421

Billaras

Πως φεύγει η οργή;-UPDATE!!

Τώρα τι θέλετε να πούμε; Τι μπορούμε να πούμε; Είναι τόση η οργή μου, υπήρξαν ώρες που πνιγόμουν από τα νεύρα, σε τέτοιες περιπτώσεις η οργή είναι πάνω από τη θλίψη. Δεν ήταν ένα τροχαίο. Εκεί επικρατεί η θλίψη. Τώρα ήταν ένα έγκλημα. Κανονικό. Προμελετημένο. Και φυσικά δεν είναι του σταθμάρχη. Αυτός έκανε ένα τραγικό λάθος, αλλά ποιός δεν κάνει λάθη; Αν κρέμονται οι ανθρώπινες ζωές το 2023 σε ένα ανθρώπινο χέρι, τότε έχουμε έγκλημα.

Οταν εγώ μπορώ ζωντάνα να βλέπω τον…ντιλιβερά ο οποίος έρχεται με την πίτσα μου και στα τραίνα δεν έχουμε ακόμα gps, έχουμε έγκλημα. Και πάμε παρακάτω. Ολοι ξέρουμε ποιός το έκανε το έγκλημα, δεν είναι πολιτικό σχόλιο αυτό, κοινή λογίκη είναι (που κάποτε ο Ελληνας πρέπει να την βάλει πάνω από πιστεύω και συμφέροντα γιατί αυτοί στη Βουλή δεν βγαίνουν μοναχοί τους).

Δεν μπορώ να πω περισσότερα. Εγραψε πολλά και ο Μάκης. Σκεφτείτε ότι χθες παρότι είχε παλιόκαιρο έφυγα μονάχος μου κατά τα μεσάνυχτα και πήγα ψάρεμα ολονύκτιο, γύρισα τώρα το ξημέρωμα. Δεν με χώραγε ο τόπος. Πήγα για την ψυχοθεραπεία μου αλλά δεν ηρέμησα ούτε στη θάλασσα.

Ούτε στοίχημα έπαιξα φυσικά, ούτε εκπομπή χθες.

Την Τριτη άφησα την Μπλάκμπερν λόγω απουσίας Μπρέρετον και…πέρασε. Μετά έγινε ότι έγινε στα Τέμπη, σήκωσα χειρόφρενο. Τι θα έπαιζα; Θα κέρδιζα. Και καλά. Πολύ καλά. Δείτε, θα κάνω copy τι έγραφα στην Kingbet της Τρίτης:

“Πάμε τώρα στο FA CUP. Οκτώ ματς, στους “16” είμαστε δηλαδή. Εχουμε και πέντε ομάδες της Championship, μιά της 1ης (Φλίτγουντ) και μιά της 2ης Αγγλίας (Γκρίσμπι).

Το ερώτημα είναι ποιές το κυνηγάνε το κύπελλο, ποιές είναι σε..ζόρια, αλλά και από τις ¨μικρές” ποιές έχουν το ύψος για τη ζημιά. Στα μάτια μου, ένα ματς “συζητάω” απόψε, το Λέστερ-Μπλάκμπερν. Η Λέστερ είναι στο +3 απο τη ζώνη, δεν έχει ξεμπερδέψει, κάνει κακή σαιζόν και είναι εξαιρετικά αμφίβολος ο Μάντισον, ο οποίος είναι το Α και το Ω.

Αν δεν παίξει, η Μπλάκμπέρν έχει καλές τύχες. Είναι 4η στην Championship, βαρύ όνομα, μέσα στο 2023 έχει μόνο μιά ήττα. Εξωπραγματικά τα 8αρια.

Αύριο, η πρώτη σκέψη είναι γιά το Σαουθάμπτον-Γκρίσμπι. Η τελευταία της Premier, τι να το κάνει το κύπελλο; Ψυλλιασμένο το διπλό στο 9.00, θα έπρεπε να είναι πάνω απο 12.00, μιλάμε γιά ομάδα 2ης Αγγλίας.

Και τέλος, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, η 2η της Championship, υποδέχεται στο καυτό Μπράμαλ Λέιν την Τότεναμ. Ο άσος στο 4.50 έχει τύχες, ειδικά αν κάνει έστω και μικρό rotation η Λονδρέζα. Αυτά είναι, τα άλλα πέντε δεν με απασχολούν προς το παρόν, αλλά θα περιμένω και τις ειδήσεις”.

Κανένα άλλο σχόλιο. Πάω στα σημερινά (αύριο update με τα αυριανά).

Θα είμαι σύντομος, και γιατί δεν έχω κέφια και γιάτι το πρόγραμμα είναι κακό. Στην Αγγλία έχω Σίτι under (2,10), Γουλβς 1 (3,30), Λιντς Χ-2 (5,75 το διπλό), Λέστερ 2 (2,62), Μπρίστολ Σίτι 2 (3,40), Χάτερσφιλντ 1 (3,20), Φλίτγουντ 2 (3,00). Και πέρα από το Νησί έχω Φράιμπουργκ 2 (2,70), Σαλκε 2 (2,90), Λουκέρνη 1 (2,37), Χιρονα 2 (2,80) και g/g αυτό (στο 2,10), και Λάνς over (2,00).

Αυτά είναι.

Σε σχέση με την αρχική μου μελέτη πρόσθεσα Χατερσφιλντ, Λουκέρνη και Σάλκε, τα αλλά τα είχα ήδη.

Κακό πρόγραμμα. Ελάχιστες οι ευκαιρίες. Εχουμε και “βουτιές” αποδόσεων. Δηλαδή να παίξω Σάλκε κάτω από 3,00 ενώ έχει 38 (!!) εκτός έδρας χωρίς διπλό στη Bundesliga; Φράιμπουργκ ενώ εχει Γιούβε μπροστά της;; Πέρυσι έδινε 4,50 το ίδιο διπλό και είχε έρθει 0-6 αν θυμαστε…

Η Λουκέρνη γύρισε φαβορί, Χιρόνα παίξαμε στο Μπιλμπάο που ήταν μαρς, τώρα είναι απλώς τίμιο, ενώ τα over, under, g/g είναι απλώς γιά συμπλήρωμα.

Θυμίζω Σίτι under-Χίρονα-Μπριστολ είναι νωρίς.

Τι θα παίξω; Χάτερσφιλντ 1-Φλίτγουντ 2-Μπριστολ Σίτι 2. Ενα trixie. Και την δυάδα Χετάφε g/g με Λέστερ 2. Ολα τα ασόδια έχουν φυσικά και πρώιμη πληρωμή. Οσα τα άφησα εξήγησα μέσες-άκρες γιατί τα άφησα. Ετσι πήγα και πριν μιά εβδομάδα.

Update: Ηταν στραβό το κλίμα, το έφαγε και ο γάιδαρος χθες.

Αναφέρομαι στα δικά μου προφανώς (γιατί το Tzini έριξε μιά καλή βόμβα στο Μαρόκο). Δεν είχα διάθεση, εξακολουθώ να μην έχω (και ανάποδα, έξακολουθώ νά είμαι εξοργισμένος), το πρόγραμμα ήταν κακό, σήμερα είναι ακόμα χειρότερο, το αποτέλεσμα φάνηκε στο ταμπλό. Οπότε, σήμερα θα το αλλάξω το τροπάριο. Ακλομα πιο χαλαρά, θα πάω σε δύο combo και θα “σβήσω” τη μέρα.

Ετσι κι αλλιώς, δεν είχε κάτι της προκοπής, μιά Ράγιο με προκαλεί λίγο προς τον άσο, τσέκαρα και λίγο Μαρίτιμο αλλά της έδωσα τις ευκαιρίες της, οπότε ας την αφήσω.

Θα στραφώ λοιπόν στα δύο μεγάλα ματς της ημέρας. Λίβερπουλ-Μάντσεστερ και Ρόμα-Γιουβέντους. Και στα δύο διακρίνω ένα αρχικό λαθάκι στα διπλά. Κακώς είναι στο 3,00 και 3,10 αντίστοιχα.

Ούτε η Λίβερπουλ τρομάζει, πόσο μάλλον η Ρόμα που (ξανά)χασε απο την Κρεμονέζε. Την ίδια ώρα η Μάντσεστερ τα ξέρετε, πάει αέρας. Και η Γιούβε μετά το -15 συσπειρώθηκε, δείχνει χαρακτήρα και έχει φορμαριστεί με ένα απόλυτο. Να πάιξω τα διπλά μαζί με μιά Ράγιο; Το σκέφτηκα, αλλά είπαμε, ας το χαλαρώσω λίγο. Θα τα κάνω combo. Και τα δύο με το ίδιο στοίχημα.

Διπλό+g/g+μιά κάρτα στο ματς σε κάθε ομάδα. Το πιό δύσκολο είναι το g/g. Γιατί είναι σαν να ζητάω μίνιμουμ 1-2 δηλαδή. Και ειδικά στο ιταλικό είναι ζόρικο. Από μιά κάρτα έκαστη είναι βατό, τα διπλά τα “βλέπω”, άρα στο g/g ρισκάρουμε. Στην Μαντσεστερ αυτό το μπετ δίνει 6,50. Και στην Γιούβε δίνει 8,50. Μονά και δυάδα, στο φτιάξε αγορά αν γίνει αρχικά 0-2 κάποιο “κυκλώνουμε” το σημείο και περιμένουμε μετά.

Τίποτα άλλο. Σβηστά. Αν βγεί έστω ένα, βγήκε. Καλά θα είναι.

Αυριο βράδυ νέο vidcast, στο chat δεν με βλέπω, θέλω να βρω τη διάθεσή μου, όχι να ειμαι εκεί απλώς γιά να είμαι. Τρίτη νέα στήλη φυσικά.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras