1158

Billaras

Πως “κατάφερα” να χάσω;

Aκόμα δεν μπορώ να χωνέψω πως έχασα χθες. Με είχε πιάσει και το στομάχι μου, ήρθε και έδεσε που λένε. Κακή χημεία. Κάκιστη. Οταν η τελική διαλογή είναι τόσο καλή, δεν γίνεται να μην κερδίζω. Η αποτυχία με την επιτυχία χωρίζονται από μιά κλωστή. Χθες απ΄όσα κράτησα και έπαιξα, στα δυό ήμουν άτυχος όσο δεν πάει. Η Μπρίστολ Ρόβερς εχει στο μονότερμα την Τζίλιγχαμ, έχει δοκάρι, ματς που άνετα το παίρναμε με πρώιμη πληρωμή απ΄το πρώτο ημίχρονο! Και στο 67′ το…πρώτο on target της Τζίλιγχαμ πάει μέσα.

Η δε Στιβενέιτζ βρίσκεται πίσω από το 1ο λεπτό (!), σφυροκοπάει, ισοφαρίζει, ο αντίπαλος τερματοφύλακας τα πιάνει όλα, 1-1 τελικό. Ακόμα και η Πορτ Βέιλ μιά χαρά ήταν, πολλές φάσεις, δοκάρι γιά το 1-2. Ανετα τα δύο από τα τρία κέρδιζαν.

Ομως, χθες δεν τα είχα με την όποια ατυχία. Τα είχα με εμένα. Με την χημεία. Δεν γίνεται να καταλήγω σε 12 μεγάλα σημεία-αουτσάιντερ μέσου όρου στο 3,6.

Και να χάνουν τα…δύο! Και να κερδίζουν τα έξι! Αιντραχτ-Μαίντζ-Μπράντφορντ-Σκανθορπ-ΚΠΡ-Μπλάκπουλ κέρδισαν! Σαουθάμπτον-Σριούσμπερι-Βέιλ-Στιβενέιτζ ισόπαλες. Και έχασαν Σεφιλντ και Ρόβερς. Με 50% σε τέτοια σημεία, στοιχειωδώς καλή χημεία να κάνεις, πληρώνεσαι. Με εξαιρετικη χημεία κάνεις και πάρτι! Μονά να τα έπαιζα με 10 ευρώ το καθένα, θα είχα παίξει 120 και θα έβγαζα κάπου 200! Να βλέπεις σωστά, να καταλήγεις σωστά και να επιλέγεις τόσο άσχημα.

Ακομα δεν το χωνεύω…

Anyway, η ζημιά (στο λαιμό μου κάθεται που μιλάω για ζημιά αντί γιά κέρδη) ηταν μικρή. Μόλις 11 μονάδες. Επαιξα 19, πήρα τις 8 με την Μάιντζ. Και δεν την χάρηκα γαμώτο. Και όλα αυτά σε μιά μέρα που οι μπουκ μάζεψαν τα φράγκα με τη σέσουλα. Μιά Ατλέτικο και μιά Λίβερπουλ (και Τσέλσι) αρκούσαν…

Τελος πάντων, συμβαίνει κι αυτό.

Ολα στο πρόγραμμα. Πάω παρακάτω, στο σήμερα. Δεν έχω πολλά. Τσέκαρα (και αφησα) Σεντ Τρούιντεν, Ανζε, Φόρεστ Γκριν, Μπιλμπάο, Τότεναμ. Την τελευταία γιατί άλλαξαν τα lines, στο 2,75 το χθεσινό θα την έπαιζα. Στο 2,30 την χαιρετάω. Ακόμα, έχω δύο καλά g/g πλούσια. Σε Μπιλμπάο-Βιγιαρεάλ και Λοριάν-Λιλ. Οι φιλοξενούμενες εν μέσω Ευρώπης. Δεν αποκλείω και νίκες γηπεδούχων, αλλά προτιμώ τα g/g έκαστο στο 2,00.

Και τι κρατάω;

Βέρντερ γιά αρχή. Επεσε 3,10 αλλά ακόμα μου κάνει. Η Χοφενχάιμ μπάζει τρελλά, τα έκανε μαντάρα στη Μόλντε, δεν έχει τους στόπερ της, λέιπει ξανά και ο Κράμαριτς. Σοβαρή φέτος η Βέρντερ, το έχει.

Μετά, το ξερό Χ στο Φάληρο. Ο Ολυμπιακός άνετος όσο δεν πάει, καταπονημένος με την PSV, έχει την κρίσιμη ρεβάνς καπάκι, δεν θα πάθει τίποτα αν γκελάρει.

Σκέφτηκα και…εντελώς δεξιά,αλλά και τραβηγμένο είναι και δεν αξίζει. Ηταν στο 9,00 και πήγε στο 5,50 το διπλό του Αρη!

Και τέλος με τα σημερινά, ένα βραζιλιάνικο. Προτελευταία αγωνιστική. Γκοιάς-Μπραγκαντίνο. Ο άσος στο 4,33! Κι όμως, το κινητρο είναι όλο αριστερά, η Γκοιας είναι στη ζωνη, έχει φινάλε-θρίλερ με τη Βάσκο εκτός! Κέρδισε χθες η Μπαία, η σωτηρία πήγε στους 41, δεν έχει κανένα περιθώριο η Γκοιάς.

Και είναι και καλά τελευταία, 3 νίκες στα 5. Το παλεύει. Η Μπραγκαντίνο άνετη, θα βγει Σουνταμερικάνα, δεν έχει κίνητρο. Σημειωτέον, η Βάσκο παίζει νωρίτερα (δεν την αγγίζω, δεν την πιστευω), αλλά το ζουμί είναι οι Φορταλέζα και Μπαϊα που είναι στους 41 από χθες (και δεν έχουν εύκολα ματς στο φινάλε). Θα πάω με Γκοιάς, ας παιχθεί και σπαθί, αξίζει.

Αυτά τα τρία είναι. Συν τη δυάδα των g/g. Και έκλεισα; Οχι, δεν έκλεισα! Υπάρχει και κάτι…αυριανό. Το ματσάκι η “πράσινη” το έχει εξαφανίσει. Ισως το βάλει μετά. Περίεργο πάντως. Αναφέρομαι στο Μπριζ-Λέουβεν. Η Μπριζ άνετη (μοιαζει με τον Ολυμπιακό βαθμολογικά), δεν ξέρω αν θα κάνει και rotation, έπαιξε με τις…αρκούδες στο Κίεβο, εντελώς ανοιχτή και κρίσιμη ρεβανς (1-1 προχθές), δεν ξέρω αν θα ασχοληθεί αύριο.

Και η Λέουβεν μιά χαρά, κυνηγάει 4αδα, οι αποδόσεις προκαλούν. Το βρίσκω στο 7,50 στην “μπλέ” και στο 6,00 στο draw no bet. Θα παίχθεί μονό.

Ενα trixie (παίζονται και patent αν θελει κάποιος), ένα μονό μεγάλο αυριανό και μιά δυάδα με g/g. Στα δύο του trixie υπάρχει και πρώιμη πληρωμή. Νέα στήλη Τρίτη, αργότερα στο chat!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras