2652

Billaras

Ρίσκο ή πάσο;

Χαίρεται! Αυτή την ερώτηση έκανε την δεκαετία του ’90 ο Γιώργος Πολυχρονίου στους παίχτες του γνωστού τηλεπαιχνιδιού του MEGA ! Ρίσκο θα ήταν και η δική μου απάντηση σε μια αντίστοιχη για την σημερινή στοιχηματική μέρα. Όσον αφορά τα χθεσινά μια άστοχη έξοδο του τερματοφύλακα της Οσασούνα μας στέρησε το ταξίδι στην Παμπλόνα το καλοκαίρι.

Βέβαια το αποτέλεσμα μόνο παραπονεμένη δεν μπορεί να αφήσει την γηπεδούχο όπου θα μπορούσε κάλλιστα να χάσει στο τέλος. Το θετικό της χθεσινής μέρας ήταν ότι και το σημείο που άφησα τελευταία στιγμή (Μπάμπεργκ 2) δεν πέρασε ούτε αυτό!! Ημέρα κυπέλλου σήμερα στην Αγγλία με FA Cup, κάποια σκόρπια ματς στην τσαμπιονσιπ, φουλ αγωνιστική στις αγγλιδούλες ενώ εκτός Αγγλίας όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα έχουν ξεκινήσει.

Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ είναι η αλήθεια τι να κρατήσω κ τι όχι, ελπίζω να κράτησα τα σωστά! Πάμε να τα δούμε ένα ένα. Από μεσαία σημεία έχω κρατήσει μια δυάδα από την Ισπανία, ένα Ελληνικό και ένα Τούρκικο σημείο. Η Θέλτα ζει κ αναπνέει για τον μεσοβδόμαδο αγώνα κυπέλλου κόντρα στην Αλάβες. Έχει την ευκαιρία να φτάσει στον τελικό απέναντι στην νικήτρια του άλλου ζευγαριού που είναι μεταξύ Μπαρτσελόνα κ Ατλέτικο.

Σίγουρο το ροτέισιον της ομάδας του Βίγκο όπου θα βρει απέναντι την μαχητική Λεγκανές. Ευκαιρία για εντος έδρας νίκη στο 2,30. Από Ισπανία θα κρατήσω κ τον άσσο της Μιράντες όπου άλλαξε προπονητή την προηγούμενη αγωνιστική παίρνοντας εκτός έδρας ισοπαλία στην δυνατή Χετάφε. Στο 2,50 βρίσκεται ο άσσος κ συνήθως οι αλλαγές προπονητών δίνουν ένα έξτρα κίνητρο στους παίχτες.

Έχω κρατήσει ένα Ελληνικό σημείο που δείχνει ότι κάτι αλλάζει, αμυντικά σίγουρα. Η ΑΕΚ με την αλλαγή προπονητή κράτησε το μηδέν σε δύο ματς κ θα πάει στα πηγάδια για να συνεχίσει το θετικό σερί κ να πετύχει την τρίτη νίκη την τελευταία βδομάδα. Καλό πληρωμένο το διπλό στο 2.50 το κρατάω.  Πάμε στην Αττάλεια και στο τοπικό ντέρμπι μεταξύ Αντάλιασπορ – Αλανιασπορ.

Τα…αλάνια δεν πατάνε καθόλου καλά τελευταία και έχουν δεχτεί 12 γκολ στα τελευταία 3 ματς. Από την άλλη η Αντάλιασπορ πάει τρένο με 3 σερί νίκες. Ο απλός άσσος δεν μου λέει κάτι στο 1.65 και θα ρισκάρω λίγο παραπάνω στον άσσο με -1 Ασιατικό χάντικαπ απόδοσης 2.30. Να σημειώσω ότι η τελευταία νίκη με δύο γκολ διαφορά εντός έδρας για την Αντάλιασπορ ήταν…πέρσι τον Μάιο.

Ξεκινάμε από Αγγλία για τα μεγάλα μας σημεία κ κάνουμε στάση στο Μπέρμιγχαμ όπου ο Τζολα από τότε που ανέλαβε την ομάδα δεν έχει καταφέρει να γευτεί την χαρά της νίκης με απολογισμό 0-3-3 στο πρωτάθλημα. Στα 2 τελευταία ματς έχει αποσπάσει 2 σερί ισοπαλίες κ απέναντι στην Νόργουιτς που έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της, θα ρισκάρω στο 5,00 ώστε να κάνει σεφτέ κ να πλησιάσει τις θέσεις για τα πλευ οφ.

Επόμενο σημείο που έχω κρατήσει είναι ένα φαντασματακι η Μπρέντφορντ στο 13,00. Λονδρέζικο ντέρμπι με την Τσέλσι παίζει, η οποία εντος έδρας έχει μόνο μια απώλεια αλλά ακολουθούν πολύ σημαντικά ματς για την Πρέμιερ Λίγκ με 2 κολλητα εκτος εδρας ματς με Λίβερπουλ κ Αρσενάλ. Σίγουρα ο Κόντε θα κάνει αλλαγές, σίγουρα το μυαλό είναι στραμμένο στο πρωτάθλημα και πάνω σε αυτά ποντάρουμε στo διπλό με κάλυψη στην ισοπαλία που πληρώνει 13 μονάδες.

Το Μπρίστολ Ρόβερς – Σουίντον είναι τοπική αναμέτρηση. Οι Ρόβερς εντός έδρας είναι εντυπωσιακοί αλλά προέρχονται από 2 εκτός έδρας τριάρες. Από την άλλη η Σουίντον ενώ έκανε την έκπληξη μέσα στην Μπόλτον με ανατροπή κιόλας στη συνέχεια δεν μπόρεσε να διαχειριστή αυτή την μεγάλη νίκη με αποτέλεσμα να χάσει με 0-1 από την Πιτέρμπορο.

Θα πάω με το διπλό σε απόδοση 5.00 ελπίζοντας δούμε την Σουίντον του τελευταίου εκτός εδρας αγώνα. Το διπλό της Έξετερ είναι ο ορισμός του "το παίζω κ ας το χάσω". Μια ομάδα με 4 σερί νίκες, με 7 νίκες στα τελευταία 9 ματς κ 4 στα 5 διπλά δεν γίνεται να την δίνεις στο 5.25.  Κρατάω επίσης κ την Μπλάκπουλ στο 4,50 στο τοπικό ντέρμπι με την Μπλάκμπερν η οποία βρίσκεται στην προτελευταία θέση της τσαμπιονσιπ.

Λίγο το γεγονός ότι καίγεται περισσότερο για την παραμονή της κ όχι για να προχωρήσει στο κύπελλο και λίγο το γεγονός ότι έχουμε επιστροφή προπονητή στα παλιά λημέρια μου κάνει το 4,50. Τα 2 τελευταία σημεία που έχω κρατήσει είναι ομάδες χωρίς εκτος εδρας νίκες αλλά με δείγματα ότι μπορούν να τις πετύχουν. Πρώτο σημείο το διπλό της Λα Κορούνια 3,75 οπού έχει 5 εκτος εδρας ισοπαλίες και δείχνει ότι παλεύει όλα τα ματς.

Δεύτερο σημείο είναι το διπλό της Πίζα στην Ιταλία. Η τοπική ομάδα ξεκίνησε το νέο έτος με νίκη επί της Τέρνανα με 1-0 την στιγμή που η Νοβάρα έχασε εκτος έδρας από την τελευταία Τραπάνι. Στο 5,50 το διπλό κ θα κρατήσω το 2 DNB στο 3,50. Τέσσερα  μικρά κ εφτά μεγάλα έβγαλε η τελική διαλογή, λίγα δεν τα λες. Αύριο βέβαια δεν θα είναι τόσα σίγουρα.

Πως θα παίξω είναι το ερώτημα τώρα. Τα μικρά δυο δυάδες μαζί να φεύγουν, τις σπανιόλες θα τις βάλω μαζί. Το 13αρι μόνο του στη λογική του Fun Bet. Και τα άλλα 6 θα πάω σε δύο trixie.  Θα μπορούσα να πάω με τα τρία 5αρια σε ένα πάτεντ αλλά δεν θέλω γιατί θα ανοιχτώ κ άλλο, ήδη ανοίχτηκα στις στήλες 7 έναντι 4 που έχω τώρα. Άρα ψάχνω μια δυάδα που θα είναι μαζί για να πάρω όλα τα φασόλια πίσω.

Για να δούμε τι θα δούμε.  Αρχική κάβα 500 φασόλια Δυάδα: Λεγκανές 1 – Μιράντες 1 (5,75) με 30 φασόλια Δυάδα: ΑΕΚ 2 – Αντάλιασπορ άσσο -1ΑΗ  (5.75) με 30 φασόλια Τετράδα: τα παραπάνω με 5 φασόλια Μονό αποδεκτό: Μπρέντφορντ 2DNB (13,00) με 5 φασόλια Trixie: Μπλάκπουλ 2 (4,50) – Κορούνια 2 (3,75) – Πίζα 2dnb (3.50), ποντάρω 15 φασόλια στις δυάδες και 5 στην τριάδα, σύνολο 50 φασόλια Trixie: Σουίντον 2 (5.

00) – Έξετερ 2 (5.25) – Μπέρμιγχαμ 2 (5.00) , με 10 φασόλια τις δυάδες κ 5 φασόλια στην τριάδα, σύνολο 35 φασόλια Ανοιχτά πονταρίσματα: 155 φασόλια Νέο υπόλοιπο: 220 φασόλια Υγ: Στην φωτογραφία βλέπουμε τον πύργο της Πίζα. Η Πίζα είναι ιστορική πόλη της ΒΔ Ιταλίας, και είναι ξακουστή για τον κεκλιμένο πύργο της, που κτίστηκε όλος από μάρμαρο στη διάρκεια της περιόδου από το 1172 μέχρι το 1350.

Αποτελείται από 6 ορόφους, έχει ύψος 56 μ.  και επειδή κτίστηκε σε έδαφος χαλαρό, παρουσιάζει κλίση προς τα νότια που σταδιακά αυξάνεται. Καλή τύχη σε ότι κ αν επιλέξετε!!!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras