838

Billaras

Ρίσκο με το FA CUP!

Τελευταίο μου μπετ ήταν στις 3 Γενάρη. Η διπλάρα της Γουλβς μέσα στη Γιουνάιτεντ. Ομολογώ όμως ότι όλες τις γιορτές δεν το χάρηκα. Και το εξέφρασα και χθες στο ράδιο. Πως να το χαρώ; Με το ζόρι παίζαμε, απ’ τη μύγα ξύγκι βγάζαμε, αυτή είναι η αλήθεια. Μας έσκισε ο κορωνοϊός και οι αναβολές.

Πήγαν λοιπόν χαράμι οι γιορτινές αγωνιστικές, (απ)εμεινε το FA CUP που έχει τώρα.

Πριν πάμε σε αυτά, να ευχηθώ και από εδώ σε όλους, ειδικά σε Φάνηδες-Φώτηδες-Γιάννηδες, σπέσιαλ στον δικό μας τον Thassio! Επίσης, χθες κάναμε και την κλήρωση, οι τυχεροί ήταν Μακεδόνες, ο Makis (Κοσμάς Ακριτόπουλος) και ο SPYSAK (Θανάσης Κλεισιάρης) κέρδισαν από μιά εξάμηνη συνδρομή, παρατάθηκε ήδη η συνδρομή τους γιά 6 μηνάκια. Πάντα τυχεροί παιδιά!

Επιστρέφω στα δικά μας.

Είπαμε πολλά χθες στο Betsellers Radio όπου ξαναρχίσαμε εκπομπές, όλα τα παιδιά έχουν ανεβάσει στήλες χθες και σήμερα, όλοι είμαστε στις επάλξεις κοινώς, τα κεφάλια μέσα. Κρίσιμο το επόμενο δίμηνο, επέστρεψαν τώρα Γερμανία και Γαλλία, σιγά σιγά ξαναγεμίζει το κουπόνι.

Και ερχόμαστε στο σήμερα…

Πήρα μιά απόφαση. Να παίξω μόνο με το FA CUP σήμερα.

Αύριο άλλη μέρα, βλέπουμε, θέλω να τα ξαναδώ. Τρια ήταν έτσι κι αλλιώς τα εκτός νησιού. Η Μαγιόρκα (έκανα πίσω γιατί δεν την βλέπω καλά), η Θέλτα (σέβομαι την φετινή Σοσιεδάδ και μάλλον η διακοπή την βοήθησε, έτσι έδειξε στο κύπελλο) και η Αϊντραχτ (χωρίς κόσμο όμως και με τις ομάδες “σκουριασμένες” απ τη διακοπή δεν ξέρω τι να περιμένω, γι αυτό και δεν παίζω σήμειο όπως δεν παίζω και το -θεωρητικά- καλό g/g ημιχρόνου).

Δεν είχα έτσι κι αλλιώς άλλα σήμερα εκτός Νησιού. Οπως δεν έχει και σημεία από Λιγκ 1 και Λιγκ 2 Αγγλίας. Λίγο Μπράντφορντ είδα, λίγο Σάλφορντ, έκανα πίσω. Αρα, θα κινηθώ σαν τον Μάκη. Μόνο με FA CUP!

O Μάκης πήγε με Πορτ Βέιλ, Χάρτλπουλ, Μάνσφιλντ και Μίλγουολ. Και κράτησε “κάβατζα” Τσάρλτον και Βίλα που είναι αύριο μεθαύριο.

Σε αυτη την εξάδα προσθέτω και τις Ντέρμπι-Χατερσφιλντ-Μπόρχαμ-Πρέστον και είναι η συνολική δεκάδα που μελέτησα/κύκλωσα και που αναλύσαμε και χθες. Οι αποδόσεις σε όλα είχαν πτώση (και μεγάλη κάπου) εκτός από την Μίλγουολ, εδώ είχαμε άνοδο μεγάλη.

Προφανώς και ο καθένας πλέον βάζει μέσα την έμπνευση, την τρέλλα, την γνώση. Γιά πιθανές εκπλήξεις κυπέλλου μιλάμε.

Στα δικά μου μάτια, τα πρώτα που αφήνω είναι η Μπόρχαμ (κακή η απόδοση πλέον, δεν αξίζει, γιά ομάδα Νάσιοναλ Λιγκ μιλάμε) και η Πορτ Βέιλ. Δεν μπορω να ξέρω πως θα εμφανιστεί μετά από ένα μήνα διακοπής. Πολύ τζόγος μου μοιάζει. Τσάρλτον, Πρέστον και Βίλα τα ξαναβλέπουμε αύριο (λογικά θα παιχθούν τα δύο απ’ τα τρία) όπότε σήμερα μου μένουν πέντε.

Θα αφήσω ακόμα δύο. Θα αφησω την Μάνφιλντ γιατί είναι καλά η Μίντλεσμπρο και ο Γουάϊλντερ θα το πάει προσεκτικά. Πήγα στα τέσσερα (Μίλγουολ-Χάτερσφιλντ-Χάρτλπουλ-Ντέρμπι). Το ένστικτο του καθενός πλέον “μιλάει”.

Θα αφήσω τη Ντέρμπι του Ρούνει. Ελπίζω να μάντεψα σωστά, ουσιαστικά εδώ πάω κόντρα στην αγορά (πέφτει/ποντάρεται η Ντέρμπι και ανεβαίνει/τρώει κόντρα η Μίλγουολ).

Οπότε, ΟΛΟ το παιχνίδι μου είναι νωρίς. Προσέξτε, παίζουνε νωρίς! Χάρτλπουλ (4,33), Χάτερσφιλντ (4,75) και Μίλγουολ (5,25).

Να επισημάνω: Εχουμε πρώιμη πληρωμή και στα τρία. Επισης, δεν εχουμε ρεβάνς όπως πέρυσι. Θα πάω με patent, βάρος φυσικά στα μονά. Και ραντεβού ξανά αύριο μάλλον με update. Φυσικά όσα άφησα (και άλλα) τα βλέπουμε στο live, η μέρα θα κριθει νωρίς έτσι κι αλλιώς.

Θα είμαι στο chat μετά τις 4.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras