3487

Billaras

Ρίσκο με το “στρίψιμο”!

Καλό απόγευμα, απολαύστε τις καλές μέρες όσο κρατάνε (ως την Πέμπτη, μετά…θα χειμωνιάσει απότομα). Δεν θα κάνω κανένα σχόλιο γιά την Κυριακή, λίγο ασχολήθηκα, δεν κέρδισα, πάμε παρακάτω, το διήμερο είχε κριθεί από τη νίκη του Σαββάτου κι αυτό με ένοιαζε. Πάμε λοιπόν στο σήμερα (και το αύριο). Εχουμε σεντονάκι κι έχουμε και νησί.

Το θέμα μου είναι ότι στο νησί το πρόγραμμα είναι πολύ στεγνό. Αμα σε τρεις κατηγορίες μου “ψιλοκάνουν” 4-5 σημεία όλα κι όλα, είναι στεγνό στα μάτια μου. Από την άλλη, στο Champions League όποιος διάβασε εφημερίδα σήμερα, κατάλαβε ότι έχω σημαδέψει κάποιες μεγάλες αποδόσεις. Και μένει να τις ξεδιαλέξω. Σπόρτινγκ, Μπιλμπάο, Μπενφίκα, Ζενίτ, Αντερλεχτ, Γαλατά, Ρόμα.

Επτά αποδόσεις προκλητικές. Δεν θα το ψειρίσω πολύ, σεβόμενος το “μηδέν” του Νόιερ πίσω, αφήνω Ρόμα. Σεβόμενος τις καλές εμφανίσεις της Ντόρτμουντ στο σεντόνι (όπου είναι μιά..άλλη ομάδα), αφήνω Γαλατά. Σεβόμενος την ποιότητα σε σχέση με την αντίπαλο πάντα, αφήνω και Αντερλεχτ. Η Αρσεναλ ναι, είναι τρύπια πίσω, μάλλον θα έχουμε φεστιβάλ γκολ, αλλά δεν με πείθει και η βελγίδα.

Και σεβόμενος και την έλευση Ντι Ματέο, θα αφήσω και Σπόρτινγκ. Μου έμειναν τρεις. Η Μπενφίκα που είναι το πλέον χαμηλό στο 3.20, θα πάει…αλλού ή…πουθενά. Θα δείτε αν και που. Πάντως αυτό που πιστεύω είναι ότι …σιγά μην την τρομάξει ο Ζαρντιμ και η…ζεματιστή έδρα του πριγκιπάτου (εδώ γελάνε). Μπιλμπάο και Ζενίτ θα παίξω. Αβλεπί.

Μετά από 20 και βάλε χρόνια στο κουμάρι, περισσότερο από μιά στοιχηματική νίκη με ενθουσιάζει να βρίσκω σημεία “ψιλοκουφά”, πετυχαίνοντας τη στιγμή που μιά ομάδα “στρίβει”. Μιά τέτοια περίπτωση (πιστεύω ότι) είναι η Μπιλμπάο. Καθαρά ένστικτο. Περίμενα να δω τη συμπεριφορά της μετά την διακοπή. Ηταν καλή με τη Θέλτα. Ο Βαλβέρδε είναι…γατούλης, μην γελιέστε.

Και προπονητικά, μιά ομάδα δύσκολο να πάει σούπερ ή χάλια πάνω από ένα μήνα. Η Μπιλμπάο την έκανε την χοντρή κοιλιά της. Θα ανέβει. Πόσο; Θα δούμε. Είναι η σωστή στιγμή; Πάλι θα δούμε. Αλλά στο 5.50 θα ρισκάρω. Η Πόρτο δεν είναι η ομάδα του παρελθόντος. Εχει τρωτά. Κυρίως αμυντικά. Τρία της έβαλε προχθές η Σπόρτινγκ μέσα στο Ντραγκάο. Μπορεί να μην είναι η σωστή στιγμή και να χάσω.

Φυσικά και μπορεί. Αλλά η απόδοση τα κρίνει όλα. Πόρτο-Γκιμαράρες θα έπρεπε να έχει 5.50 το διπλό. Οχι Πόρτο-Μπιλμπάο. Οσο γιά τη Ζενίτ; Μιά χαρά ομάδα (12-3-0 απολογίσμος), ο Βίλας Μπόας έχει “κουμπώσει”, παιχταράδες έχει, θα βρει και χώρους. Και δεν εκτιμώ την Λεβερκούζεν. Γιατί; Γιατί είναι πολύ κλο κλο και αυγό τίποτα. Προχθές από 0-3 ήρθε 3-3.

Την ξανακοντράρω λοιπόν. Ακου…4.50 η Ζενίτ! Πάμε στο νησί. Κακό πρόγραμμα, μετρημένα τα κουκιά. Μπόλτον, Χάτερσφιλντ, Σκάνθορπ, Νοτς Κάουντι, Τρανμίρ. Πέντε όλα κι όλα. Και μάλιστα δύο άσοι. Και σε Μπόλτον-Χάτερσφιλντ έπεσαν και οι αποδόσεις. Γιά δεκάδες λόγους, όλα τα υπόλοιπα τα διέγραψα. Και το παιχνίδι μου θα είναι απλό. Σε “ξερή” δυάδα οι δύο άσοι.

Χάτερσφιλντ (2.62) και Τρανμίρ (2.35). Η Χάτερ είναι καλά με τον Πάουελ, στη Μπράιτον έχουμε γκρίνια γιά Χίπια, οκτώ χωρίς νίκη. Στη δε Τρανμίρ τώρα ντεμπουτάρει ο Ανταμς στο πάγκο, η αντίπαλος της έχει και πολλές απουσίες. Ε, τα άλλα τρία πάνε “πακέτο”. Και αναρωτιέμαι αν πρέπει να γίνουν…τέσσερα, με την Μπενφίκα μέσα! Γι αυτό έγραψα παραπάνω “αλλού ή πουθενά”.

Να πάω σε χαμηλό trixie; Ή σε yankee; Εχω ήδη μιά δυάδα (ξερή, εγγλέζικη) και ακόμα μιά δυάδα και μονά μαζί (σεντονιού). Τα βάζω όλα στο ζύγι. Αύριο δεν θα ξαναπαίξω, αλλά θα το κάνω την Πέμπτη μάλλον. Αποφασίζω να το αφήσω το Μονακό-Μπενφίκα. Στο ζύγι μέτρησε και η απόδοση. Δεν είναι καμιά ευκαιρία το 3.20. Ας μην ανεβάσω στήλες και μονάδες… Την έβαλε ο Μάκης την Μπενφίκα σε yankee, την ίδια σκέψη κάναμε, ας βγει και ας την πληρωθεί, μαζί θα το χαρούμε! ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.

000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 8.280 μονάδες. Κάβα bet of the day: 2.000 μονάδες. Προηγούμενο Υπόλοιπο: 2.360 μονάδες. Ποντάρισμα 21-22/10: Δυάδα: Χάτερσφιλντ 1 -Τρανμίρ 1 (6.15) με 85 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Μπιλμπάο 2 (5.50) με 65 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Ζενίτ 2 (4.50) με 85 μονάδες. Δυάδα Μπιλμπάο-Ζενίτ (24.75) με 15 μονάδες. Trixie: Σκάνθορπ 2 (3.80)-Μπόλτον 2 (3.00)-Νοτς Κάουντι 2 (3.

40) με 40 μονάδες κάθε δυάδα και 10 στην τριάδα, όλο μαζί 130 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 380 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 7.900 μονάδες. Οπως βλέπετε, με το νησί “στεγνό” δεν ανεβάζω μίζα. Ισα-ίσα, που γιά διήμερο παίζω και λίγα. Σάββατο-Κυριακη έπαιξα 740 μονάδες. Τώρα παίζω τις..μισές γιά Τρίτη-Τετάρτη. Δεν το κάνω τυχαία. Ο στόχος τώρα; Το…δύο, όχι το τρία! Δύο εύστοχα με βγάζουν από πάνω.

Δύο στα επτά. Είτε η δυάδα; Είτε τα δύο μονά; Είτε δύο από το trixie; Μόνο…ένα κι ένα να μην πάνε (γέλια). Οταν μιά μέρα δεν τρελλαίνομαι, έτσι παίζω. Μεγιστοποιώ την πιθανότητα κέρδους (ή μη ήττας), βάζοντας ως βάση τα δύο στα επτά. Ακομα και με…ένα στα επτά, μπορώ να πάρω τα λεφτά μου πίσω (με ένα μονό). Και παίζοντας και λίγα, έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Τώρα να έρθουν παραπάνω, καλώς να ορίσουν, θα αυξήσω τα κέρδη μου. Τα λέμε πάλι την Πέμπτη λογικά, αλλά και απόψε (και αύριο) στο chat.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras