935

Thassios

Πύρινα μέτωπα…

Καλημέρα καρτολάγνοι μου!

Χθες οριακά δεν ευστοχήσαμε στους Ισπανούς αφού είχαμε νεύρα, ειδικά στο ματς της Μαγιόρκα για λίγο (χάρισε μια 2η κίτρινη κιόλας ο ρέφερι) δεν είδαμε το κόκκινο χρώμα, ενώ το βράδυ με αυτή τη τραγική Μπαρτσελόνα δεν υπήρχε λόγος να γίνουν παραπάνω τσαμπουκάδες στο ματς αφού πήρε κεφάλι νωρίς η Ατλέτικο.

Σήμερα όπως είπαμε είναι μια διαφορετική μέρα με πολλά καυτά ντέρμπι χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα ορμήσουμε και θα τα ποντάρουμε όλα. Θα παίξουμε μόνο όπου υπάρχει αξία και όπου πληρούν όλες τις προδιαγραφές τα παιχνίδια για κάρτες.

Ξεκινάμε με το δικό μας ντέρμπι. Ψάχτηκα λίγο αλλά δεν βρήκα κάπου αξία. Νομίζω ότι θα έχουμε και εκατέρωθεν γκολ αλλά και κάρτες.

Κοίταξα λίγο το ειδικό g/g + όβερ 2,5 κάρτες η κάθε ομάδα αλλά στο 4,6 δεν είναι και κάτι σούπερ. Μπορείτε αν θέλετε να ψάξετε κάτι παρόμοιο ενώ εγώ θα πάω πάσο. Ο Ρέφερι πάντως είναι καρτάκιας  και έχει μέσο όρο 7,5 κάρτες σε δύο παιχνίδια που έχει σφυρίξει για την Σούπερ Λιγκ.

Μετά πάμε στο πολύ δυνατό ματς ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Σίτι.

Ήθελα να παίξω ότι και το προηγούμενο Σάββατο στην Τσέλσι αλλά το να πάρουν από 2+ κάρτες και οι δύο είναι στο 2,5. Οπότε πάω πάσο κι εδώ. Άλλο το 3,25 και άλλο το 2,5. Ειδικά όταν η παράδοση μας λέει ότι δεν έχουμε κάρτες σε αυτό το ζευγάρι.

Στην Ιταλία τσέκαρα τα δύο πιο δυνατά παιχνίδια της ημέρας. Αναφέρομαι στο ματς της Φιορεντίνα με την Νάπολι και την Αταλάντα με την Μίλαν αλλά και στα δύο δεν θα παίξω κάτι ελέω ρέφερι.

Δεν μου αρέσει σε κανένα από τα δύο παιχνίδια ο διαιτητής που σφυρίζει και δεν θα το ζορίσω.

Αντίθετα όμως έχω δύο παιχνίδια στη Γαλλία που μου αρέσουν πολύ. Αν θα τα ποντάρω και τα δύο θα αποφασίσω στο τέλος της στήλης. Το πρώτο είναι ανάμεσα στην Λιλ και την Μαρσέϊγ που αν και δεν ευνοεί πολύ η παράδοση έχουμε δύο ομάδες που ρίχνουν ξύλο και γενικά έχουμε ευέξαπτους παίκτες.

Η Λιλ θέλει να ανέβει παραπάνω στην βαθμολογία και όταν δεν μπορεί να πάρει τη νίκη βγάζει πολλά νεύρα. Από την άλλη τα καλόπαιδα της Μαρσέϊγ είναι πάντα πρόθυμα για ξύλο και μου κάνει εντύπωση που έχουμε μόνο σε ένα παιχνίδι τους κόκκινη κάρτα (αναφέρομαι στο πρωτάθλημα και εξαιρώ το ματς με την Νις που θα έπρεπε να γίνει χαμός).

Με τους παθιασμένους φιλάθλους στο γήπεδο να θέλουν να κάνουν ντου σε κάθε ματς και τον κοκκινάκια ρέφερι Jeremie Pignard να είναι στην σφυρίχτρα νομίζω πως έχει αξία η κόκκινη κάρτα σε απόδοση 4,90.  

Προχωράω και πάω στο ντέρμπι το βράδυ ανάμεσα στην Σεντ ετιέν και την Λυών. Θεωρώ ότι θα πέσουν κορμιά όσο και αν η παράδοση δεν βοηθάει στις κάρτες κι εδώ σε ένα γήπεδο που θα έχει περίπου 35,000 φιλάθλους.

 Πρώτον γιατί είναι ντέρμπι και δεύτερον γιατί οι γηπεδούχοι είναι διψασμένοι για την πρώτη τους νίκη ώστε να ξεκολλήσουν από το πάτο της βαθμολογίας. Ο Ρέφερι είναι καλός και περιμένω ότι θα τον παρασύρουν οι παίκτες. Περιμένω ένταση ειδικά όταν το φαβορί της αναμέτρησης (Λυών) έχει δει ήδη 3 κόκκινες κάρτες φέτος στην σεζόν. Μόνο να μην τους κοιτάζουν στα μάτια αυτοί της Σεντ ετιέν.

Στο 3,75 η κόκκινη μια τιμή που κρύβει αξία.

Μετά πάω στην αγαπημένη Ισπανία όπου θα σταθώ σε ένα ματς. Αναφέρομαι στο Βιγιαρεάλ – Μπέτις όπου έχουμε δύο φορμαρισμένες ομάδες. Αήττητες στα τελευταία ματς και οι δύο με μια παράδοση που λέει ότι έχουμε ένα ζευγάρι που αρέσκεται στις κάρτες. Ρέφερι της αναμέτρησης είναι ο Sanchez Martinez που είναι καρτάκιας.

Πιο πολύ στις κίτρινες και όχι τόσο στις κόκκινες. Βλέποντας και λίγο τα στατιστικά των ομάδων νομίζω ότι το θασίτικο έχει πολλές πιθανότητες . Βέβαια η απόδοση έπεσε στο 3,20 και πλέον δεν έχει πολύ αξία για μένα.

Τέλος το βράδυ έχουμε το υπέρτατο ντέρμπι. Πύρινο μέτωπο θα είναι η βραδιά στο Buenos Aires. Ρίβερ – Μπόκα κύριοι και ετοιμάστε τα ποτά να αράξουμε να δούμε πραγματική μαγεία του ποδοσφαίρου.

Δεν χρειάζεται να πω πολλά λόγια. Το μόνο που θα πω είναι ότι θα ποντάρουμε στο ματς. Όχι όμως κάτι 1,80 που βλέπω στο θασίτικο και κάτι 2,50 στην κόκκινη κάρτα. Θα ποντάρουμε κάτι με αξία. Αυτό είναι νόμος για το Betsellers και δεν παραβιάζεται ποτέ. Εκεί που έχω αξία ξεκάθαρα είναι στην απευθείας κόκκινη που βρίσκω σε απόδοση 8.

Είδα κι άλλα παιχνίδια υποψήφια που μπορεί να έχουμε ξύλο όπως το ντέρμπι στο Βέλγιο ή το ντέρμπι της Πράγας αλλά δεν μου έκανε κάτι τόσο κλικ.

Οπότε τα παιχνίδια παραπάνω είναι αυτά που κρατάω. Τα δύο στη Γαλλία και το Αργεντίνικο.

Μετά για σήμερα ανέφερα και δύο σημεία την Παρασκευή στο ράδιο. Θα κρατήσω μόνο το ένα. Δεν μπορώ να καταλάβω την απόδοση της Ουμρανίγιεσπορ μέσα στην Σάμσουνσπορ. Εντάξει είναι από τις υποψήφιες ομάδες για άνοδο και όλοι περιμένουν να χτυπήσει τουλάχιστον 3αδα η γηπεδούχος αλλά μιλάμε ότι αντιμετωπίζει μια ομάδα που είναι αήττητη , πρώτη και δεν έχει δεχθεί καν γκολ.

Από που και ως που προκύπτει αυτό το 4,20 στο διπλό όταν μάλιστα δεν έχει και καμιά σοβαρή απουσία για απόψε. Θα είναι λοιπόν το πρώτο σημείο (εννοώντας όχι κάποιο ειδικό) που θα ποντάρω για τη φετινή σεζόν  αφού θεωρώ ότι υπάρχει ξεκάθαρο λάθος. Όσο και αν στα χαρτιά είναι φαβορί η Σάμσουνσπορ εμένα η Βαθμολογία και η φόρμα μου δείχνει άλλο πράγμα.

Προτού όμως αναφέρω τι θα παίξω και κλείσω τη σημερινή στήλη θα ήθελα να σας πω πόσο σημαντικό είναι να διαβάζετε όλη τη στήλη και όχι μόνο τις προτάσεις. Χθες εγώ μπορεί να μην πήγα ταμείο αλλά δέχθηκα μηνύματα από 4-5 αναγνώστες που πήγαν βαρβάτο ταμείο με τα χθεσινά g/g ημιχρόνου όπου έγινε το απόλυτο. Οπότε πάντα να δίνεται βάση και στα υπόλοιπα σημεία που αναφέρω και βγαίνουν από τη μελέτη γιατί εν τέλη αυτή είναι η δουλειά μας.

Από εκεί και πέρα η χημεία και το πως θα παιχτούν είναι κάτι που θα πρέπει να ορίζει ο καθένας προσωπικά. Μεγάλο παράδειγμα το χθεσινό που δεν έβαλα κάποιο g/g ημιχρόνου στη στήλη αλλά το ειδικό στη Νορβηγία. Θέλει και λίγο τύχη η χημεία και μάλλον μου λείπει τελευταία.

‘Έτσι λοιπόν για σήμερα κατέληξα να ποντάρω το σημείο στην Τουρκία , το μονό της απευθείας κόκκινης στην Αργεντινή και σε μονά – δυάδα τις κόκκινες στην Γαλλία στα δύο παιχνίδια που ανέφερα.

Να έχετε μια όμορφη Κυριακή!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS