525

Thassios

Πρώτα μακροχρόνια

Καλησπέρα Betsellerades μου!

Φτάνει σιγά σιγά η ώρα που θα ξεκινήσει αυτό το περίεργο Μουντιάλ. Με όλα αυτά που μάθαμε , με την εποχή που γίνεται και με άλλα διάφορα. Καταρχήν να πω ότι για να διαβάζετε αυτή τη στήλη σημαίνει ότι δεν θα είμαι από αυτούς που θα γυρίσουν τη πλάτη στη διοργάνωση. Ήδη γίνεται ένα κακός χαμός και πολλοί θα είναι αυτοί που δεν θα ασχοληθούν.

Ο καθένας μπορεί να πάρει την απόφασή του και να πράξει ανάλογα. Το χειρότερο πάντως είναι να λέει κάποιος ‘’γυρνάω’’ τη πλάτη στη διοργάνωση αλλά ας ρίξω ένα  δυο πονταρίσματα.

Οπότε όπως και σε όλες τις διοργανώσεις έτσι και σε αυτή θα πάμε παρέα μαζί.

Προχωράμε τώρα στο σύνθημα. Ειλικρινά δεν έχω αναλύσω τίποτα άλλο πέρα από αυτά που ανέφεραν τα παιδιά στην εκπομπή.

Συμφωνώ μαζί τους στο 98%. Οπότε πάρτε όλα τα επεισόδια των παιδιών, ακούστε τα πάλι και θα καταλάβετε το λόγο που θα ποντάρω τα μακροχρόνια που θα δείτε.

Θα υπάρξουν δύο στήλες. Η μία είναι η σημερινή με κάποια μακροχρόνια ομάδων και η 2η θα είναι συμπληρωματική με μακροχρόνια παικτών (ή και κάποιους συνδυασμούς με ομάδες) και κάποιους παίκτες ομάδων που έχω υπόψη αφού όμως τσεκάρω κάποια φιλικά που παίξουν και προσπαθήσω να καταλάβω τον τρόπο με το οποίο θα παίξουν.

Δυστυχώς η μόλις μία εβδομάδα που έχουν παίκτες και ομάδες δεν επαρκεί ούτε γι αυτούς αλλά ούτε και για εμάς να βγάλουμε συμπεράσματα. Οπότε θα είναι λίγο δύσκολο σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα αλλά θα πρέπει να το προσπαθήσουμε όλοι.

Πάμε να ξετυλίξουμε λίγο τη διοργάνωση ξεκινώντας ανάποδα.

Περιμένω κι εγώ Βραζιλία ή Αργεντινή να είναι στον τελικό και λογικά η μία από τις δύο θα κερδίσει και τη διοργάνωση.

Ομάδες πολύ καλές με ποιοτικούς παίκτες και είναι η κατάλληλη ευκαιρία αφού τελευταία φορά που το πήρε η Βραζιλία ήταν το 2002 και η Αργεντινή το 1986. 

Το 3 που βλέπω να κερδίσει τη διοργάνωση μια από τις δύο είναι τιμιότατο.

Μετά τον να είναι στον τελικό η Βραζιλία δίνει 3,3 ενώ η Αργεντινή δίνει 4. Τώρα αν κυλήσουν όλα φυσιολογικά και βγούνε πρώτες στον όμιλό τους , τότε θα συναντηθούν πριν το τελικό.

Μετά από αυτές τις δύο αν κάποια προχωρήσει πολύ , θεωρώ κι εγώ ότι θα είναι η Αγγλία. Πιστεύω ότι θα φτάσει ημιτελικά και μετά θα είναι το αμφίβολο. Αν θα μπορέσει να πάει τελικό. Οπότε το να δούμε Βραζιλία , Αργεντινή και Αγγλία στα ημιτελικά είναι ένα πάρα πολύ πιθανό σενάριο. Πόσο μάλλον το να πάνε και οι τρείς στα προημιτελικά που βλέπω σε απόδοση 13,5 και θα είναι το πρώτο ποντάρισμα μου για τη διοργάνωση.

Δηλαδή να περάσουν τη φάση των 16 οι τρείς αυτές ομάδες. Αξίζει το 13,5. Θα το βρείτε στην εταιρία στη καρτέλα ‘’bet request’’.

Προχωράμε στα υπόλοιπα.

Επόμενη στάση για ποντάρισμα που κάνω είναι στον τελευταίο όμιλο. Σαν πολύ ντόρος γίνεται τελευταία με το αστέρι της Πορτογαλίας Ρονάλντο. Με όλα αυτά που είπε ενώ και ο συμπαίκτης του Fernandez φαίνεται ότι δε τα βλέπει με καλό μάτι όλα αυτά. Τώρα αν είναι στάχτη στα μάτια δε ξέρω , πάντως αν ισχύουν θεωρώ ότι θα έχει θέμα η Εθνική Πορτογαλίας.

Το ότι θα περάσει είναι σίγουρο αλλά θα περάσει ως πρώτη;; Η Ουρουγουάη παραμονεύει και είναι από τις ομάδες που πάνε καλά στα Παγκόσμια κύπελλα. Τα δίνουν όλα μέσα στο γήπεδο δίνοντας το 100% οι παίκτες. Το 2010 βγήκε πρώτη στους ομίλους χωρίς να δεχθεί γκολ και αφήνοντας τελευταία τη Γαλλία (2η το Μεξικό) , το 2014 βγήκε 2η στους ομίλους αφήνοντας εκτός Ιταλία και Αγγλία , το 2018 βγήκε πρώτη στου Ομίλους και αήττητη χωρίς να δεχθεί πάλι γκολ αφήνοντας 2η την διοργανώτρια Ρωσία.

Αν κάπου από τους ομίλους σπάσει το φαβορί της πρωτιά του ομίλου θεωρώ ότι θα είναι εδώ. Κίνητρο μεγάλο υπάρχει καθώς η 2η θέση πέφτει πάνω στη Βραζιλία. Η Σειρά 1η Ουρουγουάη και 2η Πορτογαλία δίνει 4,5 και θα το τιμήσω.

Ενώ αν τελικά περάσει η Ουρουγουάη πρώτη τότε έχει πολλές τύχες να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά όπου και ίσως να αποκλειστεί. Θα έχει να αντιμετωπίσει μία εκ των Σερβίας ή Ελβετίας. Μετά πέφτει στα θηρία όπου δίνει 6,5 να αποκλειστεί στην φάση των προημιτελικών.

Δεν ξέρω όμως ότι είναι τόσο σίγουρο ότι θα αποκλειστεί. Το να φτάσει πάντως στα προημιτελικά δίνει 3,5 και μπορεί κάποιος να το ποντάρει. Εγώ θα ρίξω μία μοναδούλα στο να περάσει και ένα θηρίο και να φτάσει στα ημιτελικά σε απόδοση 10.

Οπότε αυτά είναι τα πρώτα τρία πονταρίσματα που θα κάνω για τη διοργάνωση.

Το πρώτο αφορά τρεις ομάδες που θα φτάσουν στα προημιτελικά και το άλλο την παθιασμένη Ουρουγουάη που θεωρώ ότι θα προσπεράσει στον όμιλο την Πορτογαλία και ότι θα φτάσει μέχρι τα ημιτελικά.

Τα λέμε στην επόμενη στήλη με τα υπόλοιπα μακροχρόνια!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS