2 σημεία ακόμα. Τώρα τίποτα.

Πριν πάω στις “μικρές”, να πω ότι τσέκαρα αρκετά και την Βαλένθια (αλλά φοβάμαι που είναι επανέναρξη), κοίταξα και την Λανς αλλά…εδώ κι αν έγινε βουτιά, οριακά το κοίταγα στο 4 και τώρα το βρίσκω 3,25! Εδω με τίποτα, μην τρελλαθούμε κιόλας.

Οπότε γυρίζω στις “μικρές” και δεν θέλω να απλώσω. Κάκιστο πρόγραμμα Championship και 1η.

Λίγο Σάντερλαντ, λίγο Χάτερσφιλντ, αλλά…πολύ λίγο. Τιμια και η Μίντλεσμπρο, αλλά το έγραψα και προχθές, τέτοια μισαδάκια δεν παίζω. Πήγα στην 2η. Προχθές έπαιξα Σάλφορντ και Γουόλσολ, πέρασε το ένα. Τώρα λέω να παίξω Σάλφορντ (ξανά) και Γουίμπλεντον. Κι αυτην την έχουμε τιμήσει πρόσφατα. Εξαιρετική εκτός, δεν τρώει γκολ βασικά.

Προσέξτε: Και η Μπράντφορντ είναι καλή ομάδα.

Και η Σάτον δείχνει σε φόρμα. Ομως, κινούμαι βάση αποδόσεων. Δεν μπορεί η Σάλφορντ με 7 διπλά και μετά από ντόρτι να δίνει 3,75! Ούτε η Γουιμπλεντον που έχει 6-4-0 στα τελευταία δέκα ματς (πέντε σερί αήττητη εκτός) να δίνει 3,50! Είναι λάθη. Και παίζω τα λάθη. Και τα δύο φυσικά έχουν πρώιμη.

Μένω με αυτά με μιά σημείωση: Είναι Σάββατο. Οι επιλογές μου είναι αυριανές.

ΙΣΩΣ δείτε ένα update, θα τα ελέγξω ξανά και ξανά. Να έχετε το νου σας στο twitter λοιπόν. Νέα στήλη την Τρίτη, αλλά ίσως προσθέσω κάποιο ακόμα σημείο είτε αύριο είτε τη Δευτέρα.

Τα λέμε στο chat σήμερα να αντάλλαξουμε ευχές, όσους δεν “δω” στο chat, εύχομαι ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, να’στε όλοι καλά το 2023, να έχουμε την υγεία μας και να κυριαρχεί η αγάπη στη ζωή όλων.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras