2556

Μάκης Μηνδρινός

Πώς τα φέρνει η ζωή

Πέρσι η Πορτ Βέιλ βρισκόταν σε θέση ισχύος και υποβίβασε με νίκη τη γειτόνισσα Κρου λίγο πριν το φινάλε. Φέτος, εκείνη βρίσκεται σε δύσκολη θέση και η έτερη γειτόνισσα Γουόλσολ αν την κερδίσει απόψε την ρίχνει στη Λιγκ 2! ΓΟΥΟΛΣΟΛ – ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ (21:45) Κωδ. ΟΠΑΠ: 1165 Γήπεδο: ΜΠΑΝΚΣ (11.300), ΓΟΥΟΛΣΟΛ Απόσταση (χλμ): 55 Στο πρωτάθλημα φέτος: Πορτ Βέιλ – Γουόλσολ 0-1 Σετ αποδόσεων: 2.

15 – 3.30 – 3.10 * 1-1-2 η πρόσφατη παράδοση με γηπεδούχο τη Γουόλσολ. * Under και no goal εμφάνισαν και οι τέσσερις τελευταίες συγκρούσεις τους στο «Μπανκς». * Γειτονικό ντέρμπι. ΓΟΥΟΛΣΟΛ Ρεπορτάζ: Το πρώτο μισό του 2017 ολοκληρώθηκε χωρίς διπλό για την ομάδα του Γουίτνι (0-6-5), αφού ηττήθηκε και από την ουραγό Κόβεντρι (1-0, θύμισε φιλικό το ματς)! Γενικότερα, από τη στιγμή που ξέμεινε από στόχους έχει «σβήσει» (1-3-4), δοκιμάζοντας πράγματα όσον αφορά τα σχήματα και τα πρόσωπα.

Πάντως, μόνο αδιάφορη δεν είναι στο αποψινό, αφού με νίκη ρίχνει τη γειτόνισσα! Θα δοθούν ευκαιρίες από τον Γουίτνι τόσο σήμερα όσο και την Κυριακή: «Μίλησα με όλους τους παίκτες ένας προς έναν, θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις στο βασικό σχήμα διότι θέλω να δω 2-3 πράγματα και για την επόμενη σεζόν. Δεν υπάρχει περίπτωση να τους δώσουμε χείρα βοηθείας, από την δική μας πλευρά θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο και να διατηρήσουμε το θετικό εντός έδρας πρόσημο».

Για ζήτημα τιμής και περηφάνιας έκανε λόγο ο αρχηγός Ο'Κόνορ που μίλησε μέσα στα αποδυτήρια μετά το χθεσινό χαλάρωμα, ζητώντας από τους συμπαίκτες του τη νίκη απόψε. Ο δρόμος προς το φινάλε: Πορτ Βέιλ (Μ), ΜΚ Ντονς (Μ). Bet Info: Τα 12/13 πιο πρόσφατα παιχνίδια της συνοδεύτηκαν από under. Τουλάχιστον ένα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο σημειώθηκε στα 10/12 τελευταίες αναμετρήσεις της.

Αγωνιστικά νέα: Εκτός αποστολής έμειναν εκ νέου Λερντ (στόπερ, 28/3) και Βιγκουρού (γκολκίπερ, 41/0), που δεν θα αγωνιστούν ξανά φέτος. Πάγια εκτός 2-3 μακροχρόνιοι που δεν επηρεάζουν το αγωνιστικό κομμάτι. ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ Ρεπορτάζ: Τα πράγματα είναι απλά για την ομάδα του Μπράουν, αν δεν κερδίσει απόψε υποβιβάζεται! Η παρουσία της μέσα στον Απρίλιο είναι απογοητευτική (5 σερί ήττες χωρίς να σκοράρει), με τους παίκτες να εμφανίζονται ανέτοιμοι να διαχειριστούν την πίεση.

Κόντρα στην Μπόλτον (0-2), ξέμεινε από δυνάμεις στην επανάληψη και το πλήρωσε (έπαιζε με 10 από το 33'). Σταράτες κουβέντες από τον Μπράουν: «Ο μοναδικός τρόπος να κερδίσουμε είναι να τα δώσουμε όλα. Αν δεν έχουμε το απαιτούμενο πάθος δεν υπάρχει περίπτωση να επιβιώσουμε. Η αλήθεια είναι ότι τα πολλά προβλήματα τραυματισμών έχουν αλλοιώσει την εικόνα μας, ωστόσο η περίοδος που διανύουμε δεν είναι για να ψάχνουμε δικαιολογίες».

Δεν αποκλείεται να τιμωρηθεί για τα όσα έγιναν στο ματς του Σαββάτου, καθώς οπαδοί της εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και πιάστηκαν στα χέρια με αυτούς της Μπόλτον (πέντε συλλήψεις έγιναν). Ο δρόμος προς το φινάλε: Γουόλσολ (Ε), Φλίτγουντ (Ε) Bet Info: Και οι επτά πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της στη λίγκα συνοδεύτηκαν από no goal. Μακριά από το «Βέιλ Παρκ» η τελευταία νίκη της χρονολογείται στις 9 Οκτωβρίου (έκτοτε 0-4-11).

Αγωνιστικά νέα: Τιμωρημένος ο Σισίλια (φορ, 28/4), που αποβλήθηκε στο τελευταίο. Οριακά θα κριθεί του βασικότατου Περκίς (μπακ, 31/0). Από εκεί και πέρα εκτός αποστολής συνεχίζουν οι τραυματίες Κνοπς (στόπερ, 29/0), Φόρεστερ (επιθετικός, 21/2), Γκάι (χαφ, 11/0), Αμόρος (χαφ, 10/0), Σοντίπο (φορ, 6/0) και Γουόλκερ (φορ, 6/2). πηγή: kingbet.net 

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος