547

Billaras

Ρίσκο με ισοπαλίες-UPDATE 2!

Oύτε κιχ δεν έκανα την Κυριακή, άκλαφτος εντελώς, ήττα με κάτω τα χέρια. Αποτέλεσμα του κακού φεγγαριού που περνάω και δεν λέει να στρώσει. Πάντως, χαϊβάνι δεν αισθάνθηκα, αναρωτιέμαι πως να ένιωσαν οι…παίζοντες Μπόκα και Ρασίνγκ στην Αργεντινή (τα είπαμε στο vidacast/podcast, αν δεν το είδατε ή δεν το ακούσατε, ιδού τα λίνκ: https://www.youtube.com/watch?v=pUJsurzCcgU και https://open.spotify.com/episode/5AMNOMJ60bWh8P6wFvyWsD ).

Τα άφησα πίσω, ήδη από χθες κοίταγα τα μεσοβδόμαδα. Στην Αγγλία είμαι πολύ ξεκάθαρος τι μου αρέσει. Κρόουλι (την ανέλυσε και την πόνταρε και ο Μάκης, πήρε πάνω της με τον υπηρεσιακό), Νορθάμπτον ως τιμιότατο φαβορί (τρομερές, καρυδάτες νίκες, εξαιρετική και εντός, το 2,45 δεν θα το έδινα πάνω από 2,20 και πολύ λέω) και αύριο το μπαμ της Μπρίστολ Ρόβερς (επίσης το σχολίασε ο Μάκης).

Σκέφτηκα ένα ακόμα, την Εξετερ (που πήρε νέο προπονητή μόλις χθες, αλλά παίζει μέσα στη Ντέρμπι και κόλωσα να το κρατήσω). Οπότε, “καθαρό” παιχνίδι. Το αυριανό τ αφήνω για αύριο (θα γίνει update), παίζω ξερή δυάδα Νορθάμπτον 1/Κρόουλι 2, δίνει το εξαιρετικό 7,84 και καθάρισα. Εχουν πρώιμη και τα δύο φυσικά.

Και πάω στο σεντόνι… Τα είπα και στο vidact, έχω σκαλώσει με ισοπαλίες σήμερα.

Δεν παίζω Σαχτάρ παρότι ναι, η απόδοση είναι λάθος, αλλά έχω σκαλώσει ότι σε Λειψία, Ντόρτμουντ και Σάλτσμπουργκ τα χινάρια είναι πιθανότατα.

Πρώτα πρώτα δεν καταστρέφουν κανέναν. Στο Ντόρτμουντ-Σίτι βολέυει άψογα και τις δύο, δεν το συζητώ, κοιτάξτε μιά βαθμολογία, περνάνε 1η/2η από απόψε. Στο Λειψία-Ρεάλ βολεύει 100% τη Ρεάλ (που θα “δέσει” την πρωτιά και απόψε παίζει και χωρίς Μπενζεμά-Βαλβέρδε-Μόντριτς) και πιθανότατα να βολεύει και σε μεγάλο βαθμό (όχι απόλυτα) και τη Λειψία, αν δεν κερδίζει η Σαχτάρ.

Αν συμβεί αυτό, θα πάει στην ουδέτερη Πολωνία γιά φινάλε έχοντας αβάτζο και το Χ. Και τέλος, στο Σάλτσμπουργκ έχουμε μιά γηπεδούχο αήττητη (όχι μόνο φέτος αλλά έχει ένα σερί 7 αγώνων στο σεντόνι εντός που δεν χάνει), έχουμε μιά Τσέλσι επίσης αήττητη επί Πότερ (5-3-0), έχουν έφεση και οι δύο στο Χ, το έφεραν και προ ημερών στις Λίγκες τους, ενώ σίγουρα βολεύει την Τσέλσι (παραμένει πρώτη με ασφάλεια και έχει φινάλε εντός με Ντινάμο) και σε ένα βαθμό και την Σάλτσμπουργκ (στη χειροτερη θα ισοβαθμίσει με κάποια από Ντινάμο ή Μίλαν αν βγει εκεί νικητής και θα “δέσει” την τρίτη θέση γιά αρχή).

Φυσικά, όπως λέω πάντα, τα Χ είναι λόττο. Θες δύο ομάδες, όχι μιά. Δεν έχεις πρώιμη, τρέμεις ως το 90φεύγα. Ομως απόψε είναι πιθανά, άπαξ και τα τρία “βουνά” (Ρεάλ-Τσελσι-Σιτι) δεν καίγονται και αυτές βολεύονται 100%. Θα τα ρισκάρω, οι αποδόσεις είναι μιά χαρά, βαθμολογία βλέπουν κι αυτοί.

Στη σούμα: Η αγγλική δυάδα, το trixie ισοπαλιών και ένα μονό το ξερό Χ στο Βεστφάλεν γιατί είναι και το ισχυρότερο, θα ξανασμίξουν και τα…αηδόνια Χάαλαντ και Ακάνζι.

Update: Εντελώς στο όριο όλα χθες, μπορούσε να είναι πολύ καλύτερη βραδιά, είτε με την Κρόουλι, είτε με κάποιο Χ ακόμα. Ηρθε βέβαια το…μπετο Χ του Βεστφάλεν, οπότε μιά η άλλη.

Γιά σήμερα αφού τα κοίταξα όλα, δεν πολυκατάλαβα γιατί η Μπάρτσα είναι φαβορί, έπεσε ο άσος της Ατλέτικο και δεν αξίζει πια, λάθος υπάρχει στο under της Μπριζ, αλλά τελικά δεν παίζω τίποτα.

Θα είμαι στο chat για live, το μοναδικό που ακουμπάω απόψε γιατί η απόδοση ξεφεύγει (ταβάνι στο 4,70 έπρεπε να είναι) είναι το διπλό της Μπρίστολ Ρόβερς. Φορμαρισμένη η ομάδα του γνωστού μας Τζόι Μπάρτον, θα έχει ζόρικο έργο αλλά…όχι και 6,5! Μιά στεκιά, με πρώιμη πληρωμή.

Update 2: Αμα δεν θέλει…δεν θέλει. Εξαιρετικό ματς από τη Μπρίστολ χθες βράδυ, γενικώς ματσάρα, φάσεις εκατέρωθεν, μεγάλη ευκαιρία νωρίς γιά το 0-1, μεγάλη και στο τέλος γιά το 1-2, θυμίζω έδιναν 6,50 (και 7,00 πριν τη σέντρα) οι Ρόβερς.

Κι όμως, έπαιξαν στα ίσα και άνετα μπορούσαν. Δείτε στιγμιότυπα εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=-heU5mVcxcU .

Την ίδια ώρα, λαός και Κολωνάκι χτυπιόταν με την Ατλέτικο ή με την Τότεναμ, ας πρόσεχαν. Γιά την ιστορία και για να μαθαίνετε και μερικά πράγματα, αν ο γάλλος Τουρπέν εφάρμοζε σωστά τον κανονισμό, η αδιανόητη αυτή φάση στο 98′ META το πέναλτι του Ατλέτικο-Λεβερκούζεν δεν θα γινόταν ποτέ.

Αρχικά, ορθώς δόθηκε πέναλτι μετά το σφύριγμα της λήξης. Μπορεί το VAR να ειδοποιήσει τον διαιτητή για παράβαση και αφού ο “αρχοντας του αγώνα” έχει λήξει το ματς. Ακόμα κι αν εχουν φύγει παίκτες στα αποδυτήρια! ΔΕΝ μπορεί, αν έχει φύγει αποδυτήρια και ο διαιτητής. Χθες λοιπόν, αφού έλεγξε ο Τουρπέν το VAR και δέχθηκε ότι υπάρχει χέρι-πέναλτι και το έδωσε, ξέρετε βάση κανονισμών τι έπρεπε να έχει κάνει;

Προσέξτε: Να διώξει τους πάντες από την περιοχή και γενικά τον αγωνιστικό χώρο, εκτός του εκτελεστή πέναλτι και του τερματοφύλακα.

Το ματς έχει λήξει, έχει σφυρίξει, δεν υπάρχει συνέχεια της φάσης μετά το πέναλτι. Είναι σαν τις βολές σε νεκρό χρόνο στο μπάσκετ. Κακώς μετά πήρε ριμπάουντ άλλος της Ατλέτικο και πήγε δοκάρι, κακώς μετά το δοκάρι σούταρε άλλος και έφυγε η μπάλα έξω από το πόδι του…μοιραίου Καράσκο. Ολο αυτό έπρεπε να είναι ως μη γενόμενο. Εκτέλεση-απόκρουση (ή γκολ)-τέλος.

Καμιά συνέχεια. Χαλάλι όμως, γιατί μας χάρισε τη φάση της χρονιάς!

Στο σήμερα: Η δυάδα Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ/Μπόντο Γκλιμτ βγάζει μάτια απο τα φαβορί. Δεν ανακαλύπτω την Αμερική. Ψόφιες και χωρίς ενδιαφέρον οι γηπεδούχοι, τίμιες αποδόσεις, παίζεται η δυάδα του 4,02 κι έχει και πρώιμη. Πάνε αυτά.

Από μεγάλα, ξεχωρίζουν τρία.

Στουρμ Γκρατς, Μπράγκα και Παρτιζάν. Εντελώς λάθος οι αποδόσεις και στα τρια. Το θέμα είναι ότι Μπράγκα και Παρτίζαν δεν έχουν πρόβλημα και με την ισοπαλία, δεν τις χαλάει. Ναι μεν με νίκες καθαρίζουν, αλλά και με Χ είναι πολύ άνετες εν’ όψει φινάλε (η Παρτίζαν εντός με Σλοβάτσκο και η Μπράγκα εντός με Μάλμε. Δείτε κι εσείς, εγώ θα παίξω μονάχα ένα, την Μπράγκα.

Γιατί είναι η πλέον…κωλοπετσωμένη, ενώ η Ουνιόν είναι άπειρη, είναι γερμανοί (δεν θα κλειστούν) και βλεπω να ντεφορμάρονται κιόλας, αυτό φάνηκε με τη Μπόχουμ.

Αρα, μιά δυάδα-ένα μονό, όλα με πρώιμη. Τα λέμε στο chat και νέα στήλη Σάββατο πλέον!

ΘΥΜΗΘΕIΤΕ: Εκπομπή Betsellers Radio ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 5, όχι αύριο που είναι 28η Οκτώβρη.

Επίσης κυκλοφόρησε εκτάκτως και η Kingbet από σήμερα, ενώ από το πρωϊ είναι διαθέσιμο το νέο podcast για το Μουντιάλ! Ακούστε το εδώ: https://open.spotify.com/episode/4Ouv37YE6YVHodAWRGozMT

Παλαιότερα άρθρα του Billaras